اجتماعیسلامت

۴ راه ایجاد هوای پاک در خانه

خبرمهم: هوای محیط داخل خانه می‌تواند از هوای بیرون آلوده‌تر باشد و این آلودگی یکی از عوامل ابتلا به انواع بیماری‌های تنفسی است.

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم،  «با شیوع ویروس کرونا، تعطیل شدن بسیاری از مشاغل و ماندن مردم در خانه، باعث کاهش آلودگی هوا در سراسر جهان شده است. اما از آنجا که مردم وقت بیشتری را در خانه سپری می‌کنند، تمیز بودن هوای داخل منزل نیز اهمیت زیادی پیدا می‌کند، زیرا هوای محیط داخل خانه می‌تواند از هوای بیرون آلوده‌تر باشد و این آلودگی یکی از عوامل ابتلا به انواع بیماری‌های تنفسی است. موارد زیر راه‌هایی برای داشتن هوای تمیز و سالم در داخل خانه است:

استفاده از شمع موم زنبور

یکی از ویژگی‌های شمع موم زنبور عسل تولید یون‌های منفی در اثر سوختن است. یون‌های منفی، بیشتر آلاینده‌ها و مواد آلرژی‌زای معلق در هوا را که بار مثبت دارد، خنثی کرده و باعث فرود آمدن آنها به زمین می‌شود. در نتیجه، غبار، قارچ و بوی نامطبوع موجود در محیط از بین می‌رود. این ویژگی شمع موم زنبور به‌ویژه برای افرادی که آلرژی و آسم دارد، مفید است.

استفاده از لامپ‌های نمکی

گفته می‌شود لامپ‌های نمکی دارای مزایای سلامت است. این لامپ‌ها نیز با دارای بودن خاصیت یونیزاسیون طبیعی، بار الکتریکی جریان هوا را تغییر می‌دهد. لامپ‌های نمکی از طریق عملیاتی به نام هیدروکسی، مولکول‌های آب آلوده را از محیط جذب و با حبس آنها در درون بلور نمک، به تمیز کردن هوا کمک می‌کند. این فرآیند باعث حذف گرد و غبار و سایر آلاینده‌ها از هوای محیط شده و با پاک کردن مجاری تنفسی به عنوان یک تقویت‌کننده کلی سلامتی عمل می‌کند.

استفاده از کربن فعال

زغال چوب یا کربن فعال، به تصفیه هوای داخل خانه کمک می‌کند. این زغال بی‌بو است و خاصیت جذب‌کنندگی بالایی دارد و می‌تواند سموم و بوهای نامطبوع موجود در خانه را جذب کرده و از بین ببرد. زغال چوب بامبو از گزینه‌های مؤثر و مقرون‌به‌صرفه است. شما می‌توانید این زغال را در کیسه‌ای گذاشته و در اطراف خانه خود قرار دهید.

استفاده از گیاهان خانگی

گیاهان طی فرآیند فتوسنتز نور خورشید و دی‌اکسید کربن هوا را جذب کرده و در مقابل، اکسیژن تولید می‌کنند. علاوه‌ بر حذف دی‌اکسید کربن و تولید اکسیژن، اغلب گیاهان می‌توانند سایر گازها و آلاینده‌های شیمیایی موجود در هوا مانند بنزن و فرمالدهید را که به‌وفور در ترکیبات وسایل خانه یافت می‌شوند و مستقیما در ایجاد مشکلات تنفسی نقش دارند، جذب کنند./جام جم

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا