اجتماعیحوادثسیاسیقضایی

تروریست‌هایی که در دام دستگاه‌های اطلاعاتی ایران افتادند؛ از «ریگی» تا «شارمهد»

خبرمهم: دستگاه‌های مختلف اطلاعاتی و امنیتی ایران افراد بسیاری را که سابقه فعالیت‌های تروریستی اعم از سیاسی، اقتصادی، امنیتی و اخلاق داشته‌اند، در چند سال اخیر و در خارج از کشور به دام انداخته‌اند.

به گزارش بخش قضایی سایت خبرمهم، وزارت اطلاعات ایران در این هفته در بیانیه‌ای اعلام کرد که «جمشید شارمهد»، سرکرده گروهک تروریستی تندر(انجمن پادشاهی ایران) که در آمریکا مستقر بوده را دستگیر کرده است. دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی ایران نظیر وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و سازمان حفاظت اطلاعات و امنیت ناجا تاکنون توانسته‌اند افرادی را که در حوزه‌های مختلف امنیتی، سیاسی، اقتصادی، نظامی و اخلاقی سبب سلب آرامش برای مردم ایران شده‌اند و نوعی تروریست محسوب می‌شوند، بازداشت کنند. مهم‌ترین دستگیر‌شدگان چند سال اخیر سازمان‌های اطلاعاتی ایران را در گزارش زیر مرور می‌کنیم.

۱-جمشید شارمهد:

وی سرکرده گروهک تروریستی «تندر» است. این گروهک در سال ۱۳۸۳ با زمینه سلطنت‌طلبی خشن و با استفاده از ابزار نظامی تأسیس شد. هدف اصلی گروه تندر براندازی جمهوری اسلامی با عملیات‌های مسلحانه بود. شارمهد از سال ۱۳۸۵ با ناپدیدن شدن فولاوند، سرکرده قبلی ریاست گروه تندر را برعهده گرفت. او طراح اصلی عملیات تروریستی هیئت رهپویان وصال در شیراز بود که ۱۲ نفر در این عملیات به شهادت رسیدند. او در دام وزارت اطلاعات ایران افتاد و در خارج از کشور دستگیر شد. برخی از منابع اعلام کرده بودند که شارمهد در تاجیکستان بازداشت شده است که وزارت اطلاعات فعلاً این موضوع را تأیید نکرده است. گفته شده دفتر کار او در طبقه دوم ساختمان سیا در آمریکا بوده است.

۲- روح‌الله زم:

مدیر کانال و سایت آمدنیوز که در مهر سال ۹۸ بازداشت شد. او از سال ۸۸ به فعالیت‌های ضد انقلابی در حوزه سیاسی و امنیتی روی آورد و بعدها به فرانسه رفت و کانال و سایت آمدنیوز را تأسیس کرد. او در اغتشاش‌های دی ماه ۹۶ نقش بسیار پررنگی داشت و در کانال خود فعالیت‌های شبه‌نظامی را آموزش داده و به بسیاری از مقامات کشور توهین می‌کرد. زم با استخدام جاسوس نظیر رستمی، اطلاعات سازمان‌های اطلاعاتی و سپاه قدس را افشا کرده و با دستگاه‌های اطلاعاتی موساد، سیا و فرانسه در ارتباط بود. او توسط اطلاعات سپاه در عراق بازداشت شد.

۳-عبدالحمید ریگی:

او برادر عبدالمالک ریگی بود که گروهک جندالشیطان را تأسیس کرد و در مناطق شرق کشور ناامنی و جنایت‌های زیادی را رقم زد. عبدالحمید مسئول مستقیم جنایت تاسوکی بود که عده‌ای از افراد بی‌گناه و مسافر توسط عبدالحمید به شهادت رسیدند. او توسط وزارت اطلاعات و با همکاری دستگاه اطلاعاتی پاکستان بازداشت و به کشور بازگردانده شد و بعد از برگزاری دادگاه به حکم قاضی به دار مجازات آویخته شد.

۴-ابراهیم خدابنده:

وی که از سال ۶۴ رسماً عضو سازمان مجاهدین خلق شد، فعالیت‌های مختلفی را در حوزه روابط بین‌المللی سازمان انجام می‌‌داد و در آلمان، برخی کشورهای اروپایی و اسکاندیناوی و عمدتاً در لندن، فعال بود.

خدابنده در عراق مستقر نبود، اما ترددهایی به سازمان و مقر آن در بغداد داشت و در آخرین مأموریتی که با جمیل بصام به سوریه داشت در فروردین ۱۳۸۲ دستگیر و دو ماه بعد از دستگیری به تهران منتقل شد. او از مسئولان سابق بخش روابط بین‌المللی منافقین در خاورمیانه و رئیس سیستم اطلاعاتی این سازمان در منطقه بود.

۵- جمیل بصام:

 جمیل بصام از مسئولان سیاسى رده بالاى گروه تروریستى منافقین، بعد از۲۵ سال همکارى با این سازمان و انجام مأموریت‌هاى مختلف براى این، هنگام انتقال دو میلیون دلار پول نقد و اسناد معتبر منافقین از عراق به انگلستان، توسط سیستم اطلاعاتی ایران در مرز عراق دستگیر شده و در پانزدهم خرداد ماه سال گذشته به ایران بازگردانده شد. او مسئول نشریات و رسانه آسیا و خارومیانه سازمان بود که در سوریه توسط دستگاه‌های اطلاعاتی ایران و سوریه بازداشت شد.

