فناوری

امواج آنتن‌های تلفن همراه برای بدن ضرر دارد؟

خبرهای فوری- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بررسی و اندازه‌گیری تاثیر امواج آنتن های مخابراتی بر روی بدن خبر داد.

به گزارش بخش فناوری سایت خبرهای فوری، آیا امواج آنتن های تلفن همراه و دکل های مخابراتی برای بدن انسان مضر است؟ رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بررسی و اندازه‌گیری تاثیر امواج آنتن های مخابراتی بر روی بدن خبر داد.

حسین فلاح جوشقانی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی عنوان کرد که آنتن های تلفن همراه (BTS) در بحث آنتن‌دهی و افزایش کیفیت ارتباطات نقش بسیار مهمی را ایفا کرده است. در گذشته دیدگاه مثبتی به روی این آنتن‌ ها وجود داشت، اما در حال حاضر دیدگاه عموم نسبت به آن مناسب نیست و از وجود دکل های مخابراتی ابراز نگرانی می‌کنند که باید اطلاع رسانی‌های مناسبی صورت بگیرد.

[irp posts=”2885″ name=”۱۲ اشتباه در استفاده از موبایل”]

فلاح جوشقانی در ادامه بیان کرد از دانشگاه‌ها و مراکز علمی می‌خواهیم با بررسی‌های کارشناسانه خود دیدگاه مثبتی در مردم به وجود‌ آورند و اطمینان دهند که امواج آنتن های تلفن همراه برای بدن مضر نیست. همچنین با تهیه برنامه‌های تلویزیونی و با اطلاع‌‌رسانی مناسب می‌توان نگرانی‌های مردم را کاهش داد.

این مقام مسئول در ارتباط با زیرساخت‌های مخابراتی روستاها اظهار کرد که برخی از روستاها و سکونت‌گاه‌های ایران به دلیل پراکندگی و صعب‌العبور بودن راه‌ها از پوشش مخابراتی خوبی برخوردار نیستند و درصددیم تا با استفاده از تجهیزات لازم به بهترین شکل ممکن به خدمت‌رسانی مردم بپردازیم تا به اینترنت و شبکه تلفن همراه مناسب دسترسی بیابند.

آنتن تلفن همراه

امواج آنتن های تلفن همراه مضر نیست

آنتن های BTS در واقع پایگاه استقرار فرستنده و گیرنده تلفن همراه هستند که با نصب شدن در نقاطی مانند جاده‌ها یا شهرها به واسطه شبکه‌های سلولی، کار آنتن‌دهی را انجام می‌دهند.

عده‌ای بر این باورند امواجی که از این دکل های مخابراتی تشعشع می‌شود برای بدن مضر است، اما بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO)، مدارک دقیق و قابل استنادی مبتنی بر آسیب‌‌زا بودن این امواج موجود نیست و با ایجاد سیستم پایش امواج و رعایت استاندارد‌های لازم، هیچ آسیب و ضرری برای انسان به وجود نخواهد آمد.

امواج موبایل

منبع: ایرنا

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

یک دیدگاه

  1. بر فرض محال که ادعا صحیح باشه، خیلی جالبه که از “نبودن مدرک دقیق و قابل استناد” توسط یک “مقام مسوول” نتیجه “هیچ آسیب و ضرری برای انسان بوجود نخواهد آمد” گرفته میشه!! یاد اون قضیه افتادم که طرف ادعا می کرد خدا نیست اگه هست نشونم بدید! یکی محکم زد تو گوشش، گفت چرا می زنی؟ درد داره! جواب داد اگه درد داره نشونم بده!
    لطفا اگه کسی دستش به این مقام مسوول می رسه همین استدلال محکم رو از طرف من براش بیاره!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا