استانیحوادثمازندران

حمله میمون های وحشی به گیلان / وحشت مردم منطقه سیاهکل

خبرهای فوری: مدتی است میمون های وحشی به انسان ها در شهرهای گیلان حمله ور می شوند.

به گزارش بخش حوادث سایت خبرهای فوری، شامپانزه‌هایی که چند روز است در کنار جاده سیاهکل به دیلمان حضور دارند و گاهی به انسانها حمله می کنند که این مسئله سبب نگرانی مردم منطقه شده است.

حمله میمون های پرخاشگر در سال ۹۵

یک دامپزشک حیات وحش با تایید این مطلب و اتفاقاتی که در سال ۹۵ رخ داده بود در جنگل های شمال کشور گفت: گونه غیربومی میمون رزوس پس از حمله به انسان، موجب مرگ او می‌شود.

معماریان اظهار داشت: جمعیت میمون رزوس از پاکستان به سمت شرق و جنوب شرقی آسیا تا چین گسترش یافته و رزوس تنها میمون کشور افغانستان است، از خانواده ماکاک‌ها بوده و وحشی‌ترین و پرخاش‌ترین میمون دنیا قلمداد می‌شود.

وی افزود: گونه نر این میمون قلمرو طلب بوده و دندان نیش بسیار قوی دارد، به طوری که به هنگام حمله گاز گرفته و بسیار آسیب رسان است.

دامپزشک حیات وحش تأکید کرد: این گونه بیماری‌های مشترک بسیاری با انسان داشته و پس از حمله به انسان مشکلات اساسی برای او ایجاد می‌کند، حتی به راحتی باعث مرگ انسان نیز می‌شود.

معماریان با بیان این که پرخاشگری این گونه غیرقابل کنترل و پیشگیری است، افزود: پس از انتقال بیماری‌ به انسان، شرایط درمان امکان پذیر نیست، سل، ابولا، ماربورک، بیماری‌های انگلی و ویروس‌های مختلف و شایع‌تری همچون هرپسB از جمله بیماری‌هایی است که به انسان منتقل می‌کند.

وی گفت: ۷۶ درصد رزوس‌ها ناقل بیمار‌ی‌های بدون علامت به انسان هستند، بنابراین نباید به عنوان حیوان خانگی نگهداری شود.

دامپزشک حیات وحش تأکید کرد: متأسفانه مدت‌هاست میمون رزوس به طور قاچاق وارد کشور می‌شود و چون در دوران کودکی جذابیت قابل توجهی دارد به عنوان حیوان خانگی در منازل نگهداری می‌شود.

معماریان افزود: وقتی این حیوان بزرگ شد، به علت پرخاشگری‌هایش توسط انسان در طبیعت رها می‌شود و چون گونه بومی کشور نیست به حیوانات بومی به ویژه گونه‌های کوچک جسته آسیب می‌رساند، مخصوصا اگر جمعیت آن ها گسترش یابد.

وی تصریح کرد: این گونه به طور قاچاق از مرزهای شرقی وارد کشور شده و به عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شود، از این نظر ما با افزایش چشمگیر این حیوان در کشور مواجه هستیم.

دامپزشک حیات وحش گفت: به طور آزاد نیز وجود میمون رزوس در جنگل‌های شمال، مازندران و گیلان گزارش شده است، امیدواریم جمعیت آزاد این گونه افزایش نیافته باشد.

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

‫۴ دیدگاه ها

  1. چرا ماجرا رو پیچیده می کنیم ، چارش اینه یک گروه ماهر جمع بشن توی یه مدت محدود همه قلع قمع کنن بره پی کارش ، معضلات بزرگتری هم هست در حوضه زیست محیط.

  2. خیلی‌ هم عالی ، مشکلات ؟ مشکلات نداریم ! فقط یه خرده میمون کم داشتیم که اونم وارد کردن زیاد شده الان دیگه همه چی یک یک ! هچ بشر با ما کار نداره ، مام با هچ بشر کار نداریم ، عالی عالی !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا