به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، با اشاره به روزهای آخر اسفندماه و در پیش بودن تعطیلات نوروز و اعلام محدودیتهای جدید سفر از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، اظهار داشت: ما معتقدیم نگرانیهایی که توسط شخص وزیر بهداشت درباره سفرها مطرح میشود، بجا و درست است؛ چراکه وقتی مسافرت صورت میگیرد، مردم فقط در خانه و هتل نمینشینند و به سیر و سیاحت و اختلاط میپردازند که این باعث رشد و گسترش ویروس جهش یافته انگلیسی میشود و این مسأله قطعا نگرانکننده است.
وی تصریح کرد: در ستاد ملی مبارزه با کرونا هم متأسفانه با وجود توصیه اکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مسائل و توصیههای مطرح شده توسط وزارت بهداشت و شخص وزیر به عنوان فرمانده جریان مقابله با کرونا، باید مورد توجه قرار بگیرد، اما متأسفانه با نحوه مدیریت رئیس جمهور کسانی که باید این توصیهها را اجرا کنند، عملا برعکس عمل میکنند.
شهریاری در توضیح این نکته گفت: وزیر بهداشت در هفتهها و روزهای اخیر بارها تأکید کرده که مطلقا موافق سفر نیست و مردم از سفر کردن پرهیز کنند، اما میبینیم که ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام میکند که سفر به مناطق زرد و آبی مانعی ندارد؛ به عنوان مثال، سفر به شمال کشور ممنوع نیست و در حال حاضر نیز راههای شمال شلوغ است.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در چنین شرایطی اگر اتفاق جدیدی بیفتد شخص رئیس جمهور مسؤول است و باید پاسخگو باشد.
عملا توصیههای رئیس جمهور را اجرا میکنند، نه توصیههای وزیر بهداشت/ صفهای مرغ در شرایط کرونا، برای مدیران شرمآور است
وی با بیان این که در حال حاضر وزارت کشور، پلیس راهور و میراث فرهنگی عملا توصیههای رئیس جمهور را اجرا میکنند نه توصیههای وزیر بهداشت را، اظهار داشت: سازوکار رأیگیری در ستاد ملی مبارزه با کرونا ناقص و غیرعلمی است؛ چراکه حرف وزارت بهداشت و شخص وزیر به عنوان متخصصان این حوزه سندیت دارد، اما اکثریت اعضای ستاد که دولتمردان هستند، در رأیگیری خواه ناخواه به رأی رئیس جمهور توجه میکنند.
شهریاری با اشاره به تشکیل صفهای خرید کالاهای اساسی از جمله خرید مرغ عنوان کرد: تشکیل چنین صفهایی برای مدیریت کشور شرمآور است که در شرایط خطرناک شیوع بیماری مردم مجبور میشوند اینطور صف بکشند.
وی در باره دیدگاه برخی افراد که معتقدند مردم به دلیل خستگی روحی ناشی از شرایط کرونایی یک سال اخیر نیاز به مسافرت دارند، تصریح کرد: مردم حق دارند و خسته شدهاند، اما فراموش نکنند که سلامتی مهمتر از همه چیز است و در خصوص این مسائل هم به حرف متخصصان گوش کنند، نه سیاسیون.
ایران در سال آینده یکی از قطبهای تولید واکسن میشود
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در ادامه، با تأکید بر لزوم مدیریت صحیح و اطلاعرسانی دقیق در خصوص خرید واکسن از خارج و روند واکسیناسیون، به وضعیت پروژههای تولید واکسن در داخل اشاره کرد و افزود: این روند خوب پیش میرود و امیدواریم از اردیبهشتماه واکسن «کوو ایران برکت» که تولید ستاد اجرایی فرمان امام (ره) است به تولید عمومی و انبوه برسد؛ واکسن رازی هم مراحل کاری خودش را طی میکند و در انستیتو پاستور هم کار خوب پیش میرود.
شهریاری تصریح کرد: با توجه به مجموعه این تلاشها و نیز پروژههایی که هماکنون در چند شرکت دانشبنیان برای تولید واکسن در حال انجام است، انتظار میرود سال آینده جمهوری اسلامی به یکی از قطبهای تولید واکسن کرونا تبدیل شود./فارس