بین المللی

آمریکا در فکر یافتن منشاء کرونا، چین به دنبال تسخیر فضا

خبرمهم: «فایننشال تایمز»، روزنامه انگلیسی نوشته است که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا، دستور تحقیق درباره منشا پیدایی ویروس کرونا را داده است. می‌گویند وقتی منشاء ویروس ناشناخته مانده است، چگونه می‌توان از بروز یک شیوع دیگر با خبر شد.

به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، آلبرت کوچویی ـ گوینده پیشکسوت رادیو ـ که هر روز با مرور تیترها و سرفصل‌های رسانه‌های جهان، مهمترین اخبار دنیا را روایت می‌کند، مطلب بالا را عنوان کرده است.برخی اخبار امروز (۸ خردادماه) روزنامه‌های جهان به شرح زیر است:

«لوموند» نوشته است: رئیس جمهوری بلاروس درباره نشاندن هواپیمای روزنامه‌نگار معترض بر زمین و اعتراض غرب در این باره می‌گوید: غرب، جنگ نوین و تازه چندمنظوره را آغاز کرده است. این، اقدامی تحریک‌آمیز علیه بلاروس است. الکساندر لوکاشنکو می‌گوید اقدام بلاروس، قانونی بود. وی می‌گوید دستگیری «رومن پروتاسوویچ» اقدامی علیه تروریسم بود. اتهام‌های آمریکا و اروپا علیه بلاروس، اقدام آشنایی است. یک جت جنگنده، هواپیمای روزنامه‌نگار را بر زمین نشاند. حالا غرب ۲۷ حریم  را علیه بلاروس اعمال کرد.

«فایننشال تایمز» نوشته است: جو بایدن به سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا، دستور تحقیق درباره منشاء پیدایی ویروس کرونا را داده است. می‌گویند وقتی منشا ویروس ناشناخته مانده است، چگونه می‌توان از بروز یک شیوع دیگر با خبر شد. می‌گویند بررسی مشترک سازمان بهداشت جهانی و چین درباره منشا ویروس، بسیاری ابهام‌ها به جا گذاشت. این دستور و آغاز تحقیق البته سبب افزایش تنش بیشتر میان آمریکا و چین خواهد شد. تنشی که از دوران دونالد ترامپ، آغاز شده است.

«گاردین» نوشته است: ایرلند، ضمیمه کردن خاک فلسطین به اسرائیل را محکوم کرد. سیمون کاونی، وزیر خارجه ایرلند پشتیبانی پارلمان از فلسطینیان را ستود. او برخورد با فلسطینیان را ناعادلانه خواند.

«کوریه ره دلا سرا»، روزنامه ایتالیایی نیز از سوی دیگر سقوط تله‌کابین در ایتالیا را حاصل بی‌تدبیری سه تن عنوان و آنها را متهم کرده است. این روزنامه نوشته است: می‌گویند ترمزهای اضطراری را با بی‌مبالاتی از کار انداخته بودند. ۱۴ تن بر اثر این حادثه در شمال ایتالیا، کشته شدند.

از حاشیه خبرها:

«ال پائیس»، نشریه اسپانیایی نوشته است: طرح‌های چین برای تسخیر فضا، بلند پروازانه هستند. تسخیر مریخ و استقرار یک ایستگاه فضایی و فرود انسان بر ماه. در سال ۲۰۱۹، چین نخستین کشوری شد، که کاوشگر خود را بر سطح پنهان و تاریک ماه فرود آورد. در زمستان گذشته، سفینه چینی تکه‌هایی از سنگ‌های ماه را با خود به زمین آورد. از دهه هفتاد میلادی تا به امروز، چنین محموله‌ای راهی زمین نشده است. اگر چه ناسا امیدوار است، «پرزورنس»، تکه سنگ‌هایی از سیاره سرخ را به زمین بیاورد. /ایسنا

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا