اقتصادی

صادرات ۱۸ نوع ماده غذایی ممنوع شد + جدول

خبرهای فوری: صادرات ۱۸ نوع ماده غذایی شامل انواع حبوبات و کره خوراکی با اعلام وزیر صنعت، معدن و تجارت ممنوع شد.

به گزارش بخش اقتصادی سایت خبرهای فوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت با ارسال نامه ای به سازمانهای خود در استانها اعلام کرد که به پوست تصویرنامه مقام عالی وزارتخانه، صادرات اقلام زیرممنوع است. در این نامه آمده است که چناچه این محصولات در مناطق آزاد تولید شده باشد مشمول این ممنوعیت نمیشوند.
در این نامه همچنین آمده است ممنوعیت صادرات کیسههای پروپلین لغو میگردد.

بنابراین گزارش محصولات که صادرات آن ممنوع شدهاند شامل انواع کره، نخود رسمی(لپه)، سایر نخود های رسمی، لوبیا، لوبیا رسمی، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، سایر لوبیاهای رسمی ازجمله لوبیا سفید، بامبارا(نوعی لوبیای چشم بلبلی)، لوبیایی چشم بلبلی، سایرانواع لوبیا،عدس،باقالا، نخودکفتری، سایر محصولات نباتی و مواد نباتی و تفالههای نباتی، آخال و سایر محصولات فرعی نباتی است.

نامه2

[irp posts=”5880″ name=”چه کسانی نمی‌گذارند قیمت خودرو پایین بیاید؟”]

جهت دریافت مهم‌ترین خبرها، ایمیل خود را وارد کنید:

یک دیدگاه

  1. جناب آقای رحمانی، وزیر محترم جدیدالورود صنایع و کارشناسان محترم ذیربط در وزارت صنایع: آفرین بر شما که مجددا با تصویب ممنوعیت صادرات ۱۶ قلم دیگر کالا بر کلیه امیدهای صنعتگران و تولید کنندگان و دلسوزان این مرز و بوم برای اصلاح ساختار اقتصادی و آزاد شدن صادرات کالا جهت رونق اقتصادی و بهره برداری ملی و کارآفرینی، خط بطلان کشیدید و نشان دادید که تصمیمات خلق الساعه و روزمره، در آن وزارتخانه محترم بصورت نهادینه بوده و تفاوتی بین این وزیر و آن وزیر نمی باشد. مسلما بزودی با این تصمیم جانانه شاهد تعطیلی واحدهای بیشتری خواهیم بود که نتیجه ای جز بیکاری فزونتر و مصائب بیشتر برای ایران و ایرانی را دربر نخواهد داشت و معلوم نیست چه تعداد از این واحدهای تولیدی راه انتقال مجموعه های خود به کشورهای همسایه را پیش خواهند گرفت. امید بود که با آمدن ریاست جدید، دوستان نیم نگاهی به اصل شماره ۹ اقتصاد مقاومتی می انداختند که شاید تا حدی آنها را به تفکر و تعقل مجدد وا میداشت. در اینجا لازم میدانم جهت سهولت دسترسی این دوستان بدلیل مشغله فراوان در قانون گذاری! این اصل را مجددا یادآوری نمایم:

    ۹ .حمایت همه جانبه هدفمند از صادرات کالاها و خدمات به تناسب ارزش افزوده و با خالص ارزآوری مثبت از طریق :
    – تسهیل مقررات و گسترش مشوقهای لازم .
    – گسترش خدمات تجارت خارجی و ترانزیت و زیرساختهای مورد نیاز .
    – تشویق سرمایه گذاری خارجی برای صادرات .
    – برنامه ریزی تولید ملی متناسب با نیازهای صادراتی، شکل دهی بازارهای جدید، و تنوع بخشی پیوندهای اقتصادی با کشورها به ویژه با کشورهای منطقه .
    – استفاده از ساز و کار مبادلات تهاتری برای تسهیل مبادلات در صورت نیاز .
    – ایجاد ثبات رویه و مقررات در مورد صادرات با هدف گسترش پایدار سهم ایران در بازارهای هدف .

    در آخر مجددا از کلیه شما سروران و مدیران استثنایی تشکر می کنم که بدون در نظر گرفتن بازارهایی که این تولید کنندگان با صرف وقت و هزینه در طول سالها بدست آورده بودند، در بدو ورورد خود به جای جبران اشتباهات تیم آقای شریعتمداری، اقدام به افزایش محدودیتهای صادراتی نمودید تا به مدد شما بزرگواران، این بازارها نیز مانند بازرا تولیدات پلیمری بدست رقبای تجاری ایران بیفتند.

    و من ا… توفیق.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بخوانید:

دکمه بازگشت به بالا