اهواز و کرمان؛ بیشترین جانباختگان کرونا

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرمهم،  درحالی که مسئولان آرامستان بهشت زهرا (س) و اعضای شورای شهر تهران، از افزایش شمار قربانیان کرونا در تهران ابراز نگرانی کرده‌اند، در خوزستان مدیرعامل سازمان‌های آرامستان‌های اهواز از افزایش ۷۰‌درصدی دفن جان‌باختگان از زمان شیوع کرونا خبر داد. همان‌طور که علیرضا عالی‌پور، رئیس هیات مدیره سازمان آرامستان‌های شهرداری اهواز در روز گذشته خبر از افزایش ۷۰‌درصدی دفن اموات پس از شیوع کرونا خبر داده بود، گفت: «تا قبل از شیوع کرونا، سازمان آرامستان شهرداری اهواز روزانه کار دفن شش نفر را انجام می‌داد اما در تیرماه ۹۹ این آمار به ۱۰.۲۵ نفر رسید که افزایش ۷۰‌درصدی را نشان می‌دهد». او شمار جان‌باختگان در شهر اهواز را بیشتر از این آمارها دانست و گفت که آمار غسل بیشتر از تعداد تدفین بوده است زیرا برخی از مردم مایل هستند اموات خود را در مکان دیگری دفن کنند بنابراین شهرداری اهواز کار غسل و کفن را طبق پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌دهد اما برخی از اموات در شهرهای دیگر یا در روستاها دفن می‌شوند.


مرگ در کرمان رکورد زد

همچنین سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از فوت ۱۲ نفر به‌دلیل ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته از جمعه (۲۰ تیر) تا شنبه (۲۱ تیر ۹۹) در استان کرمان خبر داد. مهدی شفیعی تعداد موارد بستری قطعی مبتلا به کرونا هم اکنون در بیمارستان های استان کرمان را ۳۸۴نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۱۸۷ نفر مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۳۸ جفر مربوط حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، ۱۱۹ نفر مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۱۰ نفر مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی بم و ۳۰ نفر نیز مربوط به حوزه دانشکده علوم پزشکی سیرجان هستند.


سهم دولت ۷۰‌درصد است

تهران نیز وضعیت مناسبی در رابطه با شیوع کرونا ندارد و به باور کارشناسان این شهر مدت زمان طولانی است که در وضعیت قرمز قرار گرفته است. بسیاری از مسئولین و کارشناسان بهداشتی خواستار اعمال محدودیت بیشتر در پایتخت شده‌اند، کما اینکه رئیس شورای شهر تهران روز گذشته گفت: «اگر اختیار داشتم تهران را دو هفته تعطیل می‌کردم». محسن هاشمی در حساب توئیتر خود نوشت: « در اوج گیری دوباره کرونا تقصیر مردم ۳۰‌درصد و سهم دولت ۷۰‌درصد است، چون دولت یکباره تصمیماتش را به نفع کرونا شُل کرد و به ویروس رانت داد».


آخرین آمار مبتلایان به کرونا

در این شرایط وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد که ۱۸۸ نفر از جمعه (۲۰ تیر) تا شنبه (۲۱ تیر ۹۹) در کشور جانشان را از دست دادند. طبق این آمار رسمی در این مدت ۲۳۹۷ مورد جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و آمار کلی مبتلایان به ۲۵۵‌هزار و ۱۱۷ نفر رسید. همچنین با مرگ ۱۸۸ نفر تاکنون ۱۲‌هزار و ۶۳۵ نفر از هموطنان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. آمار بهبود یافتگان ۲۱۷‌هزار و ۶۶۶ نفر است و تاکنون ۳۳۳۸ نفر از بیماران کرونا در وضعیت شدید و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دارند.


کمبود تخت‌های بیمارستانی با افزایش شمار مبتلایان

با توجه به آمار روز گذشته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی در چند شهر و استان از جمله خراسان رضوی، کرمانشاه، تهران، آذربایجان‌غربی، گلستان، آذربایجان غربی از کمبود تخت به‌ویژه تخت بیمارستانی خبر دادند. محسن عظیمی‌نژاد، رئیس دانشکده علوم‌ پزشکی نیشابور، در نشست فوق‌العاده ستاد مبارزه با کرونا در نیشابور از کمبود تخت و کادر درمان برای بستری بیماران کرونا خبر داد و گفت: شهروندان ساکن نیشابور بدانند نه کارمندی برای ارایه خدمت و نه تختی برای بستری در بیمارستان داریم. همزمان جواد حسینی‌کیا، عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در مجلس یازدهم، از کمبود تجهیزات پزشکی در این استان خبر داد و گفت که مراکز درمانی شهرستان‌های استان کرمانشاه با کمبود تجهیزات پزشکی مواجه هستند. از سوی دیگر فرهاد ابول‌نژادیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، نیز با تاکید بر کمبود دستگاه تنفس مصنوعی و نبود دستگاه اکسیژن‌ساز در بیمارستان‌های خوزستان، گفت که حداقل ۱۷ بیمارستان خوزستان دستگاه اکسیژن‌ساز ندارند یا با کمبود مواجه هستند./آرمان ملی

خروج از نسخه موبایل