اجتماعیاستانیاصفهانتبریزتهرانخراسانفارسقممازندران

چرا برخی مردم کرونا را جدی نمی‌گیرند؟

خبرمهم: سعادتی تاکید کرد که اطلاعات متفاوتی از سوی رسانه‌های اجتماعی و حتی رسانه‌های داخلی و خارجی منتشر می‌شود که از یک سو باعث می‌شود که برخی مردم دچار استرس شده و به مراقبت‌های وسواس‌گونه روی بیاوورند و از طرفی باعث می‌شود که برخی از مردم هم اصلا این موضوع را جدی نگیرند.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، یک روانشناس بااشاره به انبوه اطلاعات متفاوت و متناقض درباره کرونا در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، گفت: این موضوع از یک سو باعث می‌شود که برخی مردم دچار استرس شده و از طرفی باعث می‌شود که برخی از مردم هم اصلا این موضوع را جدی نگیرند.

ابوطالبسعادتی در پاسخ به اینکه چرا برخی از مردم کرونارا جدی نمی‌گیرند، گفت: این مضوع دلایل مختلفی دارد که یک بخش آن به اطلاع‌رسانی‌های متفاوت، متناقض و گاها دوگانه و چندگانه برمی‌گردد که شاید لازم است موسسات معتبری مانند وزارت بهداشت، علوم و… منابع مطمئنی را به مردم ارائه کرده و در قبال اطلاعاتی که به مردم ارائه می‌دهند، پاسخگو هم باشند.

وی با تاکید بر اینکه مردم باید اطلاعات‌شان را از منابع معتبر دریافت کنند توصیه کرد که از اطلاعات شبکه‌های اجتماعی و اخباری که به صورت سینه به سینه می‌گردد و اعتبار منبع آن مشخص نیست، استفاده نکنند.

سعادتی تاکید کرد که اطلاعات متفاوتی از سوی رسانه‌های اجتماعی و حتی رسانه‌های داخلی و خارجی منتشر می‌شود که از یک سو باعث می‌شود که برخی مردم دچار استرس شده و به مراقبت‌های وسواس‌گونه روی بیاوورند و از طرفی باعث می‌شود که برخی از مردم هم اصلا این موضوع را جدی نگیرند.

سعادتی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، ‌ تاکید کرد: طبق مطالعات انجام شده، حدود ۵۰ درصد افراد هنوز بیماری کرونا را جدی نگرفته‌اند./ایسنا

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

یک دیدگاه

  1. چرا کودکان هم مبتلا میشوند ولی چون بزرگترها بیشتر میترسند بیشتتر وسریعتر دچار حادثه میشوند کافی است نکات ایمنی رعایت شود وهیچ ترسی به دل داه ندهید لازم نیست زندگی را تعطیل کنید این مرزریشه کن میشودباور کنید به حدی روحیته داشتن ماثر است که بطور باور نکردنی این مرز ویروسی از بین میرور .
    رعایت نکات ایمنی شرط عقل است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا