ولع دیده شدن ذوالنوری با توهین به روحانی
به گزارش بخش سیاسی سایت خبرمهم، تسویهحساب سیاسی در زمانی که کشور گرفتار مشکلات روزافزون است، معنایی جز استفاده از تریبون مردمی برای منافع شخصی و گروهی ندارد. مشکلات اجتماعی و اقتصادی کشور هرروز بیشتر میشود اما ایجاد چالشهای روزافزون برای کشور با دعوای داخلی، راهحل این مشکلات نیست. با این حال، استفاده بعضی از ادبیاتها برای مسئولان کشور به نفع منافع ملی نیست.
فعل حرام
مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس یازدهم، یکی از نمایندگانی است که سابقه طولانی در هتک حرمت دارد. او حضور در مجلس دهم را نیز در کارنامه سیاسی خود دارد و در مجلس هشتم نیز موفق به کسب آرای مردمی نشد. چندی پیش ذوالنوری در حساب کاربری توئیتر خود، مطلبی خطاب به رئیسجمهوری کشور نوشت و گفت: «جناب روحانی اگر برای توجیه مذاکره با دشمن، علت صلح امام حسن با معاویه را خواست اکثر مردم از امام ذکر میکنید! امروز اکثریت قاطع ملت ایران به کمتر از عزل و مجازات شما راضی نمیشوند؛ با منطق شما، رهبر انقلاب باید دستور دهند هزار بار شما را اعدام کنند تا دل مردم عزیز راضی شود.» این اظهارنظر تند سبب شد تا مقام معظم رهبری در نطقی هتک حرمت مسئولان را حرام دانسته و بگویند: «هتک حرمت حرام است و نسبت به مسئولان بیشتر، بهخصوص در میان مسئولان بالای کشور. ممکن است انتقاد درستی داشته باشید، انتقاد کنید اشکالی ندارد اما انتقاد با اهانت و هتک حرمت متفاوت است. اینگونه رفتارها و هتک حرمت، روش آمریکاییهاست که در مناظرهها و کارهای مطبوعاتی، خود را در دنیا رسوا کردهاند تا جایی که یک شخصیت برجسته سیاسی آنها میگوید، دنیا با هراس و تحقیر به ما نگاه میکند. روش ما اسلامی و قرآنی است، یعنی انتقاد بیان میشود اما هتک حرمت انجام نمیگیرد. باید حرمت رؤسای سه قوه و مسئولان کشور که در عرصه خدمترسانی به مردم هستند، حفظ شود.»
هتک حرمت روحانی، باز هم ذوالنوری
ذوالنوری پس نظر صریح رهبر انقلاب، ۳ آبان ۹۹ در توئیت دیگری نوشت: «تبعیت از فرامین الهی رهبر و ولی امرم را از اوجب واجبات میدانم و تمام هستی، آبرو و وجود خود را در اطاعت اوامرش تقدیم میدارم و در چارچوب تکالیف قانونی خود و تدابیر معظمله لحظهای از احقاق حقوق مردم شریف غفلت نخواهم کرد.» به نظر میرسید پس از این واکنش توئیتری، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، تنها به انجام وظایف قانونی خود بسنده کند اما اکنون و در کمتر از یک ماه، این نماینده باز هم حملات دیگری را علیه دولت آغاز کرد. روز گذشته (یکشنبه ۲ آذر) ذوالنوری در تذکر شفاهی خطاب به رئیسجمهور گفت: «تذکر بنده به جناب آقای رئیسجمهور است؛ هنوز تکلیف انتخاب آمریکا تعیین نشده است، اطرافیان جنابعالی و جنابعالی با یک بینظمی و آنارشیست در حال پهن کردن فرش قرمز برای دشمن هستید. هر کسی میداند و یقین هم شما و کابینهتان که امنیتیترین و سیاسیترین کابینه بعد از انقلاب این را میدانید از موضع سست و ضعیف برخورد کنید، در میدان امتیاز را از دست دادهاید و پیشاپیش زمینه امتیازگیری را برای دشمن فراهم کردهاید.» او پس از قرائت یک بیت از اشعار بیدل دهلوی، ادامه داد: «آقای رئیسجمهور به حضرت عباس و به کسی که شما قبول دارید، هیچکسی در مجلس مخالف برداشتن تحریمها نیست اما از موضع عزت و افتخار ورود کنید و عزت و اعتبار مردم را از بین نبرید. آقای رئیسجمهور از موضع عکس وارد نشوید؛ ارزشها و حقوق ملت را بین نبرید. در دوروبریهای شما در تمجید آمریکا و برداشتن تحریمها از سوی این کشور میگویند؛ وقتی شما تحریک میکنید میخواهید دعوای درست کنید؟ آقای رئیسجمهور از موضع باطل و رفتار ناکارآمدی خودتان را نپوشانید؛ متمرکز بر روی امتیازگیری از طرف مقابل باشید، نه اینکه فریاد ننهمنغریبم بزنید.» ادبیات عجیب این نماینده مجلس، مشخص میکند که خلاف اظهارات توئیتری خود، سخنان رهبری را سرلوحه اعمال خود قرار نداده است. تضعیف دولت در روزهای پایانی استقرار خود و زمانی که کشور نیازمند اقتدار بازوی اجرائی در مقابله با کرونا و مشکلات معیشتی است، چه هدفی را به همراه دارد؟ این مسائل، دقیقا موضوعاتی است که کمیسیون امنیت ملی باید در قبال آنها واکنش نشان دهد اما رئیس این کمیسیون، در صدر حملات به دولت قرار دارد.
سابقه طولانی در توهین به دولت
ذوالنوری سالها جانشین نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران بوده است اما عملکرد شخصی او مطابقت چندانی با سیاستهای حمایتی و تعاملی رهبر معظم انقلاب در قبال دولتها ندارد. سابقه اظهارات جنجالی این نماینده مجلس تنها وابسته به امروز و دیروز نیست. بهمنماه سال ۹۸ ذوالنوری در اظهارنظری سخنان روحانی در خصوص تایید صلاحیتهای شورای نگهبان را بیپایه و اساس خواند و گفت: «اگر آنطور که آقای روحانی گفته سیستم انتخاباتی و روند انتخابات، انتصابی است، ایشان در حال حاضر در این جایگاه نبود. آیا ایشان خیلی آدم صالحی بوده که برای این سمت قبولش کردهاند؟ این خروجی سیستم انتخاباتی ماست ولو فردی ضعیف و بیکفایت هم که باشد متاسفانه نامش از صندوق رای بیرون میآید.» همچنین ذوالنوری در اسفند سال گذشته در نامه سرگشاده به حسن روحانی نوشته بود: «جناب آقای رئیسجمهور، تصور نمیشود با توجه به شرایط موجود و وضعیت کنونی که روند رو به رشد و گسترش بیماری مهمترین تهدید برای مردم کشور محسوب میشود و تقریبا کشور را به تعطیلی کشانیده است، کاری مهمتر از مبارزه با آن وجود داشته باشد که وقت رئیسجمهور محترم مصروف آن گردد و فرصت فرماندهی و مدیریت قرارگاه و ستاد مذکور را نداشته باشند. خواهشمند است تا دیر نشده است اقدام فرمایید.» یکی دیگر از ادعاهای مطرحشده به واسطه این نماینده، دروغ خواندن سخنان رئیسجمهوری در اواخر بهمن ۹۸ بود که گفته بود: «اختصاص یارانه معیشتی به ۶۰ درصد مردم یکی از دروغهای بزرگ دولت است. خیلی از مشکلات موجود مصنوعی و ساختگی است که امیدواریم در مجلس آینده با نمایندگان انقلابی بتوانیم یک دولت کارآمد را روی کار بیاوریم.» این در حالی است که یارانه معیشتی مردم پرداخت شد. بهتر است، مجتبی ذوالنوری مصالح ملی کشور را بیشتر در اولویت اول بداند./آرمان ملی
این کجاش توهین بود ؟؟ یا به نظرتون هر حرفی در مورد رییس جمهور محبوبتان توهین حساب میشه ؟؟؟!!