اهدای مُهر پیامبر اسلام به خواننده زن جنجال آفرید + عکس

خبرهای فوری: گفته می‌شود که پیامبر اسلام (ص) انگشتری در دست چپ داشتند که با آن نامه‌ها به پادشاهان و سلاطین جهان را امضا می‌کردند. برخی نامه‌های حاوی امضای پیامبر (ص) در موزه کاخ توکابی ترکیه وجود دارد.

به گزارش بخش بین المللی سایت خبرهای فوری، هشتگی تحت عنوان «مهر پیامبر بازیچه نیست» راه اندازی شد. کاربران معتقدند که الخشاب شایستگی دریافت مهر پیامبر را ندارد، چون نقش‌های مبتذلی در برخی فیلم‌ها بازی کرده است.

انجمن تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان عربستان در اقدامی مناقشه‌برانگیز، نسخه‌ای از مُهر پیامبر اسلام (ص) را به یک خواننده زن مصری به خاطر یک آهنگ جدید او که از خشونت علیه زنان انتقاد می‌کند، اهدا کرد. امری که با واکنش‌های خشمگین و گسترده افکار عمومی عربی مواجه شد.

سمیه الخشاب، بازیگر و خواننده مصری، در ۱۴ مارس ۲۰۱۹، آهنگی منتشر کرد که از خشونت مردان علیه زنان انتقاد می‌کند. به نظر می‌رسد که این آهنگ به مذاق مقامات عربستان خوش آمده است. اواسط هفته گذشته، الخشاب به عربستان رفت تا از او به خاطر آهنگ یادشده تجلیل شود. در مراسم تجلیل، او یک لوح تقدیر منقوش به مهر پیامبر اسلام (ص) دریافت کرد. در این لوح تقدیر دایره‌ای وجود دارد که وسط آن عبارت «محمد رسول الله» دیده می‌شود.

گفته می‌شود که پیامبر اسلام (ص) انگشتری در دست چپ داشتند که با آن نامه‌ها به پادشاهان و سلاطین جهان را امضا می‌کردند. برخی نامه‌های حاوی امضای پیامبر (ص) در موزه کاخ توکابی ترکیه وجود دارد.

به محض انتشار خبر تجلیل از الخشاب، شبکه‌های اجتماعی عربی به این امر واکنش نشان دادند که اکثر این واکنش‌ها انتقادی بود. هشتگی تحت عنوان «مهر پیامبر بازیچه نیست» راه اندازی شد. کاربران معتقدند که الخشاب شایستگی دریافت مهر پیامبر را ندارد، چون نقش‌های مبتذلی در برخی فیلم‌ها بازی کرده است.

در این رابطه، کاربری به نام ترکی الذیانی توئیت کرد: «اعتراضی به (خود) تجلیل نداریم. اعتراض ما به اسم و نماد هدیه است. شایسته است که مهر پیامبر به غیر اصحاب هنر داده شود.»

در مقابل کسانی که به شدت از تجلیل از الخشاب انتقاد کردند، گروه دیگری وجود داشتند که از این امر دفاع کردند و انتقاد‌ها را مقاومت جامعه در برابر تغییراتی دانستند که چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان به ارمغان آورد.

خروج از نسخه موبایل