سیاسی

طعنه عزت‌الله ضرغامی به رئیسی در خصوص احتمال ریاست او بر قوه قضاییه

خبرهای فوری: عزت الله ضرغامی در حساب توییتری خود درباره ریاست احتمالی ابراهیم رئیسی بر قوه قضاییه اظهار نظر کرد.

به گزارش بخش سیاسی سایت خبرهای فوری، وی نوشت: گمانه‌زنی برای رئیس بعدی قوه قضاییه زود است. معتقدم، قدرت مدیریت از قوه اجتهاد مهمتر است . رئیس بعدی باید توان ایجاد تحول و مقابله با کلیشه های حاکم، بر اساس تجربیات کارشناسان متعهد و روش های مدرن اداره دادگستری ها دردنیا را داشته باشد .مدل میتی کومان هم کماکان کاربردی وروحیه بخش است! /خبرآنلاین

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

‫۴ دیدگاه ها

  1. ما بررسی کردیم. واقعیت اینه:

    چه شد که پای دادستان کل کشور به درگیری های یگان پیشرو باز شد؟

    یگان پیشرو یک یگان محلی مستقر در تبریز بود که دستکم ده هزار عضو داشت. بنیانگذار این یگان فردی به هویت یعقوب محمدی بود که در وب سایتها با عنوان یعقوب محمدی دیوان مشاهده می شود. در ۱۵ آبان ماه ۱۳۹۵ بازپرس شعبه ۲۱ شعب دادسرای مجتمع قضایی ویژه جرایم اقتصادی شهید مدنی تبریز دستور داد وی را دستگیر و بازداشت کنند. اداره کل اطلاعات آذربایجان شرقی وی را دستگیر و مدت ده روز در سلول انفرادی بازداشت کرد. اتهام وی فساد سازمان یافته اقتصادی و درگیری فیزیکی با ماموران اطلاعات بود. در این میان یک مشکل وجود داشت. وی کاملاً فقیر بود و مشخص بود توطئه ای در کار است. در سال ۱۳۹۷ آقای محمدی دیوان، علیه قضات دادگستری آذربایجان شرقی به دادسرای انتظامی قضات شکایت کرد. در آن زمان محمد موحدی آزاد (دادستان فعلی کل کشور) دادستان انتظامی قضات بود و دستور داد قرار منع تعقیب قضات را صادر کنند. نتیجه فاجعه آمیز بود. در سال ۱۳۹۸ یگان پیشرو که تحت فرمان یعقوب محمدی دیوان بود با انجام عملیاتی بزرگ موسوم به عملیات ضربت ذوالفقار به تمام ارکان جمهوری اسلامی حمله برد که منجر به تشکیل پرونده شماره ۹۹۱۱۴۰۱۴۷ در شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ویژه روحانیت تهران گردید. این پرونده بیش از صدهزار متهم داشت و آقای محمد موحدی آزاد هم در میان متهمان بود. وزارت اطلاعات که در حال زد و خورد با یگان پیشرو بود مبادرت به اجرای عملیات ضد حمله نمود و به پلیس اطلاعات آذربایجان شرقی دستور داد یعقوب محمدی دیوان را دستگیر و این بار در تیمارستان بازداشت کنند.
    فاجعه پشت فاجعه!
    آقای محمدی دیوان ۴۵ روز در تیمارستان رازی تبریز در بازداشت بود و بازپرس شعبه چهارم دادسرای ویژه روحانیت تهران از فرصت استفاده یا سوءاستفاده و قرار منع تعقیب تمام متهمان را صادر کرد. در این میان یک مشکل بسیار بزرگ نیز وجود داشت. دو وزیر (عبدالناصر همتی و محمود علوی) و یک معاون وزیر (سید عیسی حسینی) نیز در میان متهمان بودند و پرونده باید بر طبق اصل ۱۴۰ قانون اساسی به مجلس شورای اسلامی ارسال می شد. نتیجه فاجعه بار تر شد! در سال ۱۳۹۹ دادگستری آذربایجان شرقی حکم برائت آقای محمدی دیوان را صادر نمود و خود را کنار کشید ولی یگان پیشرو که خشمگین بود در سال ۱۴۰۰ درگیریها را به دیوان عدالت اداری کشاند.
    در درگیری بزرگی که ما بین یگان پیشرو و نهادهای حاکمیتی در مدار هیات های تخصصی و هیات عمومی دیوان عدالت اداری روی داد؛ مشخص شد حق با یگان پیشرو است. دولت رئیسی در وضعیت وخیمی به سر می برد و قادر به دفاع متمرکز در مقابل حملات قضایی پی در پی یگان پیشرو نبود. در نهایت قوه قضائیه سامانه ساجد دیوان عدالت اداری را مسدود کرد تا از افزایش تعداد پرونده ها پیشگیری کند. تا لحظه مسدود شدن سامانه ساجد، یگان پیشرو یکصد و هفتاد و شش ۱۷۶ پرونده ملی و فراملی با کد ملی آقای محمدی دیوان ۱۳۸۰۲۸۳۰۳۵ تشکیل داده بود. چندی بعد آقای خامنه ای شخصاً دستور داد رسیدگی به پرونده ها متوقف گردد که موجب فروکش نمودن درگیریها شد. آگاهان این درگیری قضایی را شکستی فاجعه بار و یک رسوایی تمام عیار برای جمهوری اسلامی می دانند.

  2. یعقوب محمدی دیوان
    یکی از بزرگترین دانشمندان تاریخ بشریت که نماینده ولی فقیه در امر مبارزه با فساد بود و حجت الاسلام علی خامنه ای به دلیل دیکتاتوری و استبداد و انحصار طلبی او را قبول نکرد چون عمامه نداشت:

    بررسی صحت و سقم کلام الله مجید:

    صَفْرَاءُ فَاقِعٌ لَوْنُهَا تَسُرُّ النَّاظِرِینَ؛

    رنگ زرد که بینندگان را شادی بخشد.

    آیه مبارکه ۶۹ سوره شریفه بقره

    دانشمندان می گویند که زرد کم رنگ باعث شادی، نشاط و آرامش می شود. تحقیقات دانشمندان در آدرس ذیل (بخش Introduction) در دسترس ملت بزرگ ایران است:
    https://lasierra.edu/fileadmin/documents/title-v/stem-bridge/Color_Yellow_STEM_Bridge_2023.pdf

    بنابراین قرآن مبین، ساخته و پرداخته نوع بشر نیست.

    عَنْ أَبِی جَعْفَرٍ عَلَیْهِ السَّلاَمُ قَالَ: کَانَ صَدَاقُ فَاطِمَهَ جَرْدَ بُرْدٍ حِبَرَهٍ وَ دِرْعَ حُطَمِیَّهٍ وَ کَانَ فِرَاشُهَا إِهَابَ کَبْشٍ یُلْقِیَانِهِ وَ یَفْرُشَانِهِ وَ یَنَامَانِ عَلَیْهِ؛

    امام باقرالعلوم علیه السّلام می فرماید: مهریّۀ فاطمه (س) دو چیز بود: ۱- یک دست لباس زرد راه راه. ۲- زره آهنى. و زیر انداز آنها پوست قوچى بود که به هنگام خواب آن را برمى‌گرداندند و بر روى نرمتر آن مى‌خوابیدند.

    الکافی ج۵ ص۳۷۷
    وسائل الشیعه ج۲۱ ص۲۵۱
    بحار الأنوار ج۴۳ ص۱۴۴
    عوالم العلوم ج۱۱ ص۴۵۶

    مردم ژاپن و کره نیز همانند اکثر مردم ایران در کف زمین می خوابند.

  3. باور می کنید که جمعیت تهران در سال ۱۳۸۰ فقط حدود پنج میلیون نفر بوده و عمداً در اسناد مالی ۱۵ میلیون نفر می نوشتند و با جذب و مکیدن بودجه استانها، اموال عمومی را با تبانی مجلس شورای اسلامی و بدون رعایت اصل ۸۰ قانون اساسی به کشورهای عربی مثل لبنان و یمن و عراق و سوریه و فلسطین می فرستادند.

