ورزشی

روایت واگذار نشدن سرخابی‌ها

خبرهای فوری: سازمان خصوصی‌سازی ایرادتراشی می‌کند؟

به گزارش بخش ورزشی سایت خبرهای فوری، یک مقام مسئول در وزارت ورزش با تاکید بر اینکه موانع مدنظر سازمان خصوصی برای واگذاری سرخابی‌ها باید از همان آغاز کار مطرح می‌شد، گفت: انجام برخی درخواست‌های آنها برای پیگیری کار قانونی نیست.به گزارش مهر، واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال که صحبت‌های ابتدایی آن از دولت نهم آغاز شد، همچنان ادامه دارد اما با توجه به شرایط فعلی و توپ اندازی که مسئولان مرتبط در زمین یکدیگر دارند، بعید است کلاف سردرگم آن به نتیجه ای برسد به خصوص که اقدامات قانونی لازم برای فروش برند این دو باشگاه توسط سازمان خصوصی سازی هنوز آغاز نشده که نتیجه ای داشته باشد. مسئولان سازمان خصوصی سازی به خاطر پیش شرط‌های لازم برای ورود پرسپولیس و استقلال به بازار پایه فرابورس، هنوز نتوانسته روند این مهم یعنی واگذاری دو باشگاه را وارد مرحله ای جدید کنند و حتی مدام بر غیرقابل انجام بودن این کار از طریق آنچه مجلس تصویب کرده، تاکید می‌کنند. بر اساس آنچه در بند «ه» قانون بودجه ۹۸ کشور به آن تاکید شده باید واگذاری پرسپولیس و استقلال از طریق ورود به بازار پایه فرابورس و تا پایان شهریورماه انجام شود اما مسئولان سازمان خصوصی انجام این کار از طریق مزایده را سهل الوصول تر می‌دانند و به همین دلیل خواستار اعمال تغییرات و اصلاحاتی در قانون مصوب شده اند ضمن اینکه آنها اخیرا هم خواستار افزایش سرمایه سرخابی‌ها برای ورود به فرابورس شده اند. این گونه درخواست‌ها اما واکنش افشین داوری مدیرکل امور باشگاه‌های وزارت ورزش را به دنبال داشته است. وی می‌گوید اگر مسئولان سازمان خصوصی سازی نسبت به روند واگذاری – طبقه آنچه مصوب شده – انتقادی داشتند باید از همان ابتدا مطرح می‌کردند.

وزارت ورزش اقدامات لازم برای واگذاری را مو به مو انجام داده 

افشین داوری در این خصوص گفت: طبق آنچه قانون به عهده وزارت ورزش گذاشته بود، مسائل مربوط به خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال را مو به مو انجام دادیم. مستندات اقدامات انجام شده در این زمینه هم موجود است. حسابرسی سالانه، تعیین میزان بدهی، پرداخت آنها و اقدامات دیگری از این قبیل به موقع انجام و نتایج آن در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفت.

درخواست غیرقانونی سازمان خصوصی سازی برای افزایش سرمایه سرخابی‌ها

وی افزود: در این زمینه اخیرا صحبت‌هایی مبنی بر افزایش سرمایه دو باشگاه مطرح شد که ورود وزارت ورزش به آن خلاف قانون است. چراکه در واقع انجام این کار کمک دولت به ورزش حرفه ای به حساب می‌آید که قانون آن را منع کرده است.
ظاهرا داشتن سرمایه ای به اندازه حد نصاب مشخص از ضوابط ورود به فرابورس است. درخواست برای افزایش آن هم جدیدا به ما اعلام شده در حالیکه وزارت ورزش نمی‌تواند اقدامی‌برای آن داشته

چرا سازمان خصوصی سازی موانع واگذاری را از همان ابتدا اعلام نکرد؟

مدیرکل امور باشگاه‌های وزارت ورزش در ادامه با بیان اینکه سازمان خصوصی سازی برای واگذاری پرسپولیس و استقلال مشکلاتی دارد، خاطرنشان کرد: تا به امروز جلسات زیادی گذاشته شده و در مورد موارد مختلفی بحث و تصمیم گیری شده است اما مسئولان سازمان خصوصی سازی از همان ابتدا به موانع موردنظرشان اشاره نداشتند. این موضوع جدیدا مطرح شده است.

اقدامی‌که وزیر با درخواست سازمان خصوصی‌ سازی انجام داد

مدیرکل امور باشگاه‌های وزارت ورزش همچنین از اقدام وزیر ورزش برای اعمال تغییرات لازم در نحوه واگذاری خبر داد. وی در این زمینه اینگونه توضیح داد: این کار بنا به درخواست سازمان خصوصی سازی انجام شده است. مسئولان این سازمان در رابطه با روند واگذاری و اینکه از طریق ورود به فرابورس انجام شود، خواستار اعمال تغییرات و اصلاحاتی شدند تا به واسطه آن واگذاری راحت تر انجام شود. در همین رابطه وزیر ورزش مکاتبات لازم را با
وزیر اقتصاد و دارایی و مجلس انجام داده است. وی در این رابطه ادامه داد: اراده وزارت ورزش برای واگذاری سرخابی‌ها در این حد است که نه تنها پیش از این کارهایی که موظف به انجام آن بود را به نتیجه رساند بلکه حالا که تمام امور به سازمان خصوصی سازی واگذار شده، بازهم پیگیر است.

در انتظار لایحه جدید برای واگذاری 

وی در پاسخ به دیگر پرسش مطرح شده در رابطه با نتیجه درخواست مطرح شده برای تغییر و اصلاح قانون واگذاری نیز گفت: در این زمینه با آقای پولادگر رئیس کمیسیون اصل ۴۴ قانون هم جلساتی داشته ایم. موضوع باید بررسی و تغییرات احتمالی به صورت لایحه ابلاغ شود. اینکه موضوع در مجلس با چه فوریتی پیگیری شود هم اهمیت دارد. در هر صورت تغییرات باید در قالب لایحه ابلاغ شود.

در مورد تاخیر در واگذاری سرخابی‌ها ایرادی به وزارت ورزش وارد نیست 

داوری با اشاره به اینکه رئیس سازمان خصوصی اعلام کرده که واگذاری سرخابی‌ها تا شهریورماه انجام نمی‌شود، تصریح کرد: خوشبختانه آنچه به وزارت ورزش تکلیف شده بود، انجام شده است. از این جا به بعد وزارت ورزش در امر واگذاری دخیل نیست با این حال همچنان همکاری‌های لازم را انجام می‌دهد تا کار به موقع انجام شود. اگر در زمان مقرر این موضوع به نتیجه نرسید، ایرادی و انتقادی به وزارت ورزش وارد نخواهد بود. مدیرکل امور باشگاه‌های وزارت ورزش همچنین در مورد وضعیت اموال دو باشگاه پرسپولیس و استقلال که سندشان به نام خوشان نیست، گفت: این مسئله یکی از عوامل بازدارنده است. دو باشگاه ابتدا باید واگذار شوند تا مالک آنها مشخص شوند بعد برای اموال شان سند زده شود.

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا