بین المللیحوادثسیاسیقضایی

سرکرده گروه تروریستی تندر در کدام کشور دستگیر شد؟

خبرمهم: سرکرده گروهک تروریستی تندر یا همان انجمن پادشاهی ایران که از خاک آمریکا عملیات‌های تروریستی در خاک ایران را هدایت می‌کرد، اکنون در اختیار وزارت اطلاعات ایران است. اطلاعات رسیده حکایت می‌کند که او جمعه ۱۰ مرداد ۹۹ به دست سربازان گمنام امام زمان (عج) در تاجیکستان دستگیر شده است.

به گزارش بخش سیاسی سایت خبرمهم، جمشید شارمهد، سرکرده گروهک تروریستی تندر یا همان انجمن پادشاهی ایران که از خاک امریکا عملیات‌های تروریستی در خاک ایران را هدایت می‌کرد، اکنون در اختیار وزارت اطلاعات ایران است. اطلاعات رسیده حکایت می‌کند که او جمعه ۱۰ مرداد ۹۹ به دست سربازان گمنام امام زمان (عج) در تاجیکستان دستگیر شده است.

خبر دستگیری سرکرده گروهک تندر در خارج از ایران، یادآور شیوه دستگیری نیما زم طی عملیات فریب و با شیوه‌های پیچیده اطلاعاتی بود. وزارت اطلاعات گفته که به زودی جزییاتی از این دستگیری را رسماً اعلام می‌کند. شارمهد مقیم امریکا بود و پس از فرود فولادوند، سرکرده قبلی و بنیانگذار تندر، لیدری این گروهک را برعهده گرفت. او پیش از این هم از اعضای اصلی انجمن بود و مدیریت رادیو تندر را برعهده داشت.

انجمن مرگ

مردم ایران با عبارت «انجمن پادشاهی ایران» در فروردین ۸۷ آشنا شدند. ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ ساعاتی از آغاز شب گذشته بود که خبر انفجار در حسینیه سیدالشهدای شیراز منتشر شد. آن شب برای مردم شیراز و ایران تبدیل به شبی دردناک و خاطره‌ای غمبار شد. ۱۴ تن از جمله دو کودک که در حسینیه سیدالشهدا وابسته به انجمن رهپویان وصال حضور داشتند، در این انفجار شهید و بیش از ۲۰۰ نفر مجروح شدند. مقامات امنیتی کشور ابتدا هر گونه عملیات تروریستی و خرابکاری را در این حادثه رد کردند و وقوع انفجار را به نمایشگاه مرتبط با دفاع مقدس و مهمات جنگی حاضر در آن نسبت دادند. کمتر از یک ماه بعد و با اعلام خبر دستگیری عوامل بمبگذار، غلامحسین محسنی‌اژه‌ای، وزیر وقت اطلاعات اعلام کرد که «علت اینکه عمدی بودن حادثه زودتر به اطلاع مردم رسانده نشده، تلاش برای دستگیری عامل اصلی حادثه بوده است.» در واقع دادن اطلاعات نادرست، نوعی عملیات رسانه‌ای برای فریب بمبگذاران بود.

بی‌بی‌سی فارسی همان زمان نوشت که «پس از وقوع انفجار، بیانیه‌ای در سایت اینترنتی موسوم به انجمن پادشاهی ایران منتشر شد که در آن مسئولیت انفجار به “تکاوران” این انجمن نسبت داده شده بود. در این بیانیه آمده بود که حسینیه سیدالشهدا، محل رفت و آمد“افراد بسیجی فعال و خواهران زینب و سر فرماندهان آن‌ها بوده که «در سال‌های اخیر در سرکوب قهرآمیز جوانان و زنان ما بخصوص مبارزان مدنی شرکت فعال داشته اند.» بی‌بی‌سی می‌افزاید: «سایت انجمن پادشاهی ایران به فرود فولادوند تعلق دارد که در سال‌های گذشته از محل سکونت خود در شمال لندن و از طریق یکی از شبکه‌های تلویزیونی فارسی زبان امریکا به تبلیغ علیه دین اسلام و نظام جمهوری اسلامی می‌پرداخت و مردم را به شورش علیه این نظام و بازگرداندن حکومت شاهنشاهی فرامی‌خواند.»

مرحوم ‌هاشمی‌رفسنجانی در مورد این حادثه و اعلام تروریستی و عمدی بودن آن گفت: «گرچه مسئولان امنیتی در روز‌های اول منکر بودند که این تخریب است، به خاطر مصالحی که خود تشخیص داده بودند، و ظلم کردند به مردمی که آنجا مجروح شدند، ۲۰۰ نفر آسیب دیدند و کسانی که واقعاً شهید شده بودند آن‌ها را شهید نشناختند، ولی خب وزیر اطلاعات دیروز مسئله را حل کرد و گفت تخریب است و یک عقده از دل مردم شیراز که می‌دیدند نظریه اول درست نیست، باز کرد.» گفته می‌شود جمشید شارمهد، فردی که روز گذشته خبر دستگیری‌اش اعلام شد، طراح عملیات انفجار حسینیه شیراز بوده است. به گفته رسانه‌ها بمب هشت پوندی منفجر شده ساخت انگلیس و کنترل از راه دور و برای کشتن هزار نفر کافی بوده‌است، اما کارگذاشتن بمب در کنار ستون و نحوه ریزش ساختمان تلفات را محدود کرده ‌است.

انفجار حسینیه سیدالشهدای شیراز گرچه غمبارترین، ولی تنها اقدام این گروهک تروریستی نبود. عوامل این گروهک تروریستی در حالی که مهیای بمب‌گذاری در نمایشگاه کتاب تهران می‌شدند، با یک اشتباه خود را لو می‌دهند. آنان هشت کیلوگرم مواد منفجره را از شیراز به تهران منتقل کرده و قصد بمب‌گذاری در مصلای تهران هم‌زمان با برگزاری نمایشگاه کتاب را داشته‌اند که در حین فراوری و آماده‌سازی بمب، موارد منفجره مشتعل و یکی از آنان کشته و باقی عوامل دستگیر می‌شوند.

در سال ۱۳۸۸ انفجاری در بخش کفشداری حرم امام به وقوع پیوست. انجمن پادشاهی ایران در یک بیانیه افرادی تحت عنوان «تکاوران تندر» را مسئول این انفجار اعلام کرد. در این انفجار بیژن عباسی با نام مستعار «پیروز» -یکی از نیرو‌های انجمن پادشاهی- کشته شد. او قصد ورود به داخل حرم را داشته که شناسایی می‌شود و خود را مقابل کفشداری حرم منفجر می‌کند. برخی دیگر از عوامل این گروهک هم در اغتشاش عاشورای ۸۸ دستگیر شدند. بخشی هم در جریان عملیات ناکام انفجار سد سیوند دستگیر شدند. سایت‌هابیلیان در مورد این گروهک نوشته: انفجار مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴ دی ۱۳۸۸ از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است. این گروهک در ترور شهید مسعود علی‌محمدی از دانشمندان صنعت هسته‌ای کشور نیز نقش داشت. گروهک تروریستی تندر طی برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته توسط سرویس‌های اطلاعاتی غربی به‌دنبال عملیات تروریستی شیمیایی و میکروبی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و عملیات تروریستی در کنسول‌گری روسیه در رشت نیز بود، اما با هوشیاری نیرو‌های امنیتی موفقیتی به دست نیاورد. از دیگر طرح‌های تروریستی ناموفق این گروهک می‌توان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمب‌گذاری در حرم حضرت معصومه (س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرح‌ها نیز عقیم ماند و اجرایی نگردید.

مرگ انجمن

چهار نفر به عنوان اعضا و لیدر‌های اصلی این گروهک شناخته می‌شوند؛ فتح‌الله منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند (سرکرده سابق انجمن)، الکساندر ولی‌زاده، ناظم اشمیت و جمشید شارمهد که سخنگوی انجمن پادشاهی و مدیر رادیو و سایت تندر بود و پس از فرود فولادوند، لیدری آن را برعهده گرفت.

سه نفر دیگر، خرداد سال ۹۰ در سفری به ترکیه و کردستان عراق، ناپدید شدند و از آن پس، اطلاعی از سرنوشت آنان در دست نیست. چه ادعای سازمان عفو بین‌الملل را بپذیریم که می‌گوید این سه نفر را نیرو‌های امنیتی ایران ربوده و دستگیر کرده‌اند و چه سخن دختر فولادوند را بپذیریم که از حضور پدرش در فلسطین اشغالی خبر داده، در هر حال، انجمن پادشاهی ایران را، انجمنی که می‌خواست برای ایران و برای جمهوری اسلامی مرگ را رقم بزند، دیگر باید مرده به حساب آورد. مرگ انجمن پادشاهی ایران با مفقود و دستگیر شدن اعضای اصلی آن رقم خورده است./روزنامه جوان

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

یک دیدگاه

  1. صداوسیما جنایات گروه تروریستی تندر رابه مردم نشان بدهد اینها به بدترین شکل به ایران و ایرانیان خیانت‌هاکردند باید به سختی مجازات شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا