به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، تا به این لحظه به ترتیب کشورهای روسیه با ۹,۶۲۳، آمریکا با ۷,۵۳۱، انگلیس با ۴,۸۰۶، اسپانیا با ۲,۵۸۸، ترکیه با ۱,۹۸۳ و ایتالیا با ۱,۹۰۰ مورد بیشترین شمار مبتلایان به کروناویروس را در ۲۴ ساعت گذشته داشته اند.
آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهد می کنید، این آمار دقیقه ای به روز می شود.
آمریکا
با تداون فشارها و انتقادها به عملکرد دولت آمریکا رئیس جمهور این کشور گفته است که «انبیسی نیوز و اخبار جعلی سیانان به سختی تلاش میکنند تا چیزهای “فوقالعادهای” درباره چین بگویند. وی تاکید کرد: آنها دست نشاندههای چینی هستند که تمایل دارند آنجا کسب و کار کنند. آنها از امواج رادیو و تلویزیون برای کمک به چین استفاده میکنند.
رئیسجمهوری آمریکا پیشتر گفته بود واشنگتن میتواند تعرفههای بیشتری روی چین اعمال کند، در شرایطی که او مدعی شد شواهدی در دست دارد که نشان میدهد منشاء کروناویروس از آزمایشگاهی در ووهان چین است. دولت چین اما این اتهام را رد کرده و مورد انتقاد قرار داده است.
ترامپ که از معترضان مسلح در میشیگان نیز حمایت می کند گفت فرماندار میشیگان باید امتیاز کوچکی بدهد و آتش را خاموش کند.ترامپ در توصیف این معترضان که مسلسل بهدست، قصد داشتند وارد ساختمان ایالتی کنگره شوند گفت: اینها مردمان بسیار خوبی هستند ولی عصبانی هستند. آنها میخواهند به شکلی ایمن دوباره به زندگی بازگردند. با آنها دیدار کنید، با آنها صحبت کنید و به توافق برسید.
بایدن رقیب اصلی ترامپ نیز در واکنش به این حوادث نوشت: پرچم کنفدراسیون، صلیبهای شکسته نازیها و دیگر نمادهای نفرت افکنی که در این اعتراضات استفاده شده است، هیچ جایگاهی در آمریکا ندارند. رئیسجمهور باید افراد را به تبعیت از فرمانهای صادر شده فرماندار ویتمر درباره بهداشت عمومی تشویق کند نه اینکه تفرقهافکنی کند.
به گزارش گاردین ، همزمان سندرز نیز از وضعیت نظام سلامت آمریکا انتقاد کرد و گفت: پیش از شیوع ویروس کرونا، ۸۷ میلیون آمریکایی از بیمه درمانی بیبهره بودند و اکنون با بیکار شدن میلیونها آمریکایی، این افراد نیز از مزایای خدمات سلامت آمریکا محروم شدهاند. نظام سلامت فعلی آمریکا طوری طراحی شده که به صنعت بیمه و شرکتهای داروسازی سود برساند و نسبت به نیازهای مردم عادی آمریکا بیتفاوت است.
تا به این لحظه این کشور ۱,۱۴۲,۶۸۸ مورد مبتلا داشته است. ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۸۶۷ تن فوت شدند تا شمار کلی جان باختگان به عدد۶۶,۶۲۰ برسد.
سی ان ان نیز در خبری نوشت که در برخی ایالت ها شمار ابتلا کاهش یافته است اما موج دوم شیوع اجتناب ناپذیر است. این موضوع را آنتونی فائوچیکارشناس ارشد حوزه بیماری های عفونی عنوان کرده است وی هشدار داده که اگر ایالات متحده آمریکا آمادگی نداشته باشد پاییز و زمستان سختی را روبرو خواهد داشت.
انگلیس
به گزارش نشریه تلگراف، وزارت بهداشت انگلیس روز شنبه اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانهای این کشور ۶۲۱ مورد مرگومیر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا (بیماری کووید-۱۹) به ثبت رسیده است.
با احتساب آمارهای جدید، تعداد قربانیان ویروس کرونا در انگلیس به ۲۸,۱۳۱ نفر رسیده و این کشور اکنون فاصله چندانی تا پشت سر گذاشتن ایتالیا و قرار گرفتن در جایگاه دوم جهان (پس از آمریکا) از لحاظ شمار قربانیان ویروس کرونا ندارد. تعداد مبتلایان نیز در کل به عدد ۱۸۲,۲۶۰ رسیده است.
آماری که وزارت بهداشت انگلیس بهعنوان آمار رسمی مرگومیر بر اثر کرونا در این کشور منتشر میکند، در واقع آمار مبتلایان فوتشده در بیمارستانها است و به همین دلیل آمار واقعی مرگومیر بر اثر کرونا در انگلیس بسیار بیشتر از رقم اعلامشده از سوی وزارت بهداشت این کشور برآورد میشود.
به گزارش ایندیپندنت، وزیر اسبق خزانه داری انگلیس نیز هشدار داد مهار همه گیری کووید-۱۹ از دست دولت خارج شده است و پیامدهای اقتصادی این همه گیری، به مراتب بدتر از بحران ملی جهانی در سال ۲۰۰۸ میلادی خواهد بود.
آلیستر دارلینگ که در بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸ میلادی وزیر خزانه داری انگلیس بود گفته است بازگرداندن شرایط اقتصادی به حال عادی، پس از پایان همه گیری ویروس کرونا، از بهبود اقتصاد این کشور پس از بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸، بسیار سختتر است و بیشتر نیز زمان خواهد برد.
وی افزود: خسارات اقتصادی این همه گیری، چند برابر پیامدهای بحران مالی سال ۲۰۰۸ خواهد بود، زیرا مهار این شرایط از دست دولت خارج است.
اسپانیا
به گزارش یورونیوز، مردم اسپانیا از بامداد امروز شنبه دوم مه پس از چند هفته قرنطینه کرونا طعم آزادی پسا قرنطینه را چشیدند و اجازه یافتند برای نخستین بار برای ورزش کردن از خانه بیرون آیند.
دوران قرنطینه در اسپانیا با افزایش سریع موارد ابتلا و مرگ ومیر ناشی از شیوع کووید ۱۹ و نیز اشباع مراکز درمانی از روز ۲۸ مارس آغاز شده بود. اسپانیا تا این زمان نمونهای از سختگیرانهترین مقررات قرنطینه در جهان را به اجرا گذاشته و انجام تمام فعالیتهای غیرضروری را برای مردم ممنوع اعلام کرده بود.
در نخستین مرحله از لغو تدریجی و محدود قرنطینه در اسپانیا، افراد بالای ۱۴ سال اجازه دارند به دلایل دیگری غیر از خرید مواد غذایی یا گرفتن کمک پزشکی از خانه خود خارج شوند.
در این کشور از امروز انجام ورزشهای انفرادی مانند دویدن، پیادهروی یا دوچرخهسواری از موارد استثنا قرنطینه محسوب میشوند.
به گزارش ال پایس پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا گفته است که از روز دوشنبه استفاده از ماسک برای شهروندان در وسائل نقلیه عمومی اجباری خواهد شد.
تا به این لحظه این کشور۲۴۵,۵۶۷ مورد مبتلا داشته است. ظرف ۲۴ ساعت گذشته ۲۷۶ تن فوت شدند تا شمار کلی جان باختگان به عدد ۲۵,۱۰۰ برسد.
ایتالیا
طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۷۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در این کشور جان باختهاند.
بر اساس آمارهای رسمی منتشر شده از سوی نهادهای دولتی ایتالیا که در پایگاههای آماری بینالمللی از جمله Worldometer به ثبت رسیده است، این میزان مرگومیر (۴۷۴ مورد) بر اثر ابتلا به ویروس کرونا، از روز ۲۱ آوریل (دوم اردیبهشت) در ایتالیا بیسابقه بوده است.
با احتساب آمارهای جدید، شمار قربانیان ویروس کرونا در ایتالیا از ابتدای شیوع این ویروس تاکنون به۲۸,۷۱۰ نفر رسیده و ایتالیا از این لحاظ همچنان جایگاه دوم جهان را پس از آمریکا در اختیار دارد.
گزارشهای رسمی مراجع دولتی ایتالیا حاکی از این است که تاکنون حدود ۲۱۰ هزار نفر در این کشور به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدهاند که حال ۱۵۳۹ نفر از آنها وخیم است.
روسیه
بنا بر گزارش مسکو تایمز، مرکز مقابله با ویروس کرونا روسیه امروز شنبه از ثبت یک رکورد جدید در زمینه شمار ابتلای روزانه به این ویروس خبر داد.
طبق اعلام این نهاد دولتی، طی ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای ۹۶۲۳ نفر دیگر به کرونا، شمار مبتلایان ۱۲۴۰۵۴ نفر رسیده که این بیشترین تعداد ابتلای روزانه در روسیه است.
پنجاه و هفت مبتلا به کرونا به شمار فوتیهای این ویروس در روسیه اضافه شدند تا تعداد کل فوتیها به ۱۲۲۲ نفر برسد. مقامهای روسیه روز جمعه (دیروز) از فوت ۹۶ نفر خبر داده بودند.
بنا بر آخرین آمار و ارقام تا به امروز ۱۵۰۱۳ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا به طور کامل درمان شده و به خانههایشان برگشتهاند.
افزایش شمار روزانه ابتلا به کرونا در روسیه طی روزهای اخیر هشدار و ابراز نگرانی مقامهای مختلف این کشور را در پی داشته است.
روز گذشته در خبرها آمده بود که «میخائیل میشوستین» نخستوزیر روسیه هم به کرونا مبتلا شده است.
ترکیه
به گزارش آناتولی، وزارت بهداشت ترکیه شامگاه جمعه اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۴ هزار و ۹۲۲ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته و آمار کل بهبودیافتگان به ۵۳ هزار و ۸۰۸ نفر افزایش یافته است. این رقم ۴۵ درصد کل مبتلایان تاکنون است.
همچنین ۲ هزار و ۱۸۸ نفر دیگر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۸۴ نفر از شهروندان نیز جان خود را از دست داده اند. بدین ترتیب مجموع مبتلایان کرونا به ۱۲۲ هزار و ۳۹۲ مورد و فوت شدگان نیز به ۳ هزار و ۲۵۸ نفر رسیده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت ترکیه طی یک روز اخیر ۴۱ هزار و ۴۳۱ و در مجموع یک میلیون و ۷۵ هزار و ۴۸ تست کرونا صورت گرفته است.
همچنین شمار بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه هم ۱۴۸۰ نفر گزارش شده است.
فخرالدین کوجا، وزیر بهداشت ترکیه نیز اعلام کرد: میزان بهبودیافتگان در ۲۴ ساعت گذشته ۲.۲۵ برابر مبتلایان بوده و بیماران بخش مراقبتهای ویژه نیز نسبت گذشته کاهش نشان می دهد.