به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، در خصوص آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در مشهد، اظهار کرد: وضعیت فعلی مشهد بر اساس تعداد بیماری بستریشده، رو به کاهش است و در وضعیت مهار بیماری هستیم.
مسئول کارگروه اطلاع رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: اما وزارت بهداشت بر اساس آخرین تصمیماتی که گرفتند رتبهبندیهای کلانشهرها را طبق تعریف جدیدی تغییر دادند و در حال حاضر بر اساس رتبهبندی وزارت بهداشت، در وضعیت قرمز به سر میبریم ولی تعریف این قرمز با قرمز قبلی متفاوت است.
وی در ادامه ابراز کرد: معیار قبلی تقسیمبندی به این صورت بود که جمعیت بر ۱۰۰ هزار تقسیم میشد و عدد حاصل تعداد افراد بستریشده بودند؛ به عنوان مثال در شهر مشهد حاصل تقسیم نهایی، عدد ۳۴ بود و اگر روزانه کمتر از ۳۴ نفر بستری میشدند، وضعیت سفید تلقی میشد و اگر بین ۳۴ تا ۶۸ نفر بستری میشدند، وضعیت زرد و بالای ۶۸ نفر نیز وضعیت قرمز تلقی میشد.
رحیمی عنوان کرد: معیار جدید به این محاسبات به جمعیت کاری ندارد و مطرح میکند که اگر در کلانشهرها روزانه بیش از حدود ۲۰ نفر بستری شوند، آن شهر در وضعیت قرمز قرار دارد.
وی با توجه به فرا رسیدن عید سعید فطر مطرح کرد: توصیه میکنیم که مردم به مشهد سفر نکنند، سفر بیشتر به معنای بیماری بیشتر است. ممکن است مسافرانی که به مشهد سفر میکنند خدای نکرده در مشهد به ویروس مبتلا شوند و یا خودشان از قبل مبتلا بوده و ناقل باشند.
مسئول کارگروه اطلاع رسانی بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص برگزاری نماز عید فطر نیز اظهار کرد: نمازگزاران محترم از مهر، جانماز و کتاب ادعیه شخصی استفاده کنند و به هیچ عنوان اجازه توزیع نذورات در صفوف نماز عید فطر وجود ندارد.
وی با بیان اینکه نمازها باید در فضای باز برگزار شود، گفت: برای مشهد ۲۵ نقطه توسط شهرداری، سازمان تبلیغات اسلامی و استانداری خراسان رضوی انتخاب شده که تمهیدات ویژهای دارند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص نقش دانشگاه در بازگشایی مجدد حرم مطهر رضوی، گفت: مسائل بقا متبرکه در سراسر کشور همانند حرم مطهر رضوی، حرم معصومه (س)، حرم شاهچراغ (ع)، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و مسجد جمکران، مسائل ملی هستند و در حد دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیست؛ تولیتهای محترم این بقا متبرکه جمعبندی داشته و آن را با ستاد ملی کرونا در میان گذاشتند و تصمیمات به صورت ملی گرفته شده است.
رحیمی تصریح کرد: در زمان بسته شدن حرم رضوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نقشی نداشته و در حال حاضر نیز در خصوص بازگشایی آن نقشی نخواهد داشت. ما ملزم به اجرای دستورات و توصیههای وزارت بهداشت هستیم ولی تصمیمگیری از جانب ما نیست./مهر