  4. اسلام، یک دین تکنوکرات است:
    فن‌سالاری یا تکنوکراسی (به انگلیسی: Technocracy) در اصطلاح به حکومت تکنیک گفته شده‌است که در آن نظام سیاسی، اقتصادی و اجتماعی باید به وسیلهٔ صاحبان فن اداره شود.
    الرّسول (صلی الله علیه و آله)- عَنِ الْوَاحِدِیِ أَنَّه لَمَّا دَخَلَ النَّبِیُّ (صلی الله علیه و آله) مَکَّهًَْ یَوْمَ الْفَتْحِ غَلَقَ عُثْمَانُ‌بْنُ‌أَبِی‌طَلْحَهًَْ الْعَبْدِیُّ بَابَ الْبَیْتِ وَ صَعِدَ السَّطْحَ فَطَلَبَ النَّبِیُّ (صلی الله علیه و آله) الْمِفْتَاحَ مِنْهُ فَقَالَ لَوْ عَلِمْتُ أَنَّهُ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) لَمْ أَمْنَعْهُ فَصَعِدَ عَلِیُّ‌بْنُ‌أَبِی‌طَالِبٍ (علیه السلام) السَّطْحَ وَ لَوَی یَدَهُ وَ أَخَذَ الْمِفْتَاحَ مِنْهُ وَ فَتَحَ الْبَابَ فَدَخَلَ النَّبِیُّ (صلی الله علیه و آله) الْبَیْتَ فَصَلَّی فِیهِ رَکْعَتَیْنِ فَلَمَّا خَرَجَ سَأَلَهُ الْعَبَّاسُ أَنْ یُعْطِیَهُ الْمِفْتَاحَ فَنَزَلَ إِنَّ اللهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلی أَهْلِها فَأَمَرَ النَّبِیُّ (صلی الله علیه و آله) أَنْ یَرُدَّ الْمِفْتَاحَ إِلَی عُثْمَانَ وَ یَعْتَذِرَ إِلَیْهِ فَقَالَ لَهُ عُثْمَانُ یَا عَلِیُّ (علیه السلام) أَکْرَهْتَ وَ أدیت {آذَیْتَ} ثُمَّ جِئْتَ بِرِفْقٍ قَالَ لَقَدْ أَنْزَلَ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ فِی شَأْنِکَ وَ قَرَأَ عَلَیْهِ الْآیَهًَْ فَأَسْلَمَ عُثْمَانُ فَأَقَرَّهُ النَّبِیُّ (صلی الله علیه و آله) فِی یَدِهِ.

    پیامبر (صلی الله علیه و آله)- واحدی نقل می‌کند: در روز فتح مکّه هنگامی‌که پیامبر (صلی الله علیه و آله) داخل مکّه شد، عثمان‌بن‌ابی طلحه عبدی [که کلیددار کعبه بود] در خانه‌ی خدا را قفل کرد و از آن بالا رفت و بالای کعبه ایستاد [که کسی دستش به او نرسد]، پیامبر (صلی الله علیه و آله) امر فرمود که کلید را بیاور [که داخل خانه‌ی خدا شوم] و او گفت اگر می‌دانستم که تو پیامبر خدا هستی که کلید را از تو دریغ نمی‌کردم [ولی تو پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) نیستی]. علی (علیه السلام) از [دیوار کعبه بالا رفت] و به روی خانه‌ی خدا رفت و دست او را پیچاند و کلید را از او گرفت و در خانه‌ی خدا را باز کرد، پیامبر داخل خانه‌ی خدا شد و دو رکعت نماز خواند هنگامی‌که از کعبه خارج شدند [و در را بستند] عبّاس از پیامبر (صلی الله علیه و آله) درخواست کرد تا کلید را به او بدهند [تا او کلیددار جدید کعبه شود] امّا این آیه نازل شد که: إِنَّ اللهَ یَأْمُرُکُمْ أَنْ تُؤَدُّوا الْأَماناتِ إِلی أَهْلِها پس پیامبر (صلی الله علیه و آله) امر فرمود که کلید را به عثمان برگردانند و از او عذرخواهی کنند. [علی (علیه السلام) نزد او رفت و کلید را به او داد و از او دلجویی کرد] عثمان گفت: «ای علی (علیه السلام)! به زور و اذیت آن را از من گرفتی و حالا با نرمی و دوستی به من برمی گردانی [قضیّه چیست]؟ امام علی (علیه السلام) فرمود: «خداوند درباره‌ی شخص تو آیه‌ای نازل فرمود» و آیه (۵۸ نسا) را برای او تلاوت کرد، عثمان [با شنیدن این آیه منقلب شد و] مسلمان شد و پیامبر (صلی الله علیه و آله) دست او را در دست خود فشرد.

    تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۳، ص۲۳۴ بحارالأنوار، ج۲۱، ص۱۱۶/ المناقب، ج۲، ص۱۴۳/ سعدالسعود، ص۲۹۴

    یعقوب محمدی= میتی کومون آقای خامنه ای – به نظر تسوکه هم رئیسی را کشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا