نایب رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی در مجلس: داعش یک تهدید جهانی و منطقهای است ولی ما نمیتوانیم بدون اجازه حاکمیتِ یک کشور برای مقابله با آن لشکرکشی کنیم
خبرمهم: حیدری، نایب رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی در مجلس: جمهوری اسلامی در گذشته با درخواست دولت مستقر و قانونی سوریه برای ایجاد امنیت تلاش کرد اما درحال حاضر الجولانی هیچ درخواستی نداشته، بنابراین دخالتی نخواهیم کرد.
حیدری، نایب رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی در مجلس: درحال حاضر آمریکا، اسرائیل و ترکیه موظفاند با داعش مقابله کنند چون مقابله با تروریست شعار اینها بوده و اگر تا الان راست گفتند هزینه مقابله با داعش را باید بپردازند./ اینها در حال تلاشاند تا افکار عمومی را در سوریه متقاعد کنند که اگر مشکلاتی در گذشته بوده ناشی از حضور جمهوری اسلامی بوده درحالی که باید غرامت اصلی را آمریکا و ترکیه بپردازد.
به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، شهریار حیدری، نایب رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی در مجلس به مطهره حیدری، خبرنگار گروه رسانهای خبرهای فوری مهم گفت: جمهوری اسلامی در گذشته با درخواست دولت مستقر و قانونی سوریه برای ایجاد و حفظ امنیت این کشور کمک و دخالت کرد. ولی این بار چون دولت موقت الجولانی هیچ درخواستی از جمهوری اسلامی نداشته و تازه به تبعیت از اسرائیل، مخالف جمهوری اسلامی هم هست ما دخالتی نخواهیم کرد. اما اگر الجولانی درخواست کمک کند جمهوری اسلامی برای ایجاد امنیت در منطقه تلاش خواهد کرد.
وی ادامه داد: لذا تا وقتی که دولت موقت درخواست نکند، بهتر است جمهوری اسلامی دخالتی در امور سوریه نداشته باشد و باید وضعیت این کشور را بسپاریم به دست مردم سوریه تا در انتخابات آینده دولت قانونی را انتخاب کنند و بعد از اینکه دولت مستقر شد جمهوری اسلامی وارد مذاکره و رایزنی با دولت وقت برای ایجاد روابط شود. اما درحال حاضر که الجولانی با قدرت نظامی و حمایت آمریکا، اسرائیل و ترکیه مستقر شده، بهتر است ما هیچگونه دخالتی در منطقه نداشته باشیم.
حیدری درخصوص مقابله با داعش افزود: داعش یک تهدید جهانی و منطقهای است اما ما نمیتوانیم بدون اجازه حاکمیتِ یک کشور یا دولت لشکرکشی کنیم، بنابراین باید از ظرفیتهای منطقهای برای مهار داعش استفاده کنیم مگر اینکه همین دولت موقت سوریه از ما درخواست کند. درحال حاضر آمریکا اسرائیل و ترکیه موظفاند با داعش مقابله کنند چون اصلا مقابله با تروریست شعار اینها بوده و برای حقوق بشر هم داعش یک جریان تروریستی و ضد حقوق بشر است. اگر تا الان راست گفتند و شعارشان هم درست بوده و باید با داعش مقابله کنند و هزینه آن را نیز بپردازند. چون هزینه پرورش تروریست فقط برای یک کشور نیست و در آینده گریبانگیر همه خواهد شد.
این نماینده پیشین مجلس نسبت به ادعای شورشیهای سوری درخصوص گرفتن غرامت از ایران تاکید کرد: بحثهای غرامت گرفتن از ایران هم طرحهای رژیم صهیونیستی و ترکیه است که از زبان الجولانی جاری میشود. جمهوری اسلامی برای امنیت در سوریه هزینه کرده و خیلی از جوانان و مستشاران ما بنا به درخواست دولت سوریه در آنجا حاضر و شهید شدند. بنابراین اگر قرار به ادعا باشد باید جمهوری اسلامی از دولت موقت سوریه ادعای غرامت کند و چنین ادعایی از دولت موقت سوریه بیاساس، بیپایه و سیاسی است و هیچگونه مبنای حقوقی ندارد.
شهریار حیدری، نایب رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی در پایان گفت: اینها در تلاشاند تا افکار عمومی را در سوریه متقاعد کنند که اگر مشکلاتی در گذشته بوده ناشی از حضور جمهوری اسلامی یا کشورهای دیگر بوده در حالی که آمریکا بیشتر از ما در سوریه نیرو داشته و ترکیه نیز دو استان ادلب و حلب سالها در اختیارش بوده. بنابراین غرامت اصلی را باید آمریکا و ترکیه به مردم سوریه بپردازند.
😒😒😒
فدا کردن جان به خاطر یک قرص نان:
اسلحه ای بسیار خطرناک موسوم به چتر بلغاری:
در سال ۱۳۹۷ فردی به هویت یعقوب محمدی که ساکن تبریز و بسیار فقیر بود؛ به کرات از دانشگاه دولتی تبریز درخواست اشتغال نمود و ادعا می کرد توانایی های بسیار بالایی دارد. اغلب درخواستهای وی به حراست دانشگاه ارجاع شدند ولی با این حال وی موفق نشد موافقت مقامات دانشگاه را برای بکارگیری جلب کند. در سال ۱۳۹۸ نامبرده که به فلاکت افتاده بود، با کمک یگان تحت امرش موسوم به یگان پیشرو تبریز، عملیاتی بسیار بزرگ علیه عمال جمهوری اسلامی ترتیب داد که منجر به تشکیل پرونده شماره ۹۹۱۱۴۰۱۴۷ در شعبه چهارم بازپرسی دادسرای ویژه روحانیت تهران گردید. یگان پیشرو یک یگان غیردولتی و گروه جهادی مردمی بود که در حوزه امر به معروف و نهی از منکر فعال بود ولی خود نیز از کمبود بودجه در فشار به سر می برد. پروندهء دادسرای ویژه روحانیت به طرز شگفت آوری بیش از یکصد هزار متهم داشت و چون علیه چند وزیر و معاون وزیر هم شکایت شده بود باید بر طبق اصل ۱۴۰ قانون اساسی به مجلس می رفت؛ با این حال هیات حاکمه نیز بسیار عصبانی و خشمگین شدند. در حوالی تیرماه سال ۱۳۹۹ سازمان اطلاعات فراجا آقای محمدی را در تبریز دستگیر و به عنوان دیوانه روانه تیمارستان رازی تبریز نمود و یک هفته بعد هم بازپرس شعبه چهارم دادسرای ویژه روحانیت تهران بدون رعایت مقررات اصل ۱۴۰ قانون اساسی قرار منع تعقیب متهمان را صادر کرد. با این حال درگیری به همین جا ختم نشد. در آن زمان ابراهیم رئیسی دادستان کل ویژه روحانیت بود و یگان پیشرو در صدد بود انتقام بگیرد و آن وقت که آقای رئیسی رئیس جمهور شد یگان پیشرو گروهی موسوم به «گروه ضربت» تشکیل داد تا با جمهوری اسلامی تصفیه حساب کند. در آن زمان دیوان عدالت اداری سامانه ای موسوم به «سامانه ساجد دیوان عدالت اداری» برای ثبت پرونده ها داشت و این بهترین فرصت برای حمله دسته جمعی به حکومت بود. در اواخر آذرماه سال ۱۴۰۰ یگان پیشرو ابتدا راساً به قوه قضائیه یورش برد و آنان را متهم نمود دشمنی های خارجی را به ارمغان می آورند و دشمن رهبر هستند. در پی تشکیل پرونده کلاسه قضایی ۰۰۰۳۱۹۶ هیات عمومی دیوان عدالت اداری و رخنه ای که در استحکامات حکومت وجود داشت گروه ضربت با پوشش اطلاعاتی بیش از ده هزار نفر از نیروهای یگان پیشرو به کل ساختار جمهوری اسلامی حمله برد. قوه قضائیه در ابتدا متوجه خطر نبود و ظرف مهلت کوتاهی ده ها پرونده تشکیل شد و در ظرف مدت خیلی کوتاهی تعداد پرونده های قضایی یگان پیشرو که با کد ملی خود آقای محمدی ثبت می شد به ۱۷۶ فقره پرونده بالغ گردید. تعداد شکایات مردمی از شهرهای مختلف نیز به طرز عجیبی چند برابر شده بود. بنابراین دولت رئیسی در مورد موج سهمگین حملات پی در پی حقوقی به قوه قضائیه شکایت برد. قوه قضائیه ابتدا با تشخیص نظامی بودن شاکیان از دادسرای نظامی استان آذربایجان شرقی درخواست کرد عاملان فتنه را دستگیر کند که دادسرای نظامی اعلام کرد نمی تواند در اقدامات قانونی مداخلهء فراقانونی کند بنابراین قوه قضائیه رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح آذربایجان شرقی را عزل نمود و بعد از آن سامانه ساجد را مسدود کرد تا خطوط دسترسی مهاجمان را قطع کند. چند روز بعد در ۲ اسفند ماه ۱۴۰۰ یک فروند جنگنده ارتش درست بر فراز تبریز سرنگون شد و سه نفر به قتل رسیدند. چندی بعد خود یعقوب محمدی هم که کاملاً مشخص بود عامل آشوب و درگیری است در چهارراه شهناز تبریز از ناحیه بازو با چتر بلغاری هدف قرار گرفت و تحت تاثیر سمی زهرآگین به شدت آسیب مغزی دید. بدین ترتیب غائله تا حد زیادی فروکش کرد.
چتر بلغاری چتری ظاهراً معمولی با مکانیزم پنوماتیک پنهان است که یک گلوله بسیار سمی میلیمتری حاوی ریسین را تزریق می کند. پزشکان موفق شدند با خوراندن پادزهر آنتی ریسین و تمرکز حرارت بر ناحیه زخم بازو تا حد زیادی از اثر سم بکاهند ولی آقای محمدی برای همیشه دچار آسیب واقعی مغز شد. یگان پیشرو که به اصطلاح از رو نمی رفت در نهایت بالگرد رئیسی را در آذربایجان سرنگون کرد و درگیری فیصله یافت. در سال ۲۰۲۳ دو مامور ایرانی در شهر کسنروپ-روکسل در ایالت نوردراین-وستفالن در کشور آلمان دستگیر شدند و در بازرسی بدنی از آنان ریسین کشف شد و این امر اثبات می کند تروریستهای دولتی ایران به سم ریسین دسترسی داشتند.
با این حال یک چیز مسلم شد نهادهای نظارتی جمهوری اسلامی در حقیقت فیک و دکور هستند و این حکومت، یک نظام کذاب و به تمام معنی، فاسد و عوام فریب است.