به گزارش بخش سیاسی سایت خبرمهم، چهارشنبه شهردار تهران به صورت استمزاجی انتخاب شد. انتخاب شهردار حواشی به همراه داشت. نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران در این زمینه یادداشتی نوشت.
« یَا أَیُّهَا الَّذِینَ ءامَنُوا اجتَنِبُوا کَثِیراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعضَ الظَّنِّ إِثمٌ»
فرق است از آب خضر که ظلمات جای اوست تا آب ما که منبعش الله اکبر است
امروز انشاءالله پگاه حقیقی است در لایروبی کاریز حقیقت در جهت آغاز هماهنگی و هم افزایی به سمت مظهر شفافیت و یافتن صراحت لهجه مزین به ادب در امور شهر، صد البته آشکار سازی و افشاندن نور حقیقت بر شمایل ناسره مستلزم صرف وقت و کوشش مداوم است. ممارست و تدقیق ابزار حفظ و شناخت مسیر است ، هنوز دیرگاهی از ابراز تمایل جمعی از نمایندگان مجلس محترم شورای اسلامی که تمایل خود را برای به محک نهادن عرضه عمومی سیاست ورزی آشکار نموده اند نگذشته است. هرچند مجلس شورای اسلامی برای ورود به چنین عرصه ایی نیازمند تمرین و ظرفیت سازی بسیار است که امیدواریم در دستیابی به مجموعه آن ظرایف بیرونی و لطایف درونی در سایه حرکت مستمر و دقیق در جهت محور رشد و اعتلا نظام منطبق بر اهداف از پیش نشانه گذاری شده موید باشند. بهر تقدیر فرصتها چونان ابر در آسمان در گذرند و شورای اسلامی دوره ششم کلانشهر تهران بنا به دلایلی که در ادامه به اجمال و در آینده به طریق مشروح به محضر شهروندان گزارش خواهد گردید ظرفیت بی نظیری برای پیشگام و علمدار بودن در حوزه به نمایش گذاشتن و تجربه فرایند تصمیم سازی، مدیریت هم افزا و اجماع آفرینی دارد. اصلی ترین جایگاه مطالبه کننده شفافیت در بن تمام ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران ضمن توصیه به حفظ آداب و پرهیز از افراط و تفریط رهبری فرزانه حاضر و ناظر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) در اشارات خویش به موضوع شفافیت در جلسه درس خارج فقه در سال ١٣٩٧ به عنوان نمونه توجه دادن به ریشه های اسلامی موضوع است و به صراحت و با تاکید اسلام ناب را مستندا مبدع و مروج شفافیت معرفی و تبیین فرموده اند.
البته حدود و ثغور شفافیت را نیز به روشنی بیان فرموده اند و در همان جلسه از باب تاکید و توجه دادن، موارد امنیتی، نظامی و آنچه می تواند مستمسک بیگانه و اغیار باشد را مرز استثناء در مسیر شفافیت بر شمرده اند، در غیر این امور مسؤولان موظفند که رازی را از مردم پنهان نکنند.
هنوز چند روزی بیشتر از فرمایش اخیر رهبری نمی گذرد که در مراسم ١۴ خرداد ماه در سالروز رحلت امام خمینی (ره) نسبت به گزارش های غلط و خلاف واقع هشدار دادند ، یک بخش حیاتی که شفافیت نمایشی عاری از حقیقت باختری بدان دست می یازد و بدینوسیله سعی در جهت دادن به افکار عمومی تشنه بینش دارد همین است، رسانه ها می توانند به سادگی نمایش حقیقت را با حقیقت نمایشی جابجا جلوه بدهند و در پس تکرار و تغییر الفاظ و تیترها و حتی گاهی با غلطهای به الظاهر تصادفی که در تحریر مجدد یک دستنویس پیش می آورند از هیچ و پوچ فرصتهای بی نظیری برای آسیب زدن به تنه و شاخسار حقیقت بسازند.
صحبتهای اساسی فی مابین اینجانب و جناب مهندس پیشکسوت عرصه جهاد و امور شوراها که از اصحاب السابقون انقلاب و ریاست کنونی شورا نیز هستند ناظر به همین موضوع و در چارچوبی دقیق و آگاهانه و به جهت برداشتن قدم نخست در تنویر افکار عمومی و تشخص بخشیدن به خواست به حق شهروندان مطالبه گر است .
البته از روی حسن تصادف به طور گسترده منتشر گردیده و مورد توجه یار و اغیار قرار گرفته است. این آغازین لحظات شورای ششم همان دقایقی است که خشت اول بر جای نهاده می شود و در عین حال محکی است برای تحلیل و بررسی چگونگی نحوه ورود و ادراک متقابل شهروندان و رسانه ها اعم از موافق، مخالف و معاند، تاخیر ابتدا به شفافیت همان حکایت تاخیر مثنوی است.
نرجس سلیمانی جمعه پانزدهم امرداد ماه ١۴٠٠ه.ش مطابق با بیست و ششم ذوالحجه ١۴۴٢