علیرضا زالی روز سه شنبه در سفر خود به شهرستان دماوند در خصوص تزریق دُز سوم واکسن کرونا به خبرنگاران افزود: سبد واکسن ایرانی بسیار متنوع شده و هم اکنون پلتفرمهای ویروس ضعیف شده، پروتئینی، وکتور و سایر پلتفرمها موجود است، همچنین علاوه بر واکسن برکت، واکسن رازی، اسپایکوژن، و پاستور نیز در ۲ بخش به واکسنهای موجود اضافه شده است.
به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، وی تصریح کرد: طبق آخرین تحقیقات و پیشنهادات در دُز سوم، فارغ از اینکه واکسن همگن یا ناهمگن باشد سرعت و زمان تزریق آن مهم است و باید در فاصله سه ماه واکسن دُز سوم صرفنظر از هر برندی که هست دریافت شود.
وی اضافه کرد: تزریق دُز چهارم هنوز مشخص نیست و باید حداقل سه ماه از شیوع اومیکرون بگذرد تا قابل قضاوت باشد لذا این مهم تقریبا غیرقابل پیش بینی است.
زالی گفت: به نظر میرسد اگر میزان واکسیناسیون دُز سوم در کشور و در عرصه جهانی به حد کافی برسد میزان شیوه ویروس در دنیا کاهش می یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با اشاره به بازدید از مناطق مختلف درمانی شهرستان اظهار داشت: در پی بازدید از مرکز درمانی شهر کیلان، این ساختمان پزشکی نزدیک به ۱۱ سال در مدار ساخت و توسعه قرار نگرفته است که مقرر شد بازسازی آن در اسرع وقت با کمک مسئولان انجام شود.
وی ادامه داد: در سفر امروز، معاونت بهداشتی دانشگاه مدلی را تعریف کردند که مقرر شد برای توسعه این مرکز از ظرفیت مردم محل و معتمدین محلی، امام جمعه، شهردار و رئیس شورای شهر و نمایندگان بتوانیم در قالب هیات امنایی استفاده شود که امید است این مدل به عنوان یک مدلی موفق در دماوند در رفع چالشهای درمانی و بهداشتی کمک کند.
وی با اشاره به بازدید از بیمارستان حضرت فاطمه زهرا(س) شهر دماوند گفت: به دلیل جایگاه خاص این بیمارستان اقدامات مثبتی در این بیمارستان انجام شده بطوری که ظرف ۹۰ روز ساختمان درمانگاه تقریبا ساخته شده و اورژانس تغییراتی کرده و بهسازی فضای آن انجام شده است؛ این پروژه تقریبا تکمیل است و بخشهای مختلف باشتاب پیش میرود.
وی با بیان اینکه در نظر است جهت تامین تجهیزات و نیروی انسانی این بیمارستان در کنار رفع کاستیها و اعتباری اقدام کنیم، افزود: همت بلند خیرین در این ۹۰ روز یک رکورد عمرانی را در مجموعه پروژه های دانشگاه علوم پزشکی ثبت کرده و امید است در ادامه مسیر سایر فازهای بیمارستان نیز به سرانجام برسد.
نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید اظهار داشت: طی جلسات متعدد با وزیر بهداشت و معاونین در خصوص تامین پزشکان متخصص، نیروی انسانی، تجهیزات و افزایش تعداد تختها و توسعه مراکز درمانی شهرهای دماوند و فیروزکوه درخصوص ساخت تعدادی خانه بهداشت رایزنیهایی صورت گرفت.
سید احمد رسولی نژاد ادامه داد: در آیندهای نزدیک رئیس جمهور به شهرستانهای استان تهران سفر خواهد کرد که در پی این سفر و حضور وزیران به دیگر شهرستان ها، مصوبات مهمی را خواهیم داشت.
وی اظهار داشت: در سفر رئیس جمهور در بخش بهداشت و درمان با کمک دکتر زالی نگاه ویژهای شده است و مصوبات مطلوبی خواهیم داشت و به سفر رئیس جمهور بسیار امیدوار هستیم.
رسولینژاد تصریح کرد: در ادامه حضور مقامات ملی و استانی در شهرهای کیلان و آبسرد مشکلات درمانی بررسی و دستورات لازم صادر شد.
وی اضافه کرد: امید است مرکز درمانی شهر کیلان ظرف یک ماه آینده تکمیل و به بهره برداری برسد، همچنین یک مرکز درمانی نیز در آبسرد وجود دارد که مصوب اما حدود یک سال است که متوقف شده که با دستور دکتر زالی تصویب و با کمک هیات امنایی ساخته خواهد شد، بخشی از اعتبارات نیز با کمک خیرین تامین میشود.
نماینده مردم دماوند در مجلس شورای اسلامی گفت: تجهیز و تامین پزشکان متخصص و نیروهای انسانی برعهده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی با اشاره به بازدید از بیمارستان حضرت فاطمه(س) اظهار کرد: این بیمارستان توسعه خوبی دارد و طی بازدیدها از درمانگاه جدید دستور تجهیز آن صادر خواهد شد.
رسولینژاد افزود: بخشهای دیگر بیمارستان شامل جراحی، بستری، آزمایشگاه را یک خیر متقبل شده و امید است در تیرماه سال آینده افتتاح و تجهیز شود و این بیمارستان نیز از اولویتهای کاری ما است.
وی ادامه داد: در خصوص بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند نیز قبلا مجوز افزایش تختها را گرفتهایم و در حال حاضر ۸۵ تخت وجود دارد که امید است به ۱۵۰ تخت افزایش یابد و همچنین به دنبال افزایش کیفیت و نیروهای متخصص نیز هستیم.