سیاسی

قالیباف: اگر به «ما می‌توانیم» اعتقاد داشته باشیم موفقیت اقتصادی در یک‌قدمی ماست

خبرمهم: رئیس مجلس گفت: فاصله بین پیشرفت و عزت یک جامعه و یک ملت و امت تا وابستگی و تحت سلطه قرار گرفتن در یک روحیه و در کلمه ما می‌توانیم یا ما نمی‌توانیم خلاصه می‌شود.

به گزارش بخش سیاسی سایت خبرمهم، مراسم گرامیداشت دهمین سالگرد شهادت سردار حسن تهرانی مقدم صبح امروز (پنجشنبه ۲۰ آبان) با حضور جمعی از مقامات لشکری و کشوری از جمله محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، امیر سرتیپ نصیرزاده جانشین رئیس ستادکل نیروهای مسلح، سردار حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه، امیر سرتیپ حمید واحدی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران در محل حسینیه امام رضا(ع) نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم طی سخنانی اظهار داشت:  بدون شک امروز مجموعه‌ نیروی هوافضا به‌برکت مجاهدت رزمندگان این مجموعه از روزهای غریبی و غربت دفاع مقدس خارج شده است، روزهایی که آرزوی یک خمپاره را می‌کشیدیم تا امروز که افتخارآفرین و تضمین‌کننده امنیت کشور در زمین، هوا و دریا هستیم، جمعی که نماد و تبلور این شعار بسیار بامسما یعنی ما می‌توانیم هستند.
وی با تأکید بر اینکه فاصله بین پیشرفت و عزت یک جامعه و یک ملت و امت تا وابستگی و تحت سلطه قرار گرفتن در یک روحیه و در کلمه ما می‌توانیم یا ما نمی‌توانیم خلاصه می‌شود، گفت: اگر یک فرد، یک جامعه و امت باورش این بود که ما می‌توانیم قطعاً پیشرفت می‌کند و بر مشکلات فائق می‌آید و در برابر ظلم می‌ایستد.
قالیباف با یادآوری اینکه روحیه اتکا به مردم و خداباوری موجب پیروزی انقلاب اسلامی شد، خاطرنشان کرد: اگر امروز هوافضا تابلوی تمام‌نمای برای ما می‌توانیم است علت این است که این‌ مجموعه کنار خدامحوری که مبتنی بر سنت‌های اسلامی است، مردم‌داری و مشارکت مردم را هم در دستور کار قرار داده است و همین مردم و جوانان و نیروهای متعهد کنار هم قرار گرفتند که این تحول را رقم زدند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه عزت و عظمت انقلاب اسلامی ناشی از روحیه استقلال‌خواهی و روحیه ما می‌توانیم است، عنوان کرد: امروز امنیت ما در بخش‌های مختلف در زمین، هوا و دریا و در مرزها به‌برکت همین روحیه ما می‌توانیم است. البته باور ما این است که مکتب امام خمینی به ما یاد داده و اسلام سیاسی و مکتب اهل‌بیت(ع) این را به ما یاد داده است که ما قدرت استراتژیک خود را در قدرت موشکی نمی‌دانیم و عمق اقتدار را در قلب یکایک امت اسلامی و مردم این سرزمین می‌دانیم.
وی افزود: تا قلب مردم برای اسلام و انقلاب خود می‌تپد این ما می‌توانیم و این اقتدار وجود دارد و بدون شک توان موشکی ما نیز به‌برکت همین مردم است.
قالیباف با تأکید بر اینکه “امروز در قانون‌گذاری، قوه مجریه و قوه قضائیه برای موفقیت و عدم موفقیت همین فاصله ما می‌توانیم و ما نمی‌توانیم وجود دارد”، گفت: اگر ما امروز در عرصه اقتصاد دچار ضعف هستیم قبل از اینکه تحریم را مقصر بدانیم باید این روحیه را مقصر بدانیم باید از خود سؤال کنیم که معتقد به روحیه ما می‌توانیم در این عرصه هستیم  یا خیر. اگر باور به ما می‌توانیم داشته باشیم موفقیت در عرصه اقتصادی نیز در یک‌قدمی ماست.
قالیباف ادامه داد: مگر می‌توان قبول کرد که در شمال اتوبان تهران ـ کرج صنایع هوافضای ما با این سطح از پیشرفت مستقر باشد ولی در جنوب اتوبان بخش قابل توجهی از صنایع دیگر باشند که در مسائل اولیه‌شان نیز مشکل دارند؟! فاصله این دو در همان روحیه ما می‌توانیم است.
وی با بیان اینکه تا روحیه‌مان را عوض نکنیم و به سنت‌های الهی باور نداشته باشیم، به جایی نمی‌رسیم، عنوان کرد: در عرصه اقتصاد تا زمانی که ربا را جنگ با خدا ندانیم، معلوم است که این جنگ با خدا منجر به شکست می‌شود.
رئیس مجلس افزود: وقتی در تصمیم‌گیری‌ها شایسته‌گزینی نکنیم اقتصاد و مدیریت‌مان دچار مشکل می‌شود؛ اگر امروز هوافضای سپاه نماد ما می‌توانیم است، به خاطر شایسته سالاری و شایسته‌گزینی به همراه روحیه ما می‌توانیم است.
قالیباف تصریح کرد: اگر امروز این باور را داشته باشیم، با یک برنامه پنج‌ساله می‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم و در حوزه‌های اقتصاد و آسیب‌های اجتماعی با اقتدار صحبت کنیم.
وی اضافه کرد: این ظلم به انقلاب و این مردم است که با چنین روحیه‌ای پای کار نباشیم. تمام نظام‌های اداری ما باید با این باور حرکت کنند.
رئیس مجلس تصریح کرد: هرجا این روحیه نبوده به مشکل برخوردیم، بنابراین این را به حساب انقلاب نگذاریم و این فرصت را فراهم کنیم که مردم در صحنه اداره کشور حضور داشته باشند.
قالیباف افزود: امروز متأسفانه مردم را از این صحنه‌ها دور نگه داشته‌ایم و این بزرگ‌ترین اشتباه است و باید در این روش کار تجدیدنظر کنیم. /تسنیم

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا