اجتماعیاستانیاصفهانتبریزتهرانخراسانسلامتفارسقممازندران

چرا نباید در زمان شیوع کرونا؛ سوسیس و کالباس مصرف کرد؟

خبرمهم: یک متخصص تغذیه گفت: در روزهای کرونایی نباید از غذاهای پرچرب مانند سوسیس، کالباس و ... استفاده کرد.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، درباره مصرف نکردن غذا‌های چرب مانند سوسیس و کالباس در روز‌های کرونایی گفت: در این روز‌ها رعایت رژیم غذایی سالم از اهمیت زیادی برخوردار است و نباید از غذاهای پرچرب مانند سوسیس، کالباس و … استفاده کرد.

او افزود: تقویت سیستم ایمنی بحثی جدی است که با مصرف غذا‌های مناسب و الگو‌های غذایی موثر و متعادل باید رعایت شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به الگوی غذایی مناسب اظهار کرد: رعایت الگوی غذایی مناسب و متعادل به ۴ گروه اصلی تقسیم می‌شود که هر ۴ گروه باید در رژیم غذایی روزانه با توجه به شرایط کرونا مورد استفاده قرار بگیرد.

سبزیجات و میوه جات تازه

رحمانی ادامه داد: سبزیجات و میوه جات جزء گروه اول از مواد غذایی هستند که حتما باید روزانه به خصوص در وضعیت کرونا ۵ واحد یعنی ۳ واحد سبزی و دو واحد میوه مصرف شوند.

پروتئین

او افزود: گوشت و پروتئین در دسته دوم لیست موادغذایی قرار می‌گیرد؛ چرا که ترکیبات اصلی ایمنی ساختمان بدن را بیشتر پروتئین می‌سازد؛ بنابراین دریافت این مواد مغذی یکی از مهم‌ترین اصول اصلی تغذیه‌ای سالم است که شامل انواع گوشت ها، حبوبات، تخم مرغ و … است که باید روزانه آن‌ها را رعایت کرد.

نان و غلات

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: نان و غلات در گروه سوم برنامه غذایی قرار می‌گیرد که تامین کننده انرژی است که بیشتر تاکید می‌شود از غلات سبوس دار یا نان‌هایی که از غلات کامل تهیه می‌شوند، استفاده گردد.

رحمانی اظهار کرد: توصیه می‌شود به هیچ عنوان افراد از غذا‌های حاوی نشاسته و آرد سفید استفاده نکنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مضرات آرد سفید گفت: آرد سفید از نظر ریزمغذی‌ها تهی بوده و نباید آن‌ها را مصرف کرد؛ چرا که هیچ فایده و عملکرد مثبتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن نخواهند داشت.

لبنیات

رحمانی افزود: لبنیاتی مانند شیر، پنیر و ماست در گروه چهارم مواد غذایی ضروری و مورد نیاز روزانه بدن قرار می‌گیرند که کم چرب بودن آن‌ها بهترین نوع لبنیات برای مصرف است؛ چرا که لبنیات مواد مغذی بسیار زیادی را به بدن خواهد رساند و سیستم ایمنی بدن را قوی خواهد کرد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: برای مصرف ماست و پنیر باید حتما کم چرب بودن، کم نمک بودن و پربیوتیک بودن آن‌ها را تهیه و خریداری کرد.

رحمانی درباره مصرف روزانه روغن‌ها گفت: علاوه بر ۴ گروه اصلی از موادغذایی که بدن باید آن‌ها را به صورت روزانه دریافت کند مصرف روغن هم به میزان بسیار محدود برای بدن ضروری و لازم است.

او افزود: توصیه می‌شود برای مصرف روغن‌ها نوع چربی‌های مایع آن را خریداری کرد و از تهیه چربی‌های جامد به صورت جدی پرهیز شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: پخت و پز غذا‌ها باید به صورتی باشد که زود هضم و جذب بدن شوند؛ بنابراین باید از مصرف غذا‌های پرچرب و سرخ شده در روغن فراوان یا زیاد پرهیز شود.

رحمانی گفت: مصرف روغن زیاد باعث می‌شود تا روغن در رگ‌ها نفوذ و رسوب پیدا کند و با افزایش چربی بدن بیماری‌های قلبی_ عروقی و افزایش فشار خون را به همراه دارد که در روز‌های کرونایی آسیب آن‌ها جدی‌تر و بیشتر است.

او افزود: توصیه می‌شود بانوان هنگام پخت غذا به هیچ عنوان قوطی روغن را با ظرف خالی نکنند؛ بلکه با استفاده از قاشق برای هر فرد به میزان دو قاشق غذاخوری در طول روز از روغن استفاده کنند./yjc

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا