به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم، پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : سرهنگ “رامین پاشایی” معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در تشریح این موضوع، اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام برگزاری کنکور سال ۱۳۹۹ افراد کلاهبردار با طراحی پلت فرم های مجرمانه در فضای مجازی مدعی دسترسی و واگذاری سوالات کنکور به داوطلبان متقاضی هستند.
وی ادامه داد : با توجه به تقویم اجرای طرح های عملیاتی پلیس فتا در فضای مجازی ، متناسب با مناسبت ها و ایام خاص کارگروه های ویژه ای در پلیس فتا ناجا و رده های استانی وشهرستانی ضمن رصد و پایش وقایع در حال انتشار در فضای مجازی ، در صورت مشاهده موارد مجرمانه با آنها برخورد می کنند.
این مقام انتظامی خبرداد: تاکنون تعدادی افراد مجرم در استان های مختلف کشور از جمله فارس، کردستان ، آذربایجان شرقی، کرمانشاه و خوزستان که با راه اندازی سایت ها و کانال هال مختلف در بستر شبکه های اجتماعی و تبلیغات فریبنده در این خصوص درصدد کلاهبرداری برای فروش سوالات کنکور بودند، شناسایی و دستگیر شدند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: با تجزیه و تحلیل فعالیت مجرمانه متهمان، مشخص شد تمامی اقدامات این افراد صرفا کلاهبرداری محض بوده و هیچ گونه مدارکی دال بر دسترسی آنان به سوالات کنکور سال ۱۳۹۹ محرز نشده است.
سرهنگ پاشایی در ادامه به شیوه کلاهبرداری این مجرمان اشاره و بیان کرد: افراد سودجو در ازای واگذاری سوالات کنکور به متقاضیان مبالغ مختلفی را از آنان دریافت می کنند و دیگر پاسخگوی تماس های افراد نخواهند بود و یا با واگذاری نمونه سوالات کنکور سال های گذشته از متقاضیان کلاهبرداری می کنند.
این مقام انتظامی بیان داشت : مجرمان با ترفند ” اجاره کارت های بانکی سایر افراد و با استفاده از سیم کارت هایی که به هیچ عنوان به نام آنها نیست ” فرآیند کلاهبرداری خود را انجام می دهند ؛ این در حالی است که در هنگام کشف جرم اشخاصی که به هر دلیلی کارت بانکی و یا سیم کارت خود را در اختیار این مجرمان قرار داده اند نیز مورد پیگرد قانونی قرار می گیرند و باید پاسخگو این فعل مجرمانه عمدی یا سهوی خود باشند.
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با تاکید بر اینکه متقاضیان به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده و دروغین فروش سوالات کنکور توجه نکنند؛ از خانواده داوطلبان خواست نظارت بیشتری بر عملکرد سایبری فرزندان خود داشته باشند تا آنها طعمه افراد کلاهبردار نشوند.