اجتماعیاقتصادی

توصیه رئیس کمیته کسب و کار یونسکو در ایران: جسارت تغییر شغل داشته باشید

خبرمهم: رییس کمیته کسب و کار یونسکو در ایران، به جوانان توصیه کرد قبل از تصمیم‌گیری برای انتخاب شغل آینده نزد مشاوران با تجربه در این حوزه بروند و اگر از انجام کاری که به آن مشغولند لذت نمی‌برند، جسارت تغییر شغل یا محل کار خود را داشته باشند.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرمهم،  علی اصغر کیهانی، با اشاره به افزایش روز افزون تعداد فارغ التحصیلان دانشگاهی درباره بهترین کسب و کار برای جویندگان کار گفت: پاسخ به این سؤال بسیار سخت و تا حدودی ناممکن است و اساسا برای کدام جویندگان کار و کدام فارغ‌التحصیلان؛ یکی از سخت‌ترین انتخاب‌ها برای هر فرد،  انتخاب نوع کسب و کار است به ویژه در شرایطی که به دلیل نبود سرمایه‌گذاری‌های جدید جویندگان کار دامنه انتخاب محدودی دارند.

وی به جوانان توصیه کرد قبل از تصمیم‌گیری برای انتخاب نوع شغلی که می‌خواهند در آینده داشته باشند، به مشاوران با تجربه در این حوزه مراجعه کنند.

یافتن شغل مناسب مستلزم داشتن شناخت کافی از خود

رییس کمیته کسب و کار یونسکو در ایران افزود: جویندگان کار تا شناخت کافی از خود نداشته باشد، قطعاً قادر نخواهند بود کار مناسب و آتیه‌دار پیدا کنند و این نکته را هم در نظر داشته باشند که در هر مقطع و هر مرحله‌ای که تشخیص دادند از انجام کاری که به آن مشغولند به حد کافی لذت نمی‌برند، جسارت تغییر شغل و یا محل کار خود را داشته باشند چرا که در دنیا چیزی کشنده‌تر از انجام کاری که دوست ندارید، وجود ندارد.

کیهانی در ادامه درباره آیین‌نامه حمایت از کارآفرینان پیشرو و پیش‌بینی برخی مشوق‌ها در آن گفت: شخصاً با اعطای امتیاز معافیت مالیاتی چندان موافق نیستم. معتقدم بهترین امتیاز برای فعالیت اقتصادی، شفاف کردن کلیه شرایط حوزه کسب و کار برای همه است. کارآفرین برتر نیز در فضای عادلانه و یکسان قطعاً رشد بهتری می‌تواند داشته باشد.

بدون اقتصاد جهانی مشکلات اقتصاد داخل حل نمی‌شود

وی جزیره‌ای بودن شرایط کشور را مشکل بسیار بزرگ اقتصاد در کشور دانست و گفت: متاسفانه به طرز غمگینانه‌ای هر روز از اقتصاد جهانی فاصله بیشتری می‌گیریم ما باید از این توهم که بدون بهره‌مندی از اقتصاد جهانی، مشکلات اقتصادی داخلی را بر طرف کنیم، خارج شویم و این بزرگترین کمکی است که می‌توان به رشد اقتصادی کشور کرد.

رییس کمیته کسب و کار یونسکو در ایران درباره به دست آوردن سهم مناسب از بازارهای بین‌المللی، ‌گفت: طبعا داشتن ابزارهای لازم برای مانور و حرکت در بازارهای جهانی لازم و ضروری است. در حال حاضر از نظر بانکی در شرایط بسیار دشواری هستیم و حتی کشورهای به ظاهر دوست هم موانعی برای معاملات خود با ما دارند. قرار گرفتن در لیست سیاه FATF نیز اگرچه به معنی مرگ نیست، اما سرمایه‌گذاری‌های مشترک را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

همه مشکلات کشور ناشی از تحریم نیست

کیهانی با بیان اینکه تمام مشکلات ما ناشی از تحریم‌ها نیست، گفت: اقتصاد ما به غیر از تحریم‌ها نیز، مشکلات اساسی دارد که بزرگترین مشکل حضور پررنگ دولت و شبه‌دولتی‌ها در بخشهای مختلف اقتصادی است که زمینه را برای رشد بخش خصوصی سخت‌تر کرده‌اند، اما در کنار این تحریم‌ها به مانعی برای بسیاری از بنگاههای داخلی تبدیل شده است. آثار تحریم در برخی حوزه‌ها در کوتاه مدت نمایان می‌شود اما در پاره‌ای از موارد مانند ماشین‌آلات و تکنولوژی‌های تولید، تحریم‌ها می‌توانند در دراز مدت آثار خود را به شکل بسیار بدی نشان دهند؛ لذا به نظر می‌رسد که چنین دستورالعمل‌هایی بدون آنکه مشکل اصلی رابطه مالی و بانکی ما با جهان را برطرف کند، وصله پینه‌هایی است که امید چندانی به تأثیرگذاری آنها نیست.

به گزارش ایسنا، در راستای حمایت از کارآفرینان برتر و پیشرو، آیین نامه‌ای از سوی وزارت کار به هیات دولت ارسال شده و در این آیین‌نامه مشوق‌هایی در حوزه تجارت خارجی، سرمایه‌گذاری، مشارکت با شرکتهای خارجی، دریافت ویزا، حضور در رویدادهای بین المللی و استفاده از خط سبز گمرک پیش‌بینی شده است./ایسنا

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا