انواع انتقال مالکیت تلفن همراه
خبرهای فوری - تفاوت انتقال مالکیت موبایل از روشهای کد دستوری، اپلیکیشن و سایت همتا
در انتقال مالکیت گوشی با کد دستوری #۷۷۷۷* انتقال غیرمستقیم و با تایید خریدار انجام میشود اما در اپلیکیشن و سایت همتا، شناسه گوشی مستقیم از مالکیت سیمکارت فروشنده خارج و به مالکیت خریدار درمیآید.
به گزارش بخش فناوری سایت خبرهای فوری، پس از اجرای کامل طرح رجیستری به تدریج با درگیری تعداد بیشتری از مردم با این طرح، سوالات مختلفی برای مردم پیش میآید.
فرآیند انتقال مالکیت برای واگذاری گوشی و خرید گوشی دست دوم ضروری است و افراد زیادی با این فرآیند درگیر میشوند.
چند راه برای انتقال مالکیت وجود دارد که شامل کد دستوری ستاره ۷۷۷۷ مربع، اپلیکیشن و سایت همتا است که در ماحصل نهایی تمامی این روشها یکسان است اما در روش عمل سامانه ها تفاوتهایی وجود دارد که از این رو برای برخی کاربران سوال پیش میآید که انتقال مالکیت از همه سامانهها یکسان است یا تفاوتهایی دارد.
[irp posts=”4207″ name=”برای کاهش خطرات امواج موبایل چه کنیم؟”]«تفاوت انتقال مالکیت از طریق کد دستوری ستاره ۷۷۷۷ مربع با اپلیکیشن و وب سایت همتا در انتقال غیر مستقیم و مستقیم گوشی است.»
به این معنی که «انتقال مالکیت از طریق کد دستوری ستاره ۷۷۷۷ مربع ( #۷۷۷۷*) به صورت غیر مستقیم انجام می شود، یعنی در انتقال مالکیت از این طریق، ابتدا کد فعال سازی برای شخص خریدار ارسال خواهد شد و در ادامه خریدار باید تلفن همراه را برای شماره سیم کارت خود فعال کند.
[irp posts=”4123″ name=”آغاز فروش موبایل های وارداتی با شرایط جدید”]اما انتقال مالکیت از طریق اپلیکیشن و وب سایت همراه به صورت مستقیم انجام می شود. یعنی با انجام فرآیند انتقال مالکیت، شناسه تلفن همراه مستقیم از کارتابل فروشنده خارج شده و وارد کارتابل شخص خریدار می شود. به عبارت دیگر شناسه از مالکیت سیم کارت فروشنده خارج شده و تحت مالکیت سیم کارت شخص خریدار قرار میگیرد.
بنابراین در انجام فرآیند انتقال مالکیت از طریق اپلیکیشن و وب سایت همتا لازم است نهایت دقت در وارد کردن شماره سیم کارت شخص خریدار وجود داشته باشد.» /فارس
سلام مشکل نرم افزار همتا سازگار نبودن با iosهست در انتقال مالکیت جای شماره موبایل نداره
انتقال مالکیت گوشی همراه