به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، سعید غفوری روز پنجشنبه افزود: بر اساس ابلاغیه مدیریت برنامهریزی وزارت راه و تفاهم نامه مربوط به مشارکت بانکها و سایر منابع پولی و مالی کشور و تبصره ذیل آن، افزایش نرخ عوارض وسائط نقلیه عبوری در این آزاد راه با رعایت قوانین و مقررات مربوط اجرایی شده است.
وی ادامه داد: مبلغ عوارض خودروهای سواری ۶ هزار تومان، وانت هفت هزار، مینی بوس۶ هزار، کامیونت ۱۱ هزار، اتوبوس ۱۱ هزار، کامیون دو محور ۱۱ هزار، کامیون سه محور ۱۳ هزار و تریلی ۱۵ هزار تومان تعیین شده است.
مدیر عامل آزاد راه تهران – پردیس اظهار داشت: کارمزد سامانه ETC مبلغ ۲ هزار ریال برای عوارض تا ۳۰ هزار رسال، مبلغ سه هزار و پانصد ریال برای نرخ عوارض بالاتر از ۳۰ هزار تا ۸۰ هزار ریال و پنج هزار ریال برای عوارض بیش از ۸۰ هزار ریال تعیین شده است.
غفوری خاطرنشان کرد: پرداخت کار مزد سامانه الکترونیک اخذ عوارض ETC از زمان راه اندازی و بهره برداری کامل این سامانه لازم الاجرا بوده که مبلغ آن از نرخ های مصوب جداول یاد شده کسر و به حساب شرکت سرمایه گذار در سامانه واریز می شود.
این مسئول اضافه کرد: شرکت آزادراه تهران – پردیس تنها مجری این ابلاغیه بوده و این افزایش در تمامی بزرگراه های کشور اعمال شده است.
مدیر عامل آزاد راه تهران –پردیس با اشاره به تخفیف در نظر گرفته شده برای خودروهای پر تردد، اظهار داشت: خوردروهایی با تردد بیش از ۴۰ مرتبه در ماه از مسیر الکترونیک، مشمول تخفیف ۳۰ درصدی می شوند و این تخفیف به صورت خودکار برای آنها اعمال می شود.
به گزارش ایرنا، پیش از افزایش نرخ عوارض آزاد راه تهران – پردیس برای خودروهای سواری مبلغ ۵۰ هزار ریال تعیین شده بود که مبلغ یاد شده اعتراض تعداد زیادی از شهروندان پردیسی که روزانه به تهران تردد دارند را به همراه داشت.
شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قراردارد./ایرنا