روند نزولی کرونا در ۴۱ شهر کشور / ۷۹ میلیون تن در وضعیت هشدار ۱،۲،۳
خبرمهم: همچنین گزارشی از روند بیماری در ۴۳ شهری که قبلا در آنها محدودیت ایجاد کرده بودیم، داده شد. خبر خوب این است که محدودیتهای اعمال شده در این شهرها که وضعیت قرمز داشتند موثر بوده و ۴۱ شهر دارند روند نزولی بیماری را طی می کنند، در یکی از شهرستانها نیز روند نزولی شروع شده و دو مورد دیگر هنوز زمان خواهد برد که روند نزولی بیماری شروع شود.
به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، سخنگوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا با بیان اینکه ۷۹ میلیون نفر جمعیت در شهرهای مختلف کشور در وضعیتهای هشدار ۳،۲ و۱ کرونا به سر می برند، ابراز امیدواری کرد که پس از گذشت چهار تا پنج هفته از محدودیتهای جدید کرونا، شاهد کاهش مرگ و میر ناشی از این بیماری در کشور باشیم.
دکتر علیرضا رییسی با اشاره به اعمال محدودیتهای جدید کرونا از امروز، گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، محدودیتهای جدید از از امروز اجرا شد و بر همین اساس جلسه امروز ستاد با ۱۵ نفر برگزار شد و بقیه اعضا از طریق وبینار به جلسه وصل شدند. در جلسه امروز گزارشی از وضعیت و روند بیماری در کشور ارایه شد و موضوع مهمی که امروز در مورد آن بحث شد، مبحث طرح بسیج محله محور و مقابله با اپیدمی کرونا بود که با کمک بسیج و مردم از امروز در سراسر کشور شروع شده است.
وی افزود: همچنین گزارشی از روند بیماری در ۴۳ شهری که قبلا در آنها محدودیت ایجاد کرده بودیم، داده شد. خبر خوب این است که محدودیتهای اعمال شده در این شهرها که وضعیت قرمز داشتند موثر بوده و ۴۱ شهر دارند روند نزولی بیماری را طی می کنند، در یکی از شهرستانها نیز روند نزولی شروع شده و دو مورد دیگر هنوز زمان خواهد برد که روند نزولی بیماری شروع شود.
رییسی گفت: در مجموع این موضوع نشان دهنده آن است که طرحی که ۵ آبان شروع کردیم کاملا موثر بوده است و بر اساس شواهد ایجاد محدودیتها می تواند موثر باشد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، افزود: محدودیتهایی نیز از امروز برای ۱۶۰ شهر در وضعیت قرمز و ۲۰۸ شهر در وضعیت نارنجی و ۸۰ شهر باوضعیت زرد شروع شده است. جمعیتی که مشمول این طرح می شوند به این ترتیب است که در شهرهای قرمز بالغ بر ۵۳ میلیون نفر را شامل می شود. در مجموع حدود ۷۹ میلیون نفر جمعیت در وضعیتهای هشدار ۳، ۲ و ۱ هستند؛ یعنی شهرهای قرمز، نارنجی و زرد. امیدوارم با رعایت مردم و همکاری دستگاه ها بتوانیم شاهد کاهش ورودی بیمار به بیمارستانها، کاهش ابتلا و نهایتا بعد از چهار – پنج هفته شاهد کاهش مرگ و میرها خواهیم بود./ایسنا