فناوری

اقدامات پارک فناوری تربیت مدرس برای مقابله با کرونا

خبرمهم: شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با شیوع کرونا، فعالیت‌هایی از قبیل تولید کیت سریع سرولوژیک برای تشخیص بیشتر آنتی‌بادی کرونا، طرح تولید واکسن کرونا و طرح‌های دیگر را در دستور کار خود داشته‌اند.

به گزارش بخش فناوری سایت خبرمهم، با شیوع کرونا، شرکت‌های دانش‌بنیان زیادی برای مقابله با آن قدم در میدان گذاشته‌اند. شرکت‌های حاضر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس نیز تعدادی از همین شرکت‌ها هستند. تولید واکسن پپتیدی نوترکیب و کیت ستونی استخراج RNA ویروسی، طرح تولید کیت سریع سرولوژیک برای تشخیص بیشتر آنتی‌بادی‌های کرونا، طرح تولید واکسن کرونا، تولید شیلد محافظ صورت، طراحی و ساخت ماسک دستگاه اکسیژن و تولید کیسه ساکشن یک بار مصرف به همراه پودر جامدکننده از جمله تولیدات شرکت‌های حاضر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس هستند.

علاوه بر موارد ذکر شده، برخی از شرکت‌های حاضر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس اقدام به تولید محصولات ضدعفونی‌کننده‌ای چون دستگاه ضدعفونی‌کننده دست، قرص جوشان ضدعفونی‌کننده ظروف به‌ویژه ظروف اطفال و نوزادان و ضدعفونی کننده‌های دست و سطوح کرده‌اند.

تولید ماسک نانو و معمولی، طراحی و ساخت ربات خودکار ضدعفونی ویروسی، میکروبی، باکتریایی و قارچی در بیمارستان‌ها و مراکز عمومی، طراحی و ساخت دستگاه ونتیلاتور و طراحی و ساخت دستگاه ونتیلاتور اورژانسی هم از دیگر فعالیت‌های این شرکت‌های دانش‌بنیان بوده است.

یکی دیگر از اقدامات انجام شده در راستای مقابله با کرونا در پارک علم و فناوری تربیت مدرس، طراحی و ساخت ونتیلاتور اورژانس در آزمایشگاه مکاترونیک این دانشگاه توسط دکتر مجید ساده‌دل بوده است.

بنا بر اعلام روابط عمومی پارک علم و فناوری تربیت مدرس، آموزش پرسنل و واحدهای فناور بر اساس پروتکل‌های مراجع ذی‌صلاح به‌ویژه ستاد ملی مبارزه با کرونا و همچنین بازتاب اخبار، گزارش‌ها و وبینارها در سطح ملی و بین‌المللی در سایت و کانال پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس نیز از فعالیت‌های این پارک در جهت مقابله با کووید-۱۹ محسوب می‌شود./ایسنا

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا