سیاسی

حضور کاندیداها برای برگزاری مناظره سوم ۱۴۰۰

خبرمهم: سومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ ساعت ۱۷ امروز؛ شنبه بیست و دوم خرداد ۱۴۰۰ از شبکه‌های یک، جام جم و سلامت سیما، خبر،رادیو ایران و رادیو انتخابات به صورت زنده روی آنتن خواهد رفت.

به گزارش بخش سیاسی سایت خبرمهم، بر اساس آن‌چه اعلام شده سومین مناظره تلویزیونی ۷ نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم با موضوع “دغدغه های مردم” برگزار خواهد شد. این مناظره از شبکه سلامت همراه با رابط ناشنوایان پخش می‌شود.

سعید جلیلی، محسن رضایی، ابراهیم رئیسی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی ۷ کاندیدای تایید صلاحیت شده از سوی شورای نگهبان برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم هستند.

زمان برگزاری این مناظره که از ساعت ۱۷ آغاز خواهد شد، حدود ۳ ساعت اعلام شده است. در دور اول و دوم کاندیداها پیش از ورود به ساختمان برگزاری مناظره که به ترتیب تعیین شده بر اساس قرعه کشی انجام شد، در اظهاراتی کوتاه به سوالات خبرنگار صدا و سیما پاسخ دادند.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه ۲۸ خرداد برگزار خواهد شد.

علیرضا زاکانی اولین کاندیدایی است که وارد محوطه صدا و سیما شد و در بدو ورود به محل مناظره،‌ اظهار کرد: امروز رقابت بین غارت زدگان و غارت شدگان است. کسانی که غارت زدگی دارند و کسانی که غارت شدند. من خود را صدای مظلوم غارت شدگان می‌دانم. روزی به عنوان رزمنده جانمان را کف دست گرفته و به میدان رفتیم و مقابل متجاوز خارجی قد علم کرده و از میهن مان دفاع کردیم. امروز هم با همه وجود در مقابل غارت کنندگانی قرار داریم که غارت زدگی را پیشی کرده‌اند و آبرو و جان و مال مردم را هدف قرار داده‌اند.

محسن رضایی دومین کاندیدا بود که وارد محوطه صدا و سیما شد و طی اظهاراتی گفت: مردم به ما کاندیداها اعتماد نمی کنند و هنوز یخشان آب نشده است؛ البته هنوز هفت روز تا انتخابات باقی مانده است و در این هفت روز ان شاءالله تصمیم می گیرند. متاسفانه دولتمردان نمی روند با مردم صحبت کنند و می گویند همینی که هست و از مردم عذرخواهی نمی کنند، مردم صبح از خواب بیدار می شوند و می بینند قیمت بنزین سه برابر شده است و مسوولان می گویند همینی که هست. اما دولت ما به “هیمنی که هست” پایان می دهد.

محسن مهرعلیزاده سومین کاندیدایی بود که وارد صدا و سیما شد و اظهار کرد: اگر نگاه مسئولین به مردم از بالا به پایین و ارباب و رعیتی نباشد، مسئولین بهتر با دغدغه‌های مردم آشنا می‌شوند. اگر قوه مقننه ما متشکل از نمایندگان واقعی مردم باشد و نمایندگانی که واقعاً با مشکلات مردم آشنا هستند، انتخابات شوند در این صورت دغدغه‌های مردم از طریق مجلس و تریبون‌های مجلس به گوش مسولین می‌رسد و در نتیجه تبدیل به قوانین و مقررات می‌شود.

ابراهیم رئیسی هم در بدو ورود به محل مناظره در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از اولین شرایط برای مسولیت در نظام جمهوری اسلامی ارتباط با مردم  و  در مردم و با مردم بودن است. شکایات و دغدغه های مردم را باید شنید و من هم نامه های مردم را می بینم و هم از فضای مجازی آنها را رصد می کنم.

همتی رئیس جمهور نباید انتخاب اقلیت مردم باشد. معنا ندارد رئیس جمهور در اتاق شیشه‌ای قرار بگیرد و از طریق گزارش با مردم ارتباط برقرار کند. میشود با تعامل خیلی کارها را انجام داد. انشاالله بتوانیم جمهوریت را قویتر کنیم

قاضی‌زاده هاشمی کسی بجز در میان مردم بودن نمیتواند دغدغه‌های مردم را درک کند. هر دولتی سرکار بیاید متعهد به قراردادهای بین‌المللی است. کار آمریکایی‌ها کش دادن مذاکرات است ما حتما چرخه زمان را به نفع ملت رقم خواهیم زد.

سعید جلیلی رئیس جمهور باید دغدغه ی همه ی مردم را در همه ی موضوعات بداند. دغدغه ی مردم را نمی توان با یک گزارش یا با یک حضور در بین آنها فهمید. در ۸ سال گذشته با برگزاری هزاران ساعت جلسه با مردم و اصناف و دانشگاهیان،مشکلات و دغدغه های مردم را شناسایی و برای آنها راه حل پیدا کردیم. بسیاری از مشکلات مردم شاید سخت تر از کرونا باشد اما به پیچیدگی آن نیست و راه حل های مشخص دارد.

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا