اجتماعی

املاک آموزش و پرورش باید هر چه سریعتر مستند شوند

خبرمهم: معاون پارلمانی و امور حقوقی وزارت اموزش و پرورش با بیان اینکه نباید طرح هادی برای مستندسازی املاک آموزش و پرورش مانع شود، گفت: نباید هر طور دوست داریم برای اموال آموزش و پرورش تصمیم بگیریم بلکه املاک باید به نظم درآیند.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، قاسم احمدی‌لاشکی در جلسه مستندسازی املاک آموزش و پرورش که امروز (۱۷ اسفندماه) در اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش در سطح کشور نزدیک به ۱۰۱ هزار ملک دارد که آمار قابل توجهی است. بعد از وزارت جهاد کشاورزی که دارای سواحل، جنگل‌ها و… است، دومین وزارت هستیم که بیشترین املاک را داریم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: حفاظت، حراست و نگهداری درست از املاک عمومی که تحت عنوان بیت‌المال مطرح هستند، بر همه ما واجب است. چند سالی است که واژه حدنگار برای همه ما آشنا شده است و ثبت اسناد نیز با جدیت برای حفظ و حراست املاک تلاش می‌کند.

معاون پارلمانی و امور حقوقی وزارت اموزش و پرورش گفت: وضعیت ما در حال حاضر نسبت به گذشته عالی است. حدود یک ماه پیش جلسه‌ای در این خصوص برگزار شد و از سازمان ثبت اسناد و خزانه‌داری کشور قدردانی شد و وزارت آموزش و پرور رتبه دوم دستگاه‌های کشور را با ۱۹ هزار و ۲۰۰ پرونده‌ای که سنددار کرد، به خود اختصاص داد اما باز هم می‌گوییم کم است و باید هر چه سریعتر این املاک را تعیین تکلیف کنیم. در استان خوزستان نیز کارهای خوبی انجام شده و رتبه  کشوری استان قابل تقدیر است.

وی گفت: این اموال متعلق به همه است و باید احساس کنیم که برای خانه خود تلاش می‌کنیم و سند می‌گیریم. آموزش و پرورش، پاک‌ترین دستگاه‌ها است و اگر املاک ما دچار آسیب شوند دیگر در سلامتی که آموزش و پرورش دارد، حرفی برای گفتن نخواهیم داشت.

احمدی‌لاشکی با اشاره به فرهنگ غنی ایرانی در اهدای زمین برای ساخت مدارس، گفت: روستایی نداریم که آموزش و پرورش بگوید که در آن پول داده و زمین برای ساخت مدرسه خریده است. این نشان‌دهنده فرهنگ غنی ملت ایران است.

وی افزود: امروز نگرانیم  و در محاکم نیز پرونده قضایی باز شده و وراث ادعا می‌کنند زمینی که در چند سال گذشته اهدا کرده‌اند، اشکالات حقوقی دارد. به هرحال  دچار چالش‌هایی می‌شویم. راهکار این است که هر چه زودتر املاک مستند شوند و این موضوع بر همه فرض است.

معاون پارلمانی و امور حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: نباید طرح هادی برای مستندسازی املاک آموزش و پرورش مانع شود. نباید هر طور دوست داریم برای اموال آموزش و پرورش تصمیم بگیریم بلکه املاک باید به نظم درآیند.

وی خطاب به روسای مناطق چهل‌گانه آموزش و پرورش خوزستان افزود: انتظار دارم همان اندازه که برای آموزش و تعلیم و تربیت زحمت می‌کشید، برای املاک نیز هر هفته وقت بگذارید. هرچه زودتر باید املاک آموزش و پرورش به نظم کشیده شوند./ایسنا

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا