راه اندازی قرارگاه واکسیناسیون کرونا در گیلان با محوریت دز سوم

خبرمهم: فرمانده سپاه قدس گیلان، از دستور راه‌اندازی قرارگاه واکسیناسیون کرونا در استان خبر داد و گفت: فرماندهان سپاه بایستی به مدت یک ماه مسئولیت تزریق واکسن در شهرستان‌ها را بر عهده بگیرند و در قالب یک قرارگاه، کار را دنبال و نتیجه را روزانه گزارش کنند.

به گزارش بخش سیاسی سایت خبرمهم، فرمانده سپاه قدس گیلان، از دستور راه‌اندازی قرارگاه واکسیناسیون کرونا در استان خبر داد و گفت: فرماندهان سپاه بایستی به مدت یک ماه مسئولیت تزریق واکسن در شهرستان‌ها را بر عهده بگیرند و در قالب یک قرارگاه، کار را دنبال و نتیجه را روزانه گزارش کنند.

سردار محمد عبدالله پور در نشست با رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان که با محوریت تسریع و شتاب در تزریق واکسیناسیون نوبت سوم کرونا برگزار شد، از حضور همه‌جانبه سپاه در ارائه خدمات اجتماعی خبر داد و اظهار کرد: سپاه هر کجا که نیاز باشد، در کنار مردم خواهد ماند و عرصه بهداشت و درمان یکی از این نمونه‌ها است.

وی عادی انگاری را یکی از عوامل کندی سرعت پوشش واکسیناسیون در استان گیلان برشمرد و افزود: با توجه به اینکه تزریق نوبت سوم واکسن کرونا تقریبا دچار توقف شده در تلاش هستیم تا با هم‌اندیشی و هم‌افزایی تزریق واکسن را در استان سرعت ببخشیم.

فرمانده سپاه قدس گیلان، با اشاره به اینکه باید به تزریق واکسن اعتقاد و در جهت شتاب گیری این مهم، اهتمام ویژه داشته باشیم، گفت: باید ابتدا کارکنان دولت خود در تزریق نوبت سوم واکسن کرونا پیشگام باشند تا سپس مردم نیز در این راستا تشویق و ترغیب شوند.

عبدالله پور ادامه داد: حدود ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت گیلان باید نوبت سوم واکسن کرونا را تزریق کنند که بخش قابل توجهی از این جمعیت در شهرستان رشت هستند.

وی از دستور راه‌اندازی قرارگاه واکسیناسیون کرونا در استان خبر داد و گفت: فرماندهان سپاه بایستی به مدت یک ماه مسئولیت تزریق واکسن در شهرستان‌ها را بر عهده بگیرند و در قالب یک قرارگاه، کار را دنبال و نتیجه را روزانه گزارش کنند.

فرمانده سپاه قدس گیلان، با اشاره به اینکه مسئولیت تزریق واکسن از امروز در استان گیلان ابتدا بر عهده سپاه است، عنوان کرد: فرماندهان نواحی باید با طرح‌های بومی و محلی و یا ایجاد مشوق‌ها در تحقق این امر مهم بکوشند و کار را جهادی و بسیجی وار دنبال کنند.

وی با تاکید بر ضرورت تمرکز بر تزریق واکسن کرونا به جمعیت هدف، بهره‌گیری از ظرفیت نخبگان و مراکز تبلیغاتی را یکی از ملزومات تکمیل چرخه واکسیناسیون کرونا برشمرد و افزود: علاوه بر تمرکز باید با کار تبلیغاتی صحیح و منطقی و ترغیب جمعیتی که قبلا هر دو نوبت واکسن را تزریق کرده‌اند، نسبت به تزریق نوبت سوم واکسن اقدام کرد و در این مسیر هیچ مانعی نباید بهانه‌ای برای توقف باشد.

عبدالله پور با بیان اینکه سپاه با سهل‌انگاری در تزریق واکسن کرونا تعارف ندارد، افزود: مسئولان ادارات مکلف‌اند نسبت به تزریق واکسن کرونا به کارمندان زیرمجموعه خود اقدام کنند در غیر این صورت برخورد خواهد شد زیرا نباید مردم از سهل‌انگاری برخی‌ها متضرر شوند.

دکتر ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز، با تقدیر از همراهی بسیج و سپاه در بحران کرونا، اظهار کرد: بسیج و سپاه همچون دو بازوی قدرتمند در کنار مدافعان سلامت از ابتدای کرونا تاکنون مانده و در بازه‌ زمانی متعدد جان‌فشانی کرده‌اند.

وی با اشاره به تلاش‌های جهادی بسیج و سپاه در تزریق واکسن کرونا، افزود: مردم هیچ‌گاه نقش ارزنده بسیج و سپاه را در کنار کادر بهداشت و درمان در بحران کرونا نادیده نخواهند گرفت و پیوسته قدردان زحماتشان خواهند بود.

رئیس علوم پزشکی گیلان با اشاره افزایش بار بیماری کرونا در گیلان، گفت: علیرغم کسب رتبه نخست گیلان در کشور به جهت پوشش بالای واکسیناسیون کرونا در هر دو نوبت، متاسفانه پوشش تزریق واکسن کرونا در استان نسبت به استان‌های دیگر، کاهش یافته و این مسئله از عوامل مهم در افزایش بار بیماری کرونا در استان است.

سالاری با بیان اینکه دو شهر رودسر و ماسال در مقایسه با هفته گذشته در وضعیت قرمز کرونایی قرارگرفته‌اند، گفت: شهرهای رشت، انزلی، سیاهکل و لاهیجان نیز هم‌اکنون در وضعیت نارنجی قرارگرفته‌اند.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ۲۰۴ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند، افزود: ۵۴ بیمار طی شبانه‌روز گذشته در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.

رئیس علوم پزشکی گیلان، با بیان اینکه حدود ۴۷ درصد از جمعیت گیلان نوبت سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند، خاطرنشان کرد: حدود یک میلیون و ۱۹۸ نفر گیلانی در انتظار نوبت سوم واکسن کرونا هستند لذا در تزریق واکسن کرونا به مردم همه باید همکاری لازم را داشته باشند.

خروج از نسخه موبایل