اجتماعیاقتصادی

طرح جدید نمایندگان برای تغییر سهمیه بندی بنزین

خبرمهم: نماینده تهران در مجلس از تدوین طرح نمایندگان برای تغییر سهمیه بندی بنزین خبر داد.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرمهم، مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، گفت: در شرایط فعلی نوع سهمیه بندی بنزین برای خانوارهای که خودرو دارند خوب است.وی با بیان اینکه ۵۰ درصد خانواده ها فاقد خودرو هستند و از یارانه انرژی بی بهره هستند، ادامه داد: در شرایط فعلی نحوه توزیع یارانه سوخت ناعادلانه است و حتما باید اصلاح شود.

نماینده تهران در مجلس از تدوین طرحی از سوی نمایندگان برای تغییر در نحوه سهمیه‌بندی بنزین خبر داد و عنوان کرد: در این طرح که در نوبت اعلام وصول قرار دارد پیشنهاد شده است تا سهمیه بنزین به جای خودروها به تعداد افراد خانواده داده شود.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس اضافه کرد: اگر روزانه به هر فردی ۷ دهم لیتر بنزین تعلق بگیرد به طور مثال به  یک خانواده ۵ نفره ماهیانه ۱۰۰ لیتر بنزین تعلق می گیرد.

شریعتی با اعلام اینکه در این طرح برای هر فرد ماهیانه ۲۰ لیتر بنزین در نظر گرفته شده است، افزود: در این طرح پیش بینی شده تا سامانه ای برای فروش بنزین افرادی که خودرو ندارند پیش بینی شود.

وی اظهار داشت: البته این موضوع نیز پیش بینی شده که دولت بنزین افرادی که خودرو ندارند را در انتهای ماه بردارد و به جای آن کارت بانکی افراد را شارژ کند تا آنها بتوانند کالا خریداری کنند./تسنیم

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

‫۶ دیدگاه ها

  1. سلام من وانت پیکان دارم وماشینم تک سوزه وکارم با ماشین کار میکنم دولت بجای اینکه به فکر ماباشه داره هی به ما داره فشار میاره ۱۵۰تافقط مال دو هفته است وسه هفته باقیماندشو مجبوریم ازاد بزنیم که اصلا برامون نمی صرفه لطفا اقتصادی فکر کنید که به مردم فشار نیاد با تشکر از شما

  2. بعضی ها ۵ تا ماشین دارن یعنی چی ۲۰ لیتر بنزین اونم سرماه دولت برداره پولشو بده خونواده ای هست دوچرخه هم نداره اصن به اونایی که بیشتر از یه ماشین دارن یارانه ای نباید تعلق بگیره اونایی هم که ندارن باید بیشتر بگیرن

  3. من ی نفر هستم و ی ماشین دارم ۲۰ لیتر در ماه منو تا آرامستان هم نمیرسونه لطفا قبل از هر تصمیمی درست فکر کنین و عقلانی

  4. این به معنای کاهش سهمیه بنزین برای خانوارهای دونفره است. همین سهمیه ۶۰ لیتری هم با توجه به خودروهای تولید داخل بسیار کم و ناکافی است، حالا در پی کاهش همین سهمیه نیز هستند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا