به گزارش بخش قضایی سایت خبرمهم، حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی عربانصاری در سنندج به تشریح اقدامات انجامشده سازمان بازرسی در مقابله با ویروس کرونا در کشور پرداخت و اظهار داشت: از ابتدای شیوع این بیماری، قرارگاه نظارتی تشکیل شد و هدفمان را بیشتر با حمایت از دستگاههای مجری بهویژه وزارت بهداشت و درمان و مراکز درمانی آغاز کردیم.وی با بیان اینکه رویکرد نظارتی سازمان بازرسی تأمین اقلام بهداشتی و ترغیب مجموعههای متولی بهکمک اقلام سلامتمحور است، گفت: از همان روزهای اول شیوع ویروس کرونا، مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی از سوی بانک مرکزی مرتفع، نظارتها بیشتر، شبکههای استانی فعال و غسل اموات انجام شد و برای اجرای دستورالعملهای بهداشتی، با ستاد مدیریت کرونا ارتباط مستقیم برقرار کردیم و تاکنون اقدامات مختلفی انجام دادهایم.
معاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی بازرسیکل کشور در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم که آیا این سازمان در رابطه با چرایی کمبود داروهای کرونایی و سرم در داروخانهها ورود کرده است یا خیر، تصریح کرد: بله، علت این وضعیت ایجادشده نیز مربوط به تعمیر خط تولید یکی از کارخانهها در تبریز بود که بلافاصله مجوزهایی برای واردات سرم صادر و مشکل رفع شد و خط تولید نیز بنا به الزام کردن سازمان غذا و دارو بهعنوان متولی این حوزه، فعالیت خود را ادامه داد.
وی از برگزاری جلسات مختلف سازمان بازرسی با وزارت امور خارجه و وزارت بهداشت و مسئولان امر برای تسهیل و تسریع در واردات واکسن از کشورهایی که آمادگی تأمین واکسن را دارند، خبر داد و افزود: حتی از افراد و مؤسسات خصوصی که توانایی واردکردن سرم به کشور را داشتند، حمایت کردهایم.
عربانصاری از تشکیل پروندههای تخلف کرونایی در کشور خبر داد و بیان کرد: در بخشهایی مربوط به توزیع و ناهماهنگی در تزریق واکسن تذکراتی داده شده است.
معاون نظارت و بازرسی امور فرهنگی و اجتماعی بازرسیکل کشور از تشکیل پرونده تخلفات برای عاملان خروج دارو از بیمارستانها در سازمان بازرسی خبر داد و اعلام کرد: این افراد متخلف دارو را از بیمارستانها خارج میکردند و با ۲۰برابر قیمت در بازار به فروش میرساندند که در این رابطه ۳۰ نفر شناسایی، بازداشت و به دادستانی معرفی شدند و برخوردهای لازم صورت گرفت. /تسنیم