اجتماعیاقتصادیفرهنگیقم

به جای ساخت حوزه های علمیه مجلل به فکر معیشت طلاب باشید /طلاب نان ندارند بخورند

خبرهای فوری: یک طلبه ‏‎فعال در فضای مجازی در اینستاگرام خود از ساخت حوزه‎های علمیه مجلل انتقاد کرد.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، سیدمهدی صدرالساداتی طلبه فعال در اینستاگرام از ساخت ساختمان‎های مجلل برای حوزه علمیه انتقاد کرد.

وی در اینستاگرام خود نوشت:

مدارس و ساختمانهای متعددی در قم و به عنوان حوزه ، روز به روز در حال گسترش است.

درحالیکه خود طلاب محصل قم در بدترین شرایط معیشتی زندگی میکنند ، وجوهات صرف تجمل و زیباسازی ساختمانهایی میشود که خوی طلبه را از زندگی طلبگی به زندگی اشرافی تغییر میدهد.

در این پست دو مدرسه ، آیت الله خوانساری و آیت الله فاضل را معرفی میکنم که در بهترین جاهای قم واقع است.

مدرسه آیت الله خوانساری با زمین هشت هزار متر که بی شباهت به کلیساهای قرون وسطی نیست … این مدرسه در سال ۹۲ افتتاح شد و آقای حسینی بوشهری در افتتاحیه آن گفت: به قول آقای خوانساری پولش را حضرت ولی عصر رساند.

مرکز فقهی ائمه اطهار با مساحت ۵ هزار متر و زیر بنای ۲۵ هزار متر و با پول وجوهات ، به زیباترین طراحی نزدیک حرم مطهر حضرت معصومه ساخته شده و شعباتی در سوریه و افغانستان و … زیر نظر پسر آیت الله فاضل فعالیت میکند!.

پ.ن : من نمیدانم آقایان چطور یقین پیدا میکنند امام زمان راضی باشد پول ایشان خرج زیباسازی ساختمان شود و طلاب نان نداشته باشند؟ اگر شما میدانید بگویید! …

[irp posts=”3869″ name=”ابراز تأسف سید حسن خمینی از اسائه ادب به آیت الله شبیری”]
حوزه
حوزه

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

‫۱۳ دیدگاه ها

  1. سلام
    آوردن نام مراکز و افراد و وارد کردن ایرادات و تهمت زدن به مسئولین آن ها دور از تقوای طلبگی است
    مرکز فقهی توسط بودجه شخصی مقلدین مرحوم آیت الله العظمی فاضل لنکرانی ره ساخته شده و ادامه راه هم همون رویه حوزه است بدون ریخت و پاش ….
    این ساختمان هم جهت تعامل با بین الملل لازم و ضروری است سالیانه هزاران نفر از اقصی نقاط ایران و جهان برای مباحث دینی به این ساختمان جهت شرکت در اجلاسیه ها وارد میشوند …
    مواظب قضاوت ها باشیم فان الناقد بصیر بصیر

  2. بدیهیه که هر چیزی باید سر جای خودش باشه. با توجه به تغییر زمانه و سبک زندگی مردم قرار نیست طلبه توی همون حجره های نمور زندگی کنه کما اینکه این موضوع به سهولت از سیره ی معصومین هم قابل برداشته. از طرفی اگه حوزه به فکر گسترش نباشه و مراکز تخصصی رو برای پاسخگویی به نیازهای مسلمین گسترش نده چه بسا با این هجمه ی تبلیغاتی دشمن تا چند سال آینده از اسلام جز نامی باقی نمونه. اخلاق طلبگی اقتضا میکنه که برای پیشبرد اهداف اسلام از مال که هیچ از جانت هم مایه بذاری. انتظار جبران بی تدبیری دولت با افزایش شهریه ها و تحت فشار قرار دادن مراجع کار صحیحی نیست کمی تلاش کنیم فرهنگ سیاسی مردم بالا بره تا بدونن به چه کسی باید رای بدن. توی این آشفته بازار برای منحرف کردن ذهن طلبه ها از بی تدبیری دولت، مطرح کردن این مسایل دور از انتظار نیست. مواظب باشیم گول نخوریم.

