اجتماعیسلامت

آیا بدن درد از علائم کرونا است؟

خبرمهم: از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا در نقاط مختلف دنیا موارد بسیاری به عنوان علائم اصلی کرونا معرفی شدند که از جمله معم ترین آنها تب،تنگی نفس و سرفه خشک بود.

از زمان آغاز شیوع بیماری کرونا در نقاط مختلف دنیا موارد بسیاری به عنوان علائم اصلی کرونا معرفی شدند که از جمله معم ترین آنها تب،تنگی نفس و سرفه خشک بود. اما هر چه از زمان حضور کرونا در جوامع انسانی گذشت علائم و شرایط جدیدی به این ویروس اضافه شد و مدام اخبار متفاوت و حتی بعضا ضد و نقیضی در مورد آن منتشر شد.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، به عنوان مثال در روزهای ابتدایی همه گیری ویروس کرونا، دست زدن به مکان های آلوده بسیار مورد توجه قرار می گرفت و توصیه به استفاده از دستکش های یکبار مصرف لاتکس تقریبا در تمام کشورهای دنیا می شد. اما امروزه با گذشت بیش از ۸ ماه از عدم یافتن راه حل درمان قطعی و از آن مهم تر پیشگیری از ابتلا به کرونا موارد جدیدی به علائم اصلی کرونا افزوده شده است که از آن میان می توان به بدن درد اشاره کرد. حتی بدن دردهای یکروزه ی شدید که اگر در حالت ابتلای خفیف به کرونا بروز کرده باشد ممکن است فردا اثری از آن باقی نمانده باشد. در نتیجه در حال حاضر بدن درد هم می تواند از علائم ابتلا به کرونا باشد که البته بیشتر به درد عضلانی شناخته می شود.

در حال حاضر براساس گزارش های جدید پزشکان، سردرد و بدن درد شدید ضعف و بی حالی از علائم جدیدی است که در کرونا دیده می شود و در این میان گله از سردردهای ناگهانی و شدید بیشتر است. در حالت کلی توصیه پزشکان دور بودن از محیط هایی است که تهویه مناسب ندارند (مانند باشگاه ها، رستوران ها، تالارها، شرکت هایی با محیط کوچک و …) و علاوه بر آن عدم برگزاری مهمانی و دورهمی که امکان ابتلا را در ایران در بعد خانوادگی بسیار بالا برده است!

دورهمی های خانوادگی از مهم ترین عوامل ابتلای خانوادگی به کرونا!

در واقع براساس اعلام پزشکان در حال حاضر بسیاری از ابتلاها در ایران در شرایطی اتفاق می افتد که افراد با اطمینان به اعضای درجه یک خانواده خود به مهمانی های خانوادگی و مسافرت های خانوادگی می پردازند و ابتلای یک نفر از اعضای خانواده باعث ابتلای دیگر اعضای خانواده می شود. در باور این پزشکان افراد در مواجه با افراد غریبه و ورود به مکان های اداری و … از ماسک استفاده کرده و فاصله ی اجتماعی را رعایت می کنند اما وقتی به منزل افراد درجه یک خانواده خود می روند، علارغم تمام توصیه ها روبوسی کرده، همدیگر را در آغوش می کشند و یا در محیط بسته خانه ساعت ها در کنار یکدیگر نشسته و معاشرت کرده و در نتیجه آن تنفس آنها در آن محیط، خطر ابتلا به کرونا را در صورت آلوده بودن یکی از افراد خانواده بسیار بالا می برد.

ورود به پاییز و زمستان و مشکل کرونا!
با ورود به فصل پاییز و در پی آن آمدن زمستان نگرانی ها بابت ابتلا به ویروس های سرماخوردگی و آنفولانزا که علائمی مشترک با ویروس کرونا دارند زنگ اخطاری است که باعث می شود امسال نسبت به سال های پیش به رعایت بیشتری برای عدم ابتلا به این ویروس ها دقت کنیم. هر چند که ویروس ‌های متفاوتی عامل سرماخوردگی، آنفلوآنزا و کرونا هستند ولی این بیماری ‌ها علائم مشابهی دارند که تمایزشان می‌تواند برای ما و حتی در برخی موارد برای پزشکان سخت باشد. بسیاری از افرادی که به کرونا مبتلا می‌شوند، حداقل یکی از علائم اصلی زیر را دارند : “تب، سرفه مدام که تازه ایجاد شده و از دست رفتن یا تغییر حس بویایی یا چشایی”.

اگر سرما خورده یا آنفلوآنزا گرفته باشید، ممکن است در کنار علائم دیگر سرفه هم بکنید. علائم آنفلوآنزا معمولا ناگهانی ظاهر و مبتلایان دچار بدن‌درد، لرز، سردرد، خستگی، سوزش گلو یا گلودرد، آبریزش یا گرفتگی بینی و سرفه می‌شوند. حال فرد مبتلا در آنفلوآنزا بدتر از سرماخوردگی شدید است. علائم سرماخوردگی معمولا بتدریج بروز می‌کنند و شدت‌ شان کمتر است: سرفه و گاهی هم عطسه، گلودرد و آبریزش بینی. در سرماخوردگی تب، لرز، بدن ‌درد و سردرد بندرت بروز می‌کنند.

سرفه در کرونا یعنی سرفه کردن زیاد برای بیش از یک ساعت یا سه حمله سرفه یا بیشتر در طول ۲۴ ساعت. کسانی که به دلیل بیماری‌های مزمن مثل بیماری مزمن انسدادی ریه سرفه دارند، در صورت ابتلا به کرونا، سرفه‌شان بدتر می‌شود. در صورت سرفه مدام که تازه ایجاد شده، آزمایش کرونا بدهید. همچنین بر اساس برخی گزارش‌ ها، کودکان در صورت ابتلا به کرونا کمتر دچار علائم تنفسی می‌شوند. در آنها تب و سردرد بیشتر شایع است و دچار خستگی و بثورات پوستی می‌شوند.

بهتر است بدانید که حداقل براساس نظر فعلی دانشندان، عطسه علامت کرونا نیست و احتیاجی نیست تست بدهید مگر اینکه تب هم کرده باشید، سرفه کنید یا حس بویایی و چشایی خود را از دست داده باشید. اما دقت کنید که قطرک ‌هایی که با عطسه پخش می‌شوند می‌توانند باعث انتقال عفونت شوند، به همین دلیل موقع عطسه با دستمال دهانتان را بپوشانید، بعد دستمال را دور بیندازید و دستتان را بشویید.

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا