دکتر کمال حیدری، درباره سامانه هوشمند مدیریت کرونا، گفت: قرار است در این سامانه که وزارت کشور زحمت آن را کشیده است، وزارت بهداشت اطلاعات بیماران و نتایج آزمایشگاهها را بارگذاری کند و اطلاعات آن توسط دستگاههای خصوصی و دولتی قابل بهرهبرداری باشد تا افرادی که واکسن کرونا نزدند و یا بیمار هستند، شناسایی شوند تا هوشمندانه جلوی تردد مبتلایان به کرونا و واکسن نزدهها را بگیریم.
به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، وی افزود: اطلاعات ذکر شده توسط معاونت فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در حال بارگذاری بر سامانه مذکور است و فعلا در ۳ شهرستان قزوین، آذربایجان غربی و کردستان در حال اجرای پایلوت این طرح هستیم تا با نواقص احتمالی و کاستیهای آن آشنا شویم که بتوانیم این مشکلات را ظرف دو هفته آتی که قرار است این طرح را در سطح کشور اجرایی کنیم، برطرف نماییم.
او تاکید کرد: نتایج در حال وصول است و به دنبال پیدا کردن و رفع مشکلات هستیم. با افزایش مشارکت مردم در خوداظهاری ابتلا به کرونا میتوانیم سلامت تردد در اماکن تجمعی را مدیریت کنیم تا هم فعالیتهای اجتماعی برقرار باشد و هم از ورود افراد بیمار به تجمعات و اماکن عمومی جلوگیری شود.
حیدری تاکید کرد: سامانه هوشمند مدیریت کرونا بیشتر معطوف به اصناف، خرید بلیط سفر و… است.
وی درباره بازگشایی مدارس نیز گفت: در بحث بازگشایی مدارس شرط اول واکسیناسیون کادر مدرسه و اولیا است. مدارس میتوانند برای کسب اطلاعات از سامانه سلامت و سامانه ماسک استفاده کنند تا ببینند مخاطب یا اولیای دانش آموز واکسن دریافت کردهاند یا خیر که این زیرساخت اکنون فراهم است.
واکسن نزده ها و بیماران رو شناسایی میکنید. آفرین! چین یادتون داده؟ خب واکسن نزده ها که کاملاً قابل شناسایی اند و اگر هم ایمنی طبیعی داشته باشند، پذیرفته نیست، چرا؟ چون چندین بار ایمنی قوی دارند. اما بیماران که میتونند از میان واکسن زده و نزده ها باشند رو میخواهید با تستی که مخترع آن گفته برای تشخیص بیماری نیست و با تغییر حساسیت آن میتوان نتایج دلخواه را دریافت کرد، شناسایی کنید!؟ این همه ستم و بیسوادی در نهادهای حاکمیتی دست اندر کار، مخصوصا وزارت بهداشت شگفت انگیز است! مرگ ناشی از کووید نوزده در خانواده و همسایگان نداشتیم، ولی مرگ و خونریزی در اندام های مختلف در واکسن زده ها رو شاهد بودیم. بسه!