به گزارش بخش بین المللی سایت خبرمهم، خبرگزاری رویترز به نقل از این مقام سازمان جهانی بهداشت افزود: سرعت بالای سرایت بیماری کووید-۱۹ در اروپا فشار شدیدی را بر بخش خدمات بهداشت و سلامت این قاره وارد کرده است.
وی در یک جلسه گزارش دهی که به صورت آنلاین برگزار شد گفت: باید صبرداشته باشیم، روند واکسیناسیون زمان بر است.
کلاگ افزود: ما درس های سختی را از باز کردن و بستن ها آموخته ایم و رفع محدودیت ها و باز کردن سریع فعالیت های اجتماعی راهبردی ضعیف در مهار کرونا است.
تارنمای راشا تودی نیز به نقل از این مقام اروپایی افزود: کاهش سرایت بیماری به تلاش های پایدار و مداوم نیاز دارد، فراموش نکنید که ابتلای بیش از سه درصد مردم این منطقه تایید شده و مناطقی که بیشترین آسیب کرونایی را متحمل شده اند ممکن است بار دیگر گرفتار شوند.
وی خاطرنشان کرد که ۳۵ کشور اروپا برنامه واکسیناسیون را با تزریق ۲۵ میلیون دوز واکسن تاکنون آغاز کرده اند.
کشورهای اروپایی با توجه به آمار بالای ابتلا و بستری شدن در بیمارستان با محدودیت های شدید کرونایی مواجه هستند.
تلاش ها برای واکسیناسیون در اتحادیه اروپا آغاز کُندی داشته که این امر به دلیل مشکلات در عرضه و تاخیر در عمل به تعهدات بوده که این روند را با موانعی مواجه کرده است.
شرکت فایزر آمریکا روز ۱۹ آبان ماه ۱۳۹۹ اعلام کرد که این شرکت به واکسن کرونا دست یافته و این واکسن تا ۹۰ درصد در پیشگیری از ابتلا به کرونا موثر عمل کرده است.
شرکت مدرنا نیز، که یک شرکت آمریکایی است هم روز دوشنبه ۲۵ آبان ماه ۹۹ اعلام کرد که واکسن تولیدی این شرکت برای کرونا تا حدود ۹۵ درصد موثر بوده و ایمنی ایجاد کرده است.
با این حال بدعهدی و کم فروشی شرکت فایزر در تامین واکسن های کرونای مورد استفاده در اتحادیه اروپا صدای اروپایی ها را در آورده است.
کرونا تاکنون بیش از ۱۰۱ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده است که از این تعداد دو میلیون و ۱۸۵ هزار و ۴۱۱ نفر جان باخته اند. /ایرنا