ورزشی

سعادتمند به خط پایان نزدیک می‌شود؟

خبرمهم: اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه استقلال طی مدت اخیر با یکدیگر دچار اختلاف نظرهایی جدی شده اند.

به گزارش بخش ورزشی سایت خبرمهم، همدلی و ثبات همیشه می تواند رمز موفقیت یک تیم فوتبال باشد. اتفاقی که نه تنها بودن آن در داخل زمین و در بین بازیکنان و کادرفنی ضروری است، بلکه در پشت میز و صندلی های ساختمان یک باشگاه و در بین مدیرانش هم بسیار حیاتی و تعیین کننده است.

یکی از اصلی ترین دلایل عدم موفقیت فوتبال ایران به ویژه در عرصه باشگاهی طی سالیان اخیر،عدم وجود همین فاکتور تعیین کننده در بین مدیران آن است. مدیرانی که می آیند و خیلی زود می روند بدون آن که کاری اساسی کرده باشند و گره مهمی را گشوده باشند. می آیند و با انبوهی از بدهی ها و پرونده های جدید می روند چون می دانند زیاد بر روی صندلی مدیرعاملی ماندگار نیستند و تلاش می کنند از این فرصت کوتاه برای رسیدن به اهدافی دیگر بهره ببرند. فرصت کوتاهی که همان هم بخش عمده ای از آن صرف تنش ها و درگیری ها و اختلاف نظر های درون سیستمی می شود و عملا مجالی برای ارائه کاری مفید و ارزشمند باقی نمی ماند و این دقیقا مسئله ای است که سال ها(و به طور مشخص در این فصل) گریبان دو تیم بزرگ استقلال و پرسپولیس را گرفته است.

هیئت مدیره؛کلید موفقیت و ناکامی

تصمیمات کلان باشگاه ها در هیئت مدیره اتخاذ می شود و مدیرعامل مجری این تصمیمات است. بنابراین هیئت مدیره ای می تواند تصمیمات خوب و راهگشا برای یک باشگاه بگیرد که بین اعضای آن تعامل و یک دستی وجود داشته باشد. موردی که به عنوان مثال به هیچ عنوان در باشگاه پرسپولیس طی چند ماه اخیر وجود نداشت و اختلاف محمدحسن انصاری فرد به عنوان مدیرعامل تیم با اعضای هیئت مدیره مثل مهدی رسول پناه و مهرداد هاشمی نتیجه ای جز چند دستگی و بحران و در نهایت استعفای مدیرعامل و افشاگری های گوناگون از دو سوی ماجرا نداشت.

حالا اوضاع در استقلال هم کم کم دارد به همان سمت می رود و اختلافات هیئت مدیره که تا پیش از این شاید بیشتر در جلسات و به صورت غیرعلنی مطرح می شد، حالا کم کم دارد صورت علنی به خود می گیرد و مسائل به روی پرده کشیده می شود.

رییس و مدیر؛دو قطبی همیشگی استقلال

احمد سعادتمند که امروز در سمت مدیرعاملی آبی ها قرار دارد،قبلا رییس هیئت مدیره این باشگاه بود و در آن زمان با امیرحسین فتحی که در سمت مدیرعاملی استقلال قرار داشت به اختلافاتی جدی خورد. اختلافاتی که عملا به قهر سعادتمند منجر شد و باعث غیبت او در جلسات هیئت مدیره شد. این ماجرا حالا به نحوی دیگر دارد برای خود سعادتمند اجرا می شود. او که در سخت ترین روزهای باشگاه استقلال به عنوان مدیرعامل در این تیم حضور پیدا کرده ظاهرا چندان حمایت هیئت مدیره را پشت سر خود ندارد و همین کار را برای او سخت کرده.

در حال حاضر اسماعیل خلیل زاده که رییس هیئت مدیره استقلال است با سعادتمند دچار اختلاف نظر است و سایر افراد نظیر حجت نظری و کامران منزوی هم چندان با مدیرعامل همدل نیستند و در نهایت کار به جایی رسید که منزوی با سال ها سابقه حضور در باشگاه استقلال از سمت خود استعفا داد. استعفایی که نشان می دهد اوضاع مدیریتی استقلال چندان رو به راه نیست.

جلسات ۹۹ با چاشنی برکناری مدیرعامل

اعضای هیئت مدیره استقلال در سال ۱۳۹۹ دو جلسه تشکیل داده اند. آن ها در اولین جلسه شدیدا به بعضی تصمیمات سعادتمند اعتراض داشتند و حتی می خواستند او را به دلیل انتصاب یک مشاور و تغییر مدیر روابط بین الملل باشگاه از سمتش برکنار کنند

همچنین استقلالی ها در خصوص تولید محتوای رسانه ای باشگاه با یک شرکت قرارداد بسته بودند و ۱۰ میلیارد هم از این شرکت گرفته بودند اما سعادتمند بدون فسخ قرارداد با این شرکت با شرکت دیگری قرارداد جدیدی امضا کرد و ۴ میلیارد هم از آن ها دریافتی داشته است. اتفاقی که در نهایت باعث شده تا شرکت قبلی از استقلال شکایت کند و غرامتی ۲۰ میلیاردی طلب کند و باعث ایجاد مشکلی جدید برای این تیم شود.

مجموعه این اتفاقات باعث شده تا اعضای هیئت مدیره استقلال در جلسه چند روز پیش تلویحا به این نظر برسند که با این شیوه نمی شود باشگاه استقلال را اداره کرد و با توجه به اینکه وزیر ورزش هم سعی می کند چندان در امور مربوط به هیئت مدیره دخالت نکند، هیچ بعید نیست که اگر سعادتمند نتواند این وضعیت را تغییر دهد اعضای هیئت مدیره باشگاه تصمیم جدیدی در خصوص آقای مدیرعامل بگیرند.

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا