به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، مهرداد جمالی ارونقی روز پنجشنبه این میزان دز واکسن وارداتی کرونا سی و سومین محموله واکسن چینی سینوفارم است، اظهار داشت: این محموله شمار واکسن ها را به ۶۵ میلیون دز رساند.
وی با بیان اینکه محموله وارداتی به صورت حمل یکسره تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامهریزیها مقرر شده تا هفته نخست مهرماه ۱۴ میلیون دز واکسن وارد کشور شود.
وی تاکید کرد: ۱۰ میلیون دز واکسن جانسون اند جانسون و فایزر نیز آماده ورود به کشور است.
از اسفندماه ۹۸ ویروس کووید ۱۹ در کشور شیوع پیدا کرد و از اسفندماه سال ۹۹ واکسیناسیون عمومی آغاز شده است.
۶۵ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۶۰۶ دز انواع واکسن کرونا در قالب ۵۶ محموله
بر اساس آمار منتشر شده گمرک بیشترین واردات واکسن از ۱۵ بهمنماه ۹۹ تا ۳۱ شهریورماه سال جاری مربوط به واکسن سینوفارم چین با ۳۳ محموله بالغ بر ۵۵ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۳۹۶ دز بوده است.
پس از آن سه محموله واکسن آسترازنکا (وارداتی از ژاپن) با ۲ میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دز، یک محموله کووکس وارداتی از ایتالیا با یک میلیون و ۴۵۲ هزار دز، یک محموله واکسن آسترازنکا وارداتی از چین- سبد کووکس با یک میلیون و ۴۴۹ هزار و ۶۰۰ دز، ۱۲ محموله واکسن روسی اسپوتنیک با یک میلیون و ۳۴۵ هزار دز، ۲ محموله واکسن آسترازنکا وارداتی از روسیه با ۹۶۳ هزار دز، یک محموله کووکس وارداتی از کره جنوبی با ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دز، دو محموله واکسن آسترازنکا وارداتی از اتریش با ۶۵۰ هزار دز و یک محموله واکسن بهارات هندی با ۱۲۵ هزار دز وارد کشور شده است.
برپایه این آمارها، بیشترین میزان واردات واکسن در شهریورماه امسال تاکنون با ۳۸ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۹۹۶ دز است. /ایرنا