اجتماعی

۴۳۰ گیگابیت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل قطع شد

خبرمهم: به دلیل قطع سگمنت دوم فیبر نوری، ۴۳۰ گیگابیت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت از دسترس خارج شده اما ظرفیت‌های جایگزین در حال تامین است.

به دلیل قطع سگمنت دوم فیبر نوری، ۴۳۰ گیگابیت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت از دسترس خارج شده اما ظرفیت‌های جایگزین در حال تامین است.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، بر اساس اعلام سهراب آغ‌بیات – معاون فنی شرکت ارتباطات زیرساخت – طی روزهای اخیر به علت قطع سگمنت دوم فیبر دریایی متعلق به شرکت GBI در محدوده دریایی بین قطر و امارات، ۴۳۰ گیگابیت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل این شرکت از دسترس خارج شده است.

طبق اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت، با توجه به قطع این مسیر دریایی و زمان‌بر بودن بازیابی مجدد آن اقدامات فوری برای تامین ظرفیت جایگزین از سایر مسیرها در دستور کار قرار گرفته و به زودی ظرفیت‌های جدید برای تامین این بخش از ترافیک آماده بهره‌برداری می‌شود.

شرکت بین‌المللی Gulf Bridge شرکت جدیدی است که به تازگی به منظور برقراری اتصال کشورهای خاورمیانه به یکدیگر و به شرق و غرب اروپا با استفاده از آخرین فناوری فیبر نوری از سوی شورای همکاری‌های خلیج فارس تاسیس شده است. خبر اتصال کشورهای منطقه خلیج فارس از طریق شبکه کابل زیردریایی مطمئن و پیشرفته نخستین بار در زمان برگزاری نمایشگاه جیتکس در اکتبر سال ۲۰۰۸ در دوبی اعلام شده است.

این شرکت با پشتیبانی شرکت‌های بین المللی Knowledge Venture، المدار تلکام و Metel و با حمایت و دانش شرکت British Telecom که ید طولایی در راه اندازی شبکه‌های زیردریایی دارد، راه‌اندازی شد. این شرکت در نخستین روزهای فعالیت خود تبدیل شدن به یکی از شرکت‌های بزرگ راه اندازی کابل‌های فیبرنوری زیردریایی در منطقه خلیج فارس و بهره‌برداری آن در سال ۲۰۱۱ را هدف‌گذاری کرده بود. آنچه که موجب شد نسبت به راه اندازی این کابل فیبرنوری زیردریایی اندیشیده شود، قطعی فیبرنوری منطقه در فوریه سال ۲۰۰۷ بود که نیاز به یک زیرساخت ارتباطی امن و مطمئن را برای منطقه خلیج فارس آشکار کرد.

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا