جواد خیابانی سرانجام به انتقادها واکنش نشان داد
خبرهای فوری: خیابانی در پاسخ به اینکه چرا علی رغم انتقادات بسیاری که به کیروش داشت از ویلموتس انتقادی نمیکند، اظهار کرد: مارک ویلموتس هم قابل انتقاد است.
وی افزود: من به کارلوس کیروش احترام میگذارم و هیچوقت انتقاد غیرکاری نداشتم. برای ویلموتس هم احترام قائلم. ولی فکر میکنم نباید ما خوش استقبال و بدبدرقه باشیم. در فوتبال دنیا هم این اتفاقات میافتد. مورینیو رفت کسی دیگری جایش آمد و خود مورینیو در جای دیگری نشسته و این خصلت و ذات فوتبال است که کسی که نتیجه نمیگیرد میرود.
این گزارشگر تاکید کرد: اگر قرار باشد ما ۳ میلیون یورو به ویلموتس بدهیم که ببازیم، اما به کامبوج ۴ تا گل بزنیم که نمیشود. من و تو هم میتوانیم یک تیم درست کنیم و کامبوج را ببریم! آنقدر توانایی فوتبال ایران بالا است که همه تیمهای لیگ میتوانند کامبوج را ببرند. فوتبالمان آنقدر توانا هست که نگران باختن به بحرین و عراق نباشد. درست است که هم عراق و هم بحرین شرایط خوبی در فوتبال دارند، پولهای زیادی خرج میکنندو عراقیها تعصب زیادی دارند و در بازی هم دیدیم.
وی افزود: بعد از اخراج مسعود، محمد صاحب توپ شد و اگر پاس بغل به سردار میداد گل میزدیم. البته این اگرها در فوتبال زیاد است. چه کسی فکر میکرد آن کرنر زده شود و دفاع ما بایستد و نتواند توپ را بگیرد. اما این اتفاقات در فوتبال میافتد. چه کسی فکر میکرد منچستر سیتی که این همه ستاره دارد ۱۴، ۱۵ امتیاز از لیورپول عقب باشد.
خیابانی درباره قهرمانی لیورپول اظهار کرد: در این ایام کریسمس که بازیها به صورت سنگین برگزار میشود شرایط خاصی حاکم است. الکس فرگوسن هم همیشه میگفت: در این شرایط و روزها است که معلوم میشود کدام تیم میتواند برنده جزیره شود. در این ۶، ۷ بازی آینده همه چیز مشخص میشود البته لیورپول که ۳۰ تا برد داشته و خیلی خوب جلو رفته است.
این گزارشگر درباره تحقیقهایی که برای گزارشهای خود به ویژه گزارشهای خارجی اش میکند، توضیح داد: همیشه علاقمند به درس خواندن بودم و هنوز که هنوز است دانشجو هستم. هفته پیش امتحان جامع را دادم و دو سه ترم باید تلاش کنم تا تز دکترا را بگیرم. وقتی این مقطع تحصیلی تمام شود میخواهم در رشته جدیدی ثبت نام کنم و میخواهم بعد از جامعه شناسی، روانشناسی بخوانم. همیشه به کتابخانه ملی و بازار بزرگ ایران که میروم دنبال کتابهای علوم انسانی میگیرم.
وی یادآور شد: در دهه ۶۰ اولین کاری که کردم رشته صنعتی علوم ریخته گری را خواندم که زیاد دوست نداشتم. هنرستانی بودم و خوب راهنمایی تحصیلی نشدم و عقب ماندم. بعدها برگشتم و سراغ چیزی که دلم میخواست رفتم. اکنون هم با محبتی که اساتید میکنند و همه مردم ایران که معلم من هستند توانستم جایی برسم که همیشه بر مبنای کار تحقیقی و پژوهشی پیش بروم.
خیابانی یادآور شد: من شب گذشته بازی بایرن مونیخ را گزارش کردم و ارنج فیکس ۱۱ نفره که هیچ نیمکت نشینان آنها را هم میدانم و کار سختی نیست. همه گزارشگران شبکه سه و ورزش این چیزها را میدانند. خیلی چیزها ملکه ذهنمان شده، اما رویدادهای به روزی در دنیای فوتبال وجود دارد و من همیشه ۴، ۵ ساعت وقت میگذارم و شده در راه، از هفته قبل یا حتی در استودیو پخش وقت میگذارم و این اطلاعات را به دست میآورم.
این گزارشگر در پاسخ به اینکه واقعا ۹۰ دقیقه حرف زدن سخت است، تصریح کرد: ما ۹۰ دقیقه حرف نمیزنیم. من هنوز که هنوز است بازیها را ضبط میکنم و بعد از ۳۰ سال گزارشگری آنها را دوباره نگاه میکنم. خیلیها به من میگویند خیابانی زیاد حرف نزن و من هم میگویم چشم. خانواده ام زیاد فوتبال دوست ندارند، اما همکاران سازمان و رسانهها و اینها نظر میدهند و من فکر میکنم از ۹۰ دقیقه ۲۵ تا ۳۰ دقیقه باید سکوت باشد. گزارشهای خارجی که میشنویم هم اینگونه است و مثلا گزارشگر کشورهای عربی که خیلی کم حرف میزنند. طرف یک صحنه را گزارش میکند، میرود چایی اش را میخورد و برای صحنه بعدی برمیگردد! همچنین گزارشگر عربی به متن فوتبال کمتر توجه میکند.
وی تاکید کرد: سعی میکنیم کمتر حرف بزنیم، توضیح واضحات ندهیم، دائم اسم بازیکنان را نبریم و صحنهای را گزارش کنیم که نیاز به توضیح دارد. البته وقتی از مانیتور گزارش میکنی از حاشیه فوتبال میمانی. شب قبل هم تماشاچیان در انگلیس با فندک و چوب دست به کار شدند که اینها در سالهای اخیر بی سابقه بوده است.
خیابانی در پایان گفت: من فکر میکنم اگر در گزارش ۹۰ دقیقهای ۶۰ دقیقه حرف بزنی ۳۰ دقیقه سکوت بدهیم بیننده بهتر میتواند آن ۶۰ دقیقه حرف را در ذهنش رسوب کند. /خبرآنلاین