کودکان در انگلیس با گذشت نزدیک به دو سال از همهگیری کرونا «اضطراب» را به عنوان واژه سال ۲۰۲۱ انتخاب کردند.
به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، از روزنامه گاردین، انتشارات دانشگاه آکسفورد بیش از یک دهه است که تکامل زبان کودکان و نحوه استفاده آنها را از زبان برای ابراز احساسات و تجربیاتشان، مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهد. محققان این انتشارات بزرگ، امسال با توجه به تاثیر کرونا روی آموزش و نگرانیها درباره سلامت روان کودکان، سلامت را به عنوان تمرکز تحقیق خود انتخاب کردند.
پژوهشگران در این مطالعه بیش از ۸ هزار کودک بین ۷ تا ۱۴ سال از ۸۵ مدرسه انگلیسی را به عنوان جامعه آماری گزینش کردند و از آنها خواستند اولین لغاتی را که برای صحبت درباره سلامتی استفاده میکنند، انتخاب کنند.
اضطراب (anxiety) با کسب ۲۱ درصد آراء کودکان به عنوان واژه سال انتخاب شد و پس از آن ۱۹ درصد از کودکان واژه چالش برانگیز (challenging) و ۱۴ درصد از آنها واژه انزوا (isolate) را انتخاب کردند.
سلامت (wellbeing) و تابآوری (resilience) نیز به ترتیب با کسب ۱۳ و ۱۲ درصد آرا در مقام ۴ و ۵ این تحقیق ایستادند.
جو جنکینز (Joe Jenkins)، مدیر اجرایی تاثیر اجتماعی انجمن کودکان انگلیس، اذعان کرد این که اضطراب به عنوان لغت سال کودکان انتخاب شده نگران کننده است اما با توجه به تمام محدودیتها و تغییراتی که به کودکان اعمال شد چندان عجیب و غیرمنتظره نیست.
فرهنگ لغت آکسفورد چندی پیش واژه واکسن را به عنوان لغت سال خود انتخاب کرد و گفت این واژه در طول دوران همه گیری خود را به جریان خون زبان انگلیسی تزریق کرده است
ویروس کرونا اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان در استان هوبی چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذاتالریه نام برده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
این بیماری که به تدریج به کشورهای مختلف سرایت و سازمان جهانی بهداشت از آن با واژه همهگیری یاد کرد، تا لحظه تنظیم خبر بیش از ۳۳۵ میلیون و ۴۲۳ نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این میان پنج میلیون و ۵۷۳ هزار نفر جان باختهاند.
شیوع این ویروس موجب تعطیلی بسیاری فعالیت و رویدادهای مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی از جمله جشنوارهها، نمایشگاه ها و بسته شدن سینماها، سالن های تئاتر و کنسرت و کتابفروشیها شد و تأثیرات منفی زیادی بر بازارهای جهانی و اقتصاد کشورها در بخش های گوناگون از جمله فرهنگ گذاشت.