بازگشت ایرلاین‌ها به حالت عادی ۵ سال طول می‌کشد !

خبرمهم: مدیر ارشد اجرایی شرکت هواپیماسازی بوئینگ به تازگی در خصوص آینده صنعت هوایی در جهان ابراز امیدواری و خاطر نشان کرد که رشد ترافیک هوایی ایرلاین ها حدود پنج سال به طول خواهد انجامید.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرمهم،  دیوید کالهون، مدیر ارشد اجرایی شرکت هواپیماسازی بوئینگ به تازگی در گفت وگو با گزارشگر فاکس نیوز خاطر نشان کرده است که انتظار می‌رود شرکت‌های هواپیمایی قادر خواهند بود با عبور از بحران پاندمی کرونا به تدریج به حالت عادی بازگردند که این کار احتمالاً تا پنج سال آینده به طول خواهد انجامید.

بر اساس گزارش وب سایت simpleflying، وی همچنین در خصوص آینده صنعت هوایی سودآوری های مختلف را در سراسر جهان ابراز امیدواری کرد و گفت: با اینکه وضعیت و ترافیک هوایی در چند ماه گذشته تحت تاثیر شیوع گسترده و همه گیری ویروس خطرناک و مرگبار کرونا به شدت افت پیدا کرده و تقاضای مشتریان برای سفرهای هوایی و پرواز ایرلاینها به مقاصد مختلف جهان نزدیک به صفر رسیده است، اما به نظر می‌رسد که با عادی شدن شرایط و برداشته شدن محدودیت های جدی و سخت گیرانه دولت ها، به تدریج روندی صعودی را در پیش خواهد گرفت حداقل پنج سال طول خواهد کشید.

همزمان با شروع گسترده و شیوع ویروس کرونا در کشورهای مختلف جهان بسیاری از ایرلاین ها به منظور جلوگیری از انتشار بیشترین ویروس و همچنین حفظ سلامت و بهداشت جامعه، پروازهای خود به مناطق گسترده‌ای از جهان که هم اکنون با کرونا به شدت درگیرند، را تا اطلاع ثانوی لغو کرده و به حالت تعلیق درآورده اند. همین لغو پروازها موجب شده که شرکت‌های هواپیمایی ضرر و زیان های مالی گسترده‌ای را متحمل شوند و بسیاری از خطوط هوایی پرتردد و درآمدزایی آنها به حالت غیرفعال تغییر حالت دهد. بسیاری از هواپیماها نیز هم اکنون در فرودگاه های بزرگ و پر تردد جهان زمین گیر شده اند.

همه این مسائل موجب شده که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه هوانوردی، صدمات وارده از سوی شیوع ویروس کرونا بر صنعت هوانوردی و گردشگری را به حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر به برج‌های دوقلوی ایالات متحده آمریکا تشبیه کنند که البته به عقیده آنها آسیب های این ویروس خطرناک به مراتب بسیار بیشتر و گسترده تر خواهد بود به گونه‌ای که انتظار می‌رود شیوع کرونا در جهان عنوان بزرگترین کابوس برای ایرلاین‌ها را به خود اختصاص دهد.

کارشناسان سازمان هوانوردی بین المللی غیرنظامی ایکائو (ICAO) و سازمان حمل و نقل هوایی یاتا (IATA) نیز با انتشار گزارش های مفصل، در خصوص ضرر و زیان های مالی گسترده شرکت های هواپیمایی در سراسر جهان تحت تاثیر شروع ویروس کرونا به شدت ابراز نگرانی کرده بودند./ایسنا

خروج از نسخه موبایل