بین المللی

بروز رکود درآمریکا افزایش یافت

خبرمهم: گلدمن ساکس از افزایش احتمال گرفتار شدن اقتصاد آمریکا در دام رکود اقتصادی خبر داد و پیش‌بینی خود از رشد تولید ناخالص داخلی این کشور را کاهش داد.

گلدمن ساکس از افزایش احتمال گرفتار شدن اقتصاد آمریکا در دام رکود اقتصادی خبر داد و پیش‌بینی خود از رشد تولید ناخالص داخلی این کشور را کاهش داد.

به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، به نقل از یورونیوز، بانک سرمایه‌ گذاری گلدمن ساکس که یکی از بزرگ‌ ترین نهادهای مالی مدیریت دارایی در جهان محسوب می‌شود از افزایش احتمال گرفتار شدن اقتصاد آمریکا در دام رکود اقتصادی خبر داد و پیش‌بینی خود از رشد تولید ناخالص داخلی این کشور را کاهش داد.

گلدمن ساکس با انتشار تازه ‌ترین گزارش کارشناسی خود احتمال آغاز رکود اقتصادی در یک سال آینده را از ۱۵ درصد پیشین به ۳۰ درصد افزایش داد و برآورد کرد که اگر رکود اقتصادی در یک سال آینده رخ ندهد، ۲۵ درصد احتمال دارد که افت تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال دوم اتفاق بیفتد. به عبارت دیگر، گلدمن ساکس احتمال تجمعی بروز رکود در اقتصاد آمریکا را از ۳۵ درصد پیشین به ۴۸ درصد افزایش یافت.

در حالی که کارشناسان این بانک سرمایه‌ گذاری، پیش‌ بینی رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری را در سطح ۲.۸ درصد حفظ کرده‌ اند ولی معتقدند که این نرخ در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۲ به ۱.۷۵ درصد می‌رسد و در سه ماهه چهارم سال جاری نیز به ۰.۷۵ درصد کاهش می‌یابد. آنها همچنین بر این باورند که رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۳ نیز از یک درصد فراتر نخواهد رفت.

این بانک سرمایه ‌گذاری در گزارش جدید خود نسبت به مداخله بیشتر فدرال رزرو در بازار پول با هدف مهار نرخ فزاینده تورم در صورت ادامه صعود بهای انرژی ابراز نگرانی کرده و هشدار داد که افزایش شدید نرخ بهره می‌تواند موجب کاهش تولید و افزایش بیکاری شود.

فدرال رزرو روز چهارشنبه نرخ بهره پایه کوتاه مدت را ۷۵ واحد درصد افزایش داد و به محدوده ۱.۵ تا ۱.۷۵ درصد رساند تا به جنگ نرخ تورم ۸.۶ درصدی برود؛ تورمی که به بالاترین سطح در چهاردهه گذشته رسیده است. این افزایش نرخ که برای سومین بار از مارس گذشته تا کنون انجام شده، بالاترین میزان طی ۲۸ سال اخیر به شمار می‌رود./تسنیم

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا