عباس عبدی، فعال سیاسی: لایحه حجاب مصوب تندرو در کمیسیون ۸۵ است که حتی جرات نکردند آن را به صحن علنی بیاورند. /ماموریت پزشکیان برای ایجاد وفاق با جامعه را با اجرای چنین مصوبهای پایان یافته تلقی کنید.
خبرمهم: عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب: تندروها خواستار اجرای لایحه حجاب نیستند بلکه منتفی کردن ماموریت و هدف پزشکیان در ایجاد وفاق ملی هستند.
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب: شکلگیری دوباره اعتراضات ربطی به این مصوبه ندارد، چون ظرفیت آن وجود دارد و اینبار بخش اعظمی از حامیان پزشکیان هم از سیاستهای موجود فاصله خواهند گرفت./ پزشکیان نمیتواند این لایحه را اجرا کند البته اگر هم ابلاغ نشود و رییس مجلس مستقیما ابلاغ کند باز هم فایدهای ندارد چون مردم اساسا تمایزی بین اجزای حکومت قائل نمیشوند و آن را یکدست میبینند.
به گزارش بخش فرهنگی سایت خبرمهم، عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاحطلب درخصوص لایحه حجاب به مطهره حیدری، خبرنگار گروه رسانهای خبرهای فوری مهم گفت: لایحه فعلی حجاب آن چیزی که دولت و دستگاه قضایی نوشتند نیست، آنقدر آب در آن کردند که تغییر ماهیت داده و به طرح تندروها در کمیسیون ۸۵ تبدیل شده است که حتی جرات نکردند آن را در صحن علنی بیاورند. چون بیشتر از یک سال و نیم است که این لایحه درحال رسیدگی است و باید در صحن علنی مطرح میشد اما به خاطر اینکه نگران شفافیت و آبروی خود بودند آن را به کمیسیون ۸۵ بردند.
عبدی در پاسخ به این سوال که آیا این لایحه با چنین مصوباتی قابل اجراست یا خیر، تاکید کرد: تندروها خواستار اجرای لایحه حجاب نیستند اگر بودند در دولت رییسی نهایی و اجرا میکردند. بلکه به دنبال منتفی کردم ماموریت و هدف پزشکیان در ایجاد وفاق ملی هستند چون یک سال در زمان دولت رئیسی وقت تصویب و اجرای آن را داشتند اما معطل کردند تا آن دولت را زمین نزنند. ولی میخواهند در این دولت اجرا شود، البته اگر همچنان خودشان دولت را در دست داشتند اجرا نمیکردند.
این تحلیلگر مسائل سیاسی نسبت به شکلگیری دوباره اعتراضات با اجرای لایحه حجاب افزود: شکلگیری دوباره اعتراضات ربطی به این مصوبه ندارد، چون ظرفیت آن وجود دارد و اگر به هر دلیلی رخ دهد اینبار بخش اعظمی از حامیان پزشکیان هم از سیاستهای موجود فاصله خواهند گرفت.
عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان تاکید کرد: اساسا پزشکیان نمیتواند این لایحه را اجرا کند البته اگر هم ابلاغ نشود و رییس مجلس مستقیما ابلاغ کندباز هم فایدهای ندارد چون مردم اساسا تمایزی بین اجزای حکومت قائل نمیشوند و آن را یکدست میبینند. بنابراین ماموریت ایجاد وفاق پزشکیان با ابلاغ چنین مصوبهای تمام است. کوتاه شدن دست تندروها نیز مقداری زمان میبرد و حکومت هم میداند که مردم با چنین لوایح و سیاستهایی مخالف هستند و حتی اگر یک رفراندوم هم برای آن برگزار شود، خیلی واضح و آشکار خواهد شد که مخالفان چنین سیاستهایی چندین برابر موافقان آن است و این برای کشور و حکومت به هیچ وجه مناسب نیست.