۶-عبدالمالک ریگی:

رئیس گروهک جندالشیطان بود. او فردی فاقد سواد دانشگاهی و حوزوی بود که گروهکی در شرق کشور تأسیس کرد و جنایت‌های زیادی علیه مردم اهل سنت و سربازان امنیت و نظامی کشور انجام داد. ریگی در اسفند ۱۳۸۸ توسط وزارت اطلاعات ایران دستگیر شد. عبدالمالک ریگی با نام مستعار عبدالمجید برای ملاقات و دیدار با ریچارد هالبروک، نمایندهٔ ویژهٔ اوباما در امور افغانستان، که در قرقیزستان به سر می‌برد، از افغانستان به دبی رفته و از دبی راهی بیشکک بوده ‌است که توسط وزارت اطلاعات ایران در یک عملیات پیچیده امنیتی بازداشت شد. جنایت تاسوکی، انفجار در همایش اهل سنت و ترور سردار شهید شوشتری، عملیات انتحاری علیه رئیس‌جمهور وقت، شهادت وحشتناک بسیاری از مرزبانان ایران و انفجار اتوبوس حامل پاسداران انقلاب اسلامی از جمله جنایت‌های تروریستی ریگی بود که بعد از محاکمه با حکم قاضی اعدام شد.

۷-دانیال‌زاده:

وی مالک برج‌های لوکس روما رزیدنس و فلورای کامرانیه تهران و یکی از ابر بدهکاران نظام بانکی کشور است. این بدهکار بانکی در دهه هفتاد بیشتر تمرکز خود را بر شعبه فردوسی بانک ملی گذاشت. اخذ وام و ال‌سی‌های کلان به اسم کارخانه نورد سمنان که در اغلب موارد با تخلف در اسناد و محل مصرف همراه بود، رشد سریع مالی او را رقم زد.  دانیال‌زاده در دادگاه اعتراف رسمی کرده است که به حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهور رشوه پرداخت کرده است. در واقع دانیال‌زاده خانه‌ای را به قیمت ۱۶ میلیارد تومان در تجریش خریده و به همسر فریدون هدیه کرده است. او از کشور فرار کرده بود و در آبان سال ۹۸ توسط اطلاعات سپاه در دبی بازداشت و به کشور بازگردانده شد.

۸- موسوی مجد:

او جاسوس سیستم‌های اطلاعاتی موساد، سیا در سوریه و لبنان بود و مسیر رفت و آمد فرماندهان مقاومت و سردار سلیمانی را به دستگاه‌های اطلاعاتی غربی و عبری گزارش می‌داد. او در سوریه توسط سیستم اطلاعاتی سپاه قدس بازداشت شد و بعد از چندین جلسه دادگاه فشرده محکوم به اعدام شده و هفته گذشته به دار مجازات آویخته شد.

۹-وحید خزایی:

‌وحید خزایی یا همان وحید قاریقی یکی از شاخ‌های معروف اینستاگرام است. او در چهارم تیرماه زمانی که در تور مأموران اطلاعات سپاه بود در فرودگاه مهرآباد بازداشت شد.  او در سال ۹۴ پس از انتشار تصاویرش با زنان و دختران، تحت تعقیب پلیس فتا قرار گرفت و به‌سرعت بازداشت شد. بعد از اینکه وحید خزایی در سال ۹۷ با قرار وثیقه از زندان آزاد شد، از کشور فرار کرد و شروع به انتشار کلیپ‌هایی ضد ایران و بانوان کشورمان کرد. خزایی دارای سایت‌های شرط‌بندی است که پول بسیاری از کاربران فضای مجازی را با کلاهبرداری غصب کرده است.

۱۰-شهرورد سخنوری:

شهرورد سخنوری، معروف به «الکس»، شبکه بسیار گسترده قاچاق جنسی دختران را برعهده داشته است. الکس سال ۹۰ و بعد از دیپورت شدن از دوبی، به همراه مادر و یک دختر دیگر معروف به «مانلی» اقدام به تأسیس باند اسکورت دختران ایرانی کرد.  سرانجام بعد از ۳ سال کار اطلاعاتی پیچیده، «الکس»، سرکرده باند قاچاق و فروش دختران ایرانی در مالزی به همراه دختری به نام مانلی دستگیر و به ایران منتقل شدند. الکس توسط نیروهای اطلاعات و امنیت ناجا بازداشت و به ایران منتقل شد.

در پایان می‌توان به این موضوع اشاره کرد که دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ایران رصد و اشراف بسیار عجیب و دقیقی نسبت به افراد ضد انقلاب و گروهک‌های معاند در حوزه‌های مختلف مستقر در خارج از کشور دارند و این افراد و گروه‌ها آخر در دام دستگاه‌های اطلاعاتی ایران اسیر می‌شوند./صدای اصلاحات

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا