اجتماعیسلامت

وضع تهران فوق قرمز شده است

خبرمهم: ورودی بیمارستان به طرز عجیبی افزایش پیدا کرده است، ما یک لاین را برای تزریق رمدسیور سرپایی ایجاد کردیم که اوایل با روزی ۲۵ الی ۵۰ نفر مراجعه داشتیم، اما روزهای اخیر صبح تا ظهر ۲۵۰ نفر سرپایی فقط برای رمدسیور داشتیم.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، «رضا محمدی» معاون اجرایی بیمارستان فیروزآبادی شهرری گفت: این مدت، شیوع کرونا بر روی گروههای سنی‌ تاثیر داشته، یعنی گروه سنی کم‌تر را هم درگیر کرده، ابتلای فرد ۱۶ ساله و کوچک‌تر از آن را هم داشتیم، اما علائم بالینی این افراد کم‌تر از افراد با سن بیشتر بوده است. ورودی بیمارستان به طرز عجیبی افزایش پیدا کرده است، ما یک لاین را برای تزریق رمدسیور سرپایی ایجاد کردیم که اوایل با روزی ۲۵ الی ۵۰ نفر مراجعه داشتیم، اما روزهای اخیر صبح تا ظهر ۲۵۰ نفر سرپایی فقط برای رمدسیور داشتیم.
همچنین مراجعه‌های سرپایی در کلینیک هم ۴۰۰ نفر داشتیم، میانگین حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر هم گردش روزانه بستری داریم، الان ۴۰ نفر در آی‌سی‌یو هستند و همچنین ۶۰ بستری دیگر داریم، الان ۱۱۰ تخت هم اضافه کردیم و در کل بیماران بستری ما زیاد شده است. به دلیل کمبود دارویی که در مراکز درمانی دیگر وجود دارد، امکان دارد بیمارستان‌های دیگر این افراد را نپذیرند و برای همین با آدرس‌های مختلف از تهران به ما مراجعه می‌کنند. یعنی آدرس مراجعه کنندگان ما که جنوب تهران بود، به نقاط دیگر مثل نیاوران، تجریش، سعادت آباد و صادقیه تغییر کرده، در صورتی که قبلا آدرس بیماران برای همین مناطق بوده، افراد هم در مراکز دیگر یا معطل می‌شوند و یا خدمت دریافت نمی‌کنند و به بیمارستان ما سرازیر می‌شوند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تجمعات همچون مراسم مسلمیه‌ که در روزهای گذشته بدون رعایت پروتکل های بهداشتی و مجوز از ستاد کرونا برگزار شد، بر میزان ورودی های بیمارستان تاثیر داشته است؟ بیان کرد: در هر حال رعایت نکردن پروتکل در هر شرایط باعث ابتلا می‌شود، این موضوع در فروشگاه‌های بزرگ، صف ارزاق و … هم اتفاق می‌افتد، بنابراین وقتی چنین تجمعی شکل می‌گیرد بین یک هفته تا ده روز علائمش مشخص می‌شود، و اگر تجمع بر ابتلا تاثیری هم داشته باشد فعلا نمی‌توان در مورد آن صحبت کرد. چیزی که الان در بیمارستان در دست داریم، محصول عدم رعایت‌ها در دو هفته‌ی قبل است و اگر روند واکسیناسیون تندتر انجام شود، امکان دارد ابتلا داشته باشیم اما بر روی کاهش مرگ و میر اثر خواهد داشت. در هر حال ما در تلاشیم تا بیشترین خدمات را به بیماران ارائه دهیم، اما گاهی بیمار و مراجعه کننده برای دریافت خدمات معطل می‌شود، عصبانی یا خسته می‌شود، ضمن عذرخواهی از آنها می خواهیم کمی صبر کنند چراکه قبلا به ۵۰ نفر خدمت می‌دادیم اما الان به ۲۵۰ الی ۵۰۰ نفر خدمت می‌دهیم. در این رابطه حتی ۲ الی ۳ بار تغییر جا دادیم تا مردم در شرایط بهتری باشند اما با حجم بالای مراجعه روبه رو شدیم و در تلاشیم تا خدمات را کامل  به مراجعین تحویل دهیم./ایلنا

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا