اجتماعیسلامت

نشانه‌های “غلظت خون” از نگاه طب سنتی را بشناسید

خبرمهم: از منظر طب سنتی "غلظت خون" به کثیفی خون، سنگینی خون یا هر چیزی که باعث نزول کیفیت خون شود، گفته می‌شود؛ در این مطلب به نشانه‌های عمده غلظت خون اشاره شده است.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، یک متخصص طب ایرانی درباره علائم غلظت خون اظهار کرد: خون حامل غذا، اکسیژن و انواع ویتامین در بدن است همچنین فضولات و پسماند در خون ریخته و دفع می‌شود؛ اگر خون غلیظ باشد، تمام کارکردهای جسمی، ذهنی و روحی فرد ضعیف می‌شود.

وی ادامه داد: بعضی‌ از عملهای جراحی نیز غلظت خون به‌همراه دارند مانند عمل کیسه صفرا و هیسترکتومی؛ کیسه صفرا نقش مهمی در تنظیم و توزیع خلط صفرا در بدن دارد و یکی از کارهای اساسی آن ایجاد رقت در خون است؛ در پی انجام عمل هیسترکتومی چون مکانیزم دفع خون و پاک‌سازی که در بدن به‌صورت ماهیانه انجام می‌گرفته دیگر انجام نمی‌شود، خون کم‌کم دچار غلظت می‌شود.

او تصریح کرد: افرادی که زودتر از سن مقرر دچار یائسگی شوند نیز دچار غلظت خون می‌شوند.

آیا مصرف داروهای شیمیایی باعث غلظت خون می‌شود؟!

وی خاطرنشان کرد: مصرف بعضی از داروهای شیمیایی در بدن ایجاد خشکی می‌کند مانند آنتی‌بیوتیکها و داروهای هرمونی که در پی آن غلظت خون اتفاق می‌افتد؛ برخی از قرصهایی که در بدن‌سازی مصرف می‌شوند نیز از این قاعده مستثنا نیستند و باعث ایجاد غلظت خون می‌شوند.

او در پاسخ به این سؤال که نشانه‌های غلظت خون در بدن چیست، گفت: خستگی، بی‌حوصلگی، خواب‌رفتگی دست و پا، سندرم پای بی‌قرار، خواب سنگین، عدم تمرکز، بعضی از بیماریهای چشمی (آب مروارید، نزدیک‌بینی، آب سیاه، تنبلی چشم در کودکان)، ضعف هضم، یبوست، خر‌وپف، گرفتگی عضلات، اسپاسم ماهیچه، بسیاری از کمردردها، زانودرد، اختلالات و دردهای قاعدگی، ضعف سیستم ایمنی، کاهش حافظه، سرگیجه ، تیرگی پوست، کبودی لب و…
از علائم شایع ابتلا به غلظت خون هستند.

وی متذکر شد: غلظت خون در کودکان نیز بسیار شایع است و تأثیر بسزایی در رشد قد و جسم آنها دارد؛ کودکانی که دائماً خون‌دماغ می‌شوند و بی‌حوصله‌اند و نشاط کودکی ندارند، دچار غلظت خون هستند./تسنیم

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا