کویت ۳۶ کیلومتر پل روی خلیج فارس زد + عکس

خبرهای فوری: این پل پایتخت کویت را به «سوبیا»، منطقه ای در شمال این کشور امیرنشین وصل می کند که در نزدیکی مرزهای دریایی و زمینی با عراق و ایران واقع شده و قرار است

به گزارش بخش بین المللی سایت خبرهای فوری، چهارمین پل طولانی روی آب جهان در کویت افتتاح شد.

کویت روز چهارشنبه پلی دریایی بر روی آبهای خلیج فارس را به طول ۳۶ کیلومتر افتتاح کرد.

کارهای مطالعاتی و عملیات ساخت و ساز این سازه عظیم ۵ سال زمان برد و نزدیک به ۴ میلیارد دلار هزینه به همراه داشت. طراحی پل توسط یک شرکت فرانسوی و ساخت آن توسط شرکت هیوندایی انجام شد.

پل «جابر»، برگرفته از نام جابر احمد الصباح، امیر سابق این کشور سازه ای حیاتی و تاثیر گذار برای تاسیس و توسعه یک منطقه بزرگ اقتصادی است که قرار است به زودی در شمال این کشور ساخته شود.

این پل پایتخت کویت را به «سوبیا»، منطقه ای در شمال این کشور امیرنشین وصل می کند که در نزدیکی مرزهای دریایی و زمینی با عراق و ایران واقع شده و قرار است در آینده ای به یک قطب بزرگ اقتصادی تبدیل شود.

«سیلک سیتی» نام این منطقه اقتصادی است که از آن به عنوان مکانی بزرگ برای مبادله آزاد تجاری کالا با کشورهای اروپایی و آسیای میانه یاد می‌شود. دولت کویت اعلام کرده است که راه اندازی و شروع فعالیت این منطقه تجاری – اقتصادی نیازمند بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه گذاری است.

صباح احمد جابر صباح، امیر کویت صبح روز چهارشنبه در مراسم افتتاح پل «جابر» شرکت کرد. لی ناک یئون، نخست وزیر کره جنوبی و ژرار لارشر، رئیس مجلس سنای فرانسه که کشورهایشان در طراحی و ساخت این پل نقشی اساسی را برعهده داشتند از جمله میهمانان خارجی مراسم افتتاحیه بودند.

پل جابر که به عنوان چهارمین پل طویل دنیا معرفی شده توسط گروهی از مهندسان فرانسوی شرکت «سیسترا» طراحی شده و عملیات ساخت آن را شرکت بزرگ مهندسی و ساخت و ساز «هیوندای» کره جنوبی بر عهده داشته است.

برای نصب این پل و قرار گرفتن آن بر روی دریا حدود ۱۲۰۰ ستون به قطر حداکثر ۳ متر به کار رفته که فونداسیون برخی از آنها تا اعماق ۷۲ متری آب فرو رفته است. پل جابر ۹ تا ۲۳ متر بالاتر از سطح دریا نصب شده است.

[irp posts=”10232″ name=”سفره غذایی ویژه فضانورد امارات در ایستگاه فضایی بین‌المللی”]
خروج از نسخه موبایل