ورزشی

اخبارگوی تلویزیون رئیس فدراسیون اتومبیل رانی شد!

به گزارش بخش ورزشی سایت خبرمهم، مهم‌ترین مشکلی که کشور ما با آن روبه روست، این است که گاهی پست و مسئولیت‌هایی را به کسانی می‌دهند که هیچ گونه سابقه علمی و تخصصی و حتی تجربی را در آن حوزه ندارند. در واقع در جای اشتباهی قرار می‌گیرند و این یعنی بزرگترین ضربه به آن حوزه و مردمی که با آن سرو کار دارند. نمونه بارز این موضوع مازیار ناظمی است. بیشتری‌ها او را به عنوان مجری خبری که سال‌ها در صداو سیما فعالیت می‌کرد می‌شناسند حالا او بدون هیچ گونه تخصصی رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی شده است! اتفاقی که قطعا این فدراسیون را در آینده با چالش‌هایی روبه رو خواهد کرد. ماجرا از این قرار است که مازیار ناظمی در ۶.۷ ماه اخیر سرپرستی فدراسیون اتومبیل‌رانی و موتورسواری را برعهده داشت اما بعد از نام‌نویسی در انتخابات این فدراسیون از سمت خود کنار رفت و در نهایت در جریان انتخابات این فدراسیون که روز شنبه برگزار شد مازیار ناظمی در دور اول با ۲۰رای و در دور دوم با ۲۵ رای به عنوان رئیس جدید فدراسیون اتومبیل‌رانی و موتورسواری برگزیده شد.

 ناراحتی برخی افراد را جدی نمی‌گیریم

در این راستا معاون وزارت ورزش و جوانان گفت: «تلاش ما این بود که مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال بدون حاشیه و کاملاً آزاد برگزار شود و اگر کسی هم به خاطر تعداد آرا ناراحت شد، آن را جدی نمی‌گیریم.»  مهدی علی‌نژاد اظهار داشت: «به مازیار ناظمی و از سایر نامزدها که با رعایت اخلاق در مجمع شرکت کردند، تبریک گفته و تشکر می‌کنم. فدراسیون اتومبیل‌رانی ۱۳ ماه با سرپرست اداره شد. من در مجمع سالیانه این فدراسیون گفتم که در بخش همگانی و قهرمانی نیاز به کار بیشتر وجود دارد و ظرفیت این فدراسیون بیشتر از حد فعلی است و معتقدم روزهای خوبی را در این فدراسیون شاهد خواهیم بود.» معاون وزیر ورزش گفت: «آموزش یکی از مسائل مهم در کارهای فدراسیون است که باید با نگاه علمی به آن پرداخته شود. همچنین باید از ظرفیت‌های بین‌المللی استفاده کنیم و برگزاری تورهای مختلف یکی از این روش‌هاست. موتور فدراسیون اتومبیل‌رانی باید با سرعت و قدرت بیشتری کار کند. علی‌نژاد تصریح کرد: «اتومبیل‌رانی و موتورسواری ظرفیت‌های مغفول زیادی دارد که هنوز از بالقوه به بالفعل تبدیل نشده است. اتومبیل‌رانی و موتورسواری رشته‌های بسیار جذابی هستند که با آحاد مردم سرکار دارند. علاوه بر این می‌توانند در بخش‌های قهرمانی و حرفه‌ای فعال باشند و درآمدزایی کنند.» وی گفت: «وزارت ورزش در این انتخابات هیچ کاندیدایی نداشت و رقابت کاملاً آزاد برگزار شد. برخی از کاندیداها بحث منتسب بودن به وزارت ورزش را مطرح کردند، ولی ما تصریح کردیم که تنها به دنبال سلامت انتخابات هستیم.»

گزینه وزارت ورزش نبودم

رئیس جدید فدراسیون اتومبیل‌رانی و موتورسواری هم گفت: «گزینه وزارت ورزش نبودم چرا که اگر این طور بود در همان دور نخست رای می‌آوردم.» به  مازیار ناظمی گفت: «امروز خانواده بزرگ اتومبیل‌رانی و موتورسواری این افتخار را به من داد تا به‌عنوان رئیس فدراسیون و یک همکار انجام وظیفه کنم. این فدراسیون همگانی و ملی است که در ابعاد اجتماعی، همگانی، قهرمانی و… فعالیت دارد. در بخش کاهش سوانح رانندگی و گردشگری نیز این فدراسیون فعالیت دارد و ما علاقه داریم با وزارت میراث فرهنگی و کانون جهانگردی نیز هم‌گرایی داشته باشیم.» او افزود: «نیاز به زیرساخت داریم. دستور ۱۰ پیست را از وزیر ورزش گرفته‌ایم. عقب‌ماندگی‌های جدی در این فدراسیون حس می‌شود که نیاز به همکاری دارد. نگاهی به حوزه بین‌المللی نیز داریم و دوره‌های آنلاین در گزاره‌های اهداف ماست.» ناظمی خاطرنشان کرد: «اگر بتوانیم برنامه‌های خود را اجرایی کنیم، کار بزرگی کرده‌ایم. حوزه رسانه‌ای این رشته نیز بسیار جذاب است و تفاهم‌نامه‌هایی نیز برای جذب اسپانسرینگ با شبکه‌های صداوسیما انجام داده‌ایم.» وی در پایان درباره اظهارات برخی از نامزدها مبنی بر این که وی گزینه وزارت ورزش بوده و با لابی به این سمت انتخاب شده است، گفت: «همه نامزدها را دعوت به همکاری کرده‌ام. لابی و گفت‌وگو بخشی از انتخابات است. از آن‌ها در آینده فدراسیون استفاده می‌کنیم. هر فردی که پیروز می‌شود می‌گویند گزینه وزارت بوده است. من گزینه مجمع بودم، اگر گزینه وزارت ورزش بودم، همان دور اول انتخابات تمام می‌شد.»

نکته

گفتنی است که مازیار ناظمی در سال ۹۲ از اخبارگویی به مجری‌گری در برنامه «تهران ۲۰» رسید و در دانشکده خبر نیز تدریس می‌کرد و سپس با حکم سیدرضا صالحی‌امیری به‌عنوان مدیر روابط‌عمومی وزارت ورزش و جوانان انتخاب شد پس از مدتی به مدت کوتاهی سرپرستی فدراسیون اتومبیل‌رانی و موتورسواری را برعهده گرفت. جالب اینجاست که ناظمی بارها در انتخابات مختلف کاندیدا شده تا درصورت کسب رای مجامع، راهش را از روابط‌عمومی وزارت جدا کند. جامعه بسکتبال و جودو اما به او اعتماد نکردند تا ناظمی شانس خود را برای حضور در شورایاری محل‌شان محک بزند، نتیجه اما همانی بود که در ورزش رخ داد. او نتوانست راهی شورایاری شود و رای‌اعتماد مردم محل‌شان را هم به دست نیاورد. اما در آخر جنجال‌ها و تلاشش در این راستا جواب داد و او رئیس فدراسیون اتومبیل‌رانی شد.

 واکنش کاربران

حالا بسیاری در شبکه‌های اجتماعی به این انتخاب انتقاد دارند.
یکی از کاربران در این مورد نوشته است: «سرانجام پس از کاندیداتوری در انتخابات فدراسیون‌های مختلف، مدیران ورزش کشور تصمیم گرفتند سهم فدراسیون اتومبیل‌رانی را به او بدهند این یعنی فاجعه».
کاربر دیگری گفته است: «بحث‌عدم تخصص به فدراسیون اتومبیل‌رانی هم رسید! مازیار ناظمی که فرد همیشه بازنده در انتخابات‌های مختلف بوده این بار هم در انتخابات فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی کاندیدا شده. ابهام‌های زیادی است که پاسخ داده نشد و البته سوال اینکه چه سودی داره جایی باشی که تخصص نداری!»
دیگری نوشت: «حضور مازیار ناظمی تو وزارتخونه، تابع قانون پایستگیه از وزارت ورزش بیرون نمیره تنها از یک فدراسیون به فدراسیون دیگه منتقل میشه».
یکی دیگر از کاربران اینطور می‌نویسد: «مازیار ناظمی که اولش اخبار می‌گفت بعدش می‌خواست زیدان و مورینیو رو بکنه مربی تیم ملی، الان شده رئیس فدراسیون اتومبیل‌رانی. واقعا احسنت به این انتخاب!»
کاربر دیگری گفته است: «مازیار ناظمی چون اخبار همه رشته‌ها رو می‌گفته حس می‌کنه از همشون سررشته داره»./آفتاب یزد

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا