به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، به نقل از گاردین، وی همچنین گفت که هزاران نیروی آتش نشان نیز در اعتراض به این مساله، با روسای خود تماس گرفتند و با حربه تمارض، درخواست مرخصی استعلاجی کردند.«دانیل نیگرو» مسئول سازمان آتش نشانی شهر نیویورک نیز گفت که ایستگاه های آتش نشانی این شهر باز بودند، اما ۱۸ مرکز از ۳۵۰ مرکز غیرفعال شدند و بسیاری از مراکز نیز نیروی کافی نداشتند.
مقام های مربوطه با مقاومت شماری از کارمندان در برخی مشاغل حساس همچون بخش پلیس و سازمان آتش نشانی نسبت به واکسن زدن دست به گریبان هستند.
تا روز یکشنبه، یک نفر از هر چهار نیروی آتش نشان شهر نیویورک اولین دُز واکسن کرونا را دریافت نکرده بودند. همچنین حدود یک نفر از هر شش نیروی پلیس و یک نفر از هر شش کارمند بخش بهداشت و درمان هنوز واکسن نزده اند.
حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نیروی آتش نشان اعلام بیماری کردند که از میزان معمول یک هزار نفر در روز بیشتر است و به گفته نیگرو می تواند نشانه ای از اعتراض به حکم واکسیناسیون اجباری باشد.
مسئول سازمان آتش نشانی شهر نیویورک یادآور شد که بخش پزشکی اداره آتش نشانی این کشور حدود ۲۰۰ نفر را در روز پذیرش می کند. اما هفته گذشته این تعداد به ۷۰۰ نفر در روز رسید که اکثرشان واکسن نزده بودند.
در حالی که مقام های مربوطه برای کمبود نیرو آماده می شدند و از کارمندان واکسینه شده می خواستند شیفت های اضافه بردارند، نیگرو از نیروهای آتش نشان خواست از استفاده نادرست از مرخصی استعلاجی خودداری کنند.
شهردار نیویورک نیز گفت که این مساله بررسی می شود و اگر شواهدی از اعتصاب غیرقانونی وجود داشته باشد، این مساله به دادگاه ارجاع داده می شود.
وی تاکید کرد نیروهای آتش نشانی که خود را به مریضی می زنند، غیبت غیرمجاز برای آنها ثبت می شود و با تنبیه و مجازات روبه رو می شوند.
سازمان آتش نشانی نیویورک اعلام کرد که آماده است خدمات رسانی به ۲۰ درصد از شرکت ها را لغو کند و ۲۰ درصد کمتر آمبولانس در معابر داشته باشد.
روز جمعه، شش نیروی آتش نشان به مدت چهار هفته بدون حقوق تعلیق شدند، زیرا با یک خودروی آتش نشانی به نشانه اعتراض به واکسیناسیون اجباری تردد کرده بودند.
کرونا در آمریکا ۴۶ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۶۷ نفر را مبتلا کرده است. از این تعداد، ۷۶۶ هزار و ۳۹۵ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری در آمریکا جان باخته و ۳۶ میلیون و ۸۸۱ هزار و ۶۷ نفر بهبود یافته اند. /ایرنا