  3. سلام بنده طلبه ام مجردم ولی میخوام ازدواج کنم تومن پول پیدا نمیکنم که یه زندگی تشکیل بدم طلبه ها از لحاظ مالی خیلی بدبختی میکشن کمی بفکر باشین درست شهریه حوزه برکت داره و من خودمم درک کردم ولی خدا وکیلی مسئولین خودشونو بزارن بجای طلابی که ازدواج واجبه واسشون ولی توان مالی ندارن توفیق ازشون گرفته میشه فکرشون مشغول میشه به سختی فکرشونو جمع میکنن یجا که درس بخونن بخصوص طلابی که در مناطق محروم و ازاد تجاری با این وضعیت مالی مشغول درسن

  4. بدیهیه که هر چیزی باید سر جای خودش باشه. با توجه به تغییر زمانه و سبک زندگی مردم قرار نیست طلبه توی همون حجره های نمور زندگی کنه کما اینکه این موضوع به سهولت از سیره ی معصومین هم قابل برداشته. از طرفی اگه حوزه به فکر گسترش نباشه و مراکز تخصصی رو برای پاسخگویی به نیازهای مسلمین گسترش نده چه بسا با این هجمه ی تبلیغاتی دشمن تا چند سال آینده از اسلام جز نامی باقی نمونه. اخلاق طلبگی اقتصاد میکنه که برای پیشبرد اهداف اسلام از مال که هیچ از جانت هم مایه بذاری. انتظار جبران بی تدبیری دولت با افزایش شهریه ها و تحت فشار قرار دادن مراجع کار صحیحی نیست کمی تلاش کنیم فرهنگ سیاسی مردم بالا بره تا بدونن به چه کسی باید رای بدن. توی این آشفته بازار برای منحرف کردن ذهن طلبه ها از بی تدبیری دولت، مطرح کردن این مسایل دور از انتظار نیست. مواظب باشیم گول نخوریم.

  5. سلام
    طلبه های عزیز میتونن یه مقدار از وقتشونو کار کنن و درآمد داشته باشن
    قرار نیست که خرج زندگی طلبه ها رو امام زمان بده
    باید کمک امامون باشیم نه زحمت
    این همه دانشجو که پولی نمیگیرن تازه شهریه هم میدن

    1. عزیزم فکر کردی طلبه ها بلد نیستن کار کنن، چرا خیلی هم خوب بلدن کار کنن ولی دو تا فرق اساسی بین طلبه ها و دانشجوها هست
      ۱. طلبه ها از صبح اول وقت وارد کلاس میشن تا آخر روزم که معمولا ساعتای ۷ و ۸ شب هست کلاس دارن بعدم مباحثه و… بعدشم جونی برای کار نمیمونه
      ۲. از طلاب در ابتدای ورود تعهد گرفته میشه که به هیچ کاری غیر از طلبگی مشغول نشن.
      به عنوان یک شخص که هم دانشجو بودم و هم طلبه به مسئولین میگم شما که اجازه کار کردن رو شرعا و عملا به طلبه نمیدید لطفا حداقل حقوق کارو بهشون بدید.

  6. با سلام
    بنده هم طلبه ام
    ولی بنظر بنده طلبه باید عزت نفس داشته باشد
    قرار نیس همه جا جار بزنین بگین
    عزت نفس هم خوب چیزه

  7. من خودم طلبه قم هستم کل شهریه من بعد۸ سال در مقطع سطح ۲ عالی به۲۴۰ هزار تومن در ماه به زور میرسه در حالی به صورت سر انگشتی ۵۰۰ هزار تومن در ماه هزینه هاست حالا من مجردم بقیه که متاهلا بماند . در پایین میزان پرداختی های مراجع رو مینویسم .
    رهبر ۱۳۵هزار تومن
    آقای مکارم ۵۰ هزارتومن
    آقای صافی ۱۰ هزار
    آقای سیستانی ۲۷ هزار
    آقای وحید خراسانی ۲۲ هزار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا