بین المللی

موفقیت سالمندانِ سوئد در ابتلای کمتر به کرونا

خبرمهم: آندرس تگنل، متخصص بیماری‌های واگیردار در سوئد می‌گوید که بیش از یک پنجم ساکنان استکهلم، پایتخت این کشور احتمالا تاکنون به ویروس جدید کرونا مبتلا شده‌اند و استکهلم کانون اصلی شیوع نوع جدید ویروس کرونا در سوئد محسوب می شود.

به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، سوئد یکی از معدود کشورهای اروپایی است که با عدم اعمال محدودیت‌های گسترده به دنبال دستیابی به «ایمنی جمعی» در برابر بیماری همه گیر کووید ۱۹ است.

با این حال نتیجه تحقیق اداره سلامت عمومی سوئد نشان می‌دهد که تا هفته آخر ماه آوریل (تا ۱۱ اردیبهشت) بدن ۷.۳ درصد از ساکنان استکهلم پادتن (آنتی بادی) بیماری کووید ۱۹ را تولید کرده است و آندرس تگنل براساس همین داده تخمین زده است که میزان ابتلای شهروندان پایتخت سوئد تا روز چهارشنبه به بیش از ۲۰ درصد رسیده است.

آمار مرگ و میر بر اثر ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا در سوئد از دیگر کشورهای منطقه اسکاندیناوی که محدودیت‌هایی را برای جلوگیری از شیوع گسترده ویروس به اجرا گذاشتند، بیشتر است.

از سوی دیگر تحقیق اداره سلامت عمومی سوئد نشان می‌دهد که افراد بالای ۶۵ سال در این کشور به مراتب کمتر از گروه سنی ۲۰ تا ۶۴ سال به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند و آندرس تگنل این امر را نشانه رعایت اصول قرنطینه شخصی و فاصله‌گذاری اجتماعی از سوی گروه سنی بالای ۶۵ سال می‌داند.

تحقیق اداره سلامت عمومی سوئد همچنین آشکار ساخت که میزان ابتلا به ویروس جدید کرونا و در نتیجه تولید پادتن در خارج از استکهلم کمتر از این شهر است. تخمین زده می شود که بدن تنها ۴.۲ درصد از ساکنان جنوب سوئد پادتن این ویروس را تولید کرده است. این رقم برای ساکنان اطراف گوتنبرگ، دومین شهر بزرگ سوئد تنها ۳.۷ درصد تخمین زده می شود.

از دولت سوئد به دلیل عدم اجرای قرنطینه سراسری و ادامه فعالیت مدارس، رستوران‌ها و کافه‌ها انتقاد زیادی شده است. مقامات سوئد از شهروندان خواسته اند که ضمن اجرای توصیه های بهداشتی رفتاری «مسئولانه» داشته باشند.

این ویروس تا کنون جان ۳۸۷۱ نفر از شهروندان سوئدی را گرفته و این در حالی است که تست کرونای بیش از ۳۲ هزار نفر نیز در این کشور مثبت بوده است.

به گزارش یورونیوز، باوجود آنکه رابطه بین تولید پادتن بیماری کووید ۱۹ با ایجاد ایمنی در برابر ویروس جدید کرونا هنوز اثبات نشده است اما اکثر دانشمندان بر این باور هستند که تولید پادتن میزان شیوع ویروس را کاهش می دهد./ایسنا